Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kros

Members
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kros

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 10/10/90
 1. RB25DET viritystopic

  Vs: RB25DET viritystopic Minkä takia jättää jompi kumpi laittamatta ja näin jo itsessään aiheuttaa ahtimelle virtausvastusta, joka huonontaa ahtimen heräämistä vaihtotilanteissa? Edit: Painotetaan vielä myös ahtimen käyttöikää. Toimiva by-pass on vähintäänkin järkevä jos ei dumppia halua.
 2. RB25DET viritystopic

  Vs: RB25DET viritystopic Itsellä oli juurikin toi RSP:n muokkaama ahdin vanhassa lamassa. Hyvä ahdin, käytökseltään saman tyylinen kuin vakio mutta vääntöalue ja huipputeho tuntuvasti paremmat. Suosittelen!
 3. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Mustana se vois mennä jo Batman-autosta, mä ostaisin sen heti!
 4. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Tän läjän näin noin kuukaus takaperin jumbossa http://www.nettiauto.com/hyundai/coupe/4990328 Pumppaili kaasua tullessaan parkkihalliin ja kyyläili ympärilleen että kattooko kukaan sen tyylikästä "urheiluautoa", ja kuinka ollakkaan kuskin paikalta nous maahanmuuttaja kurdi kauluspaidassaan ja plehat päässä. Oli naurussa pitelemistä kun kävelin ohi..
 5. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. "Ripeä" supra eli vapari varmasti on tuo 290heppaa ja varmasti pääsee 300kmh... En käsitä näitä jotka ostavat supra pärinöissä vaparin ja sit ihmetellään ku se ei liiku mihinkään ja sitten ko se laitetaan myyntiin niin on aina se 40-100hp tullut lisää jostain vaihdetusta filsusta "vesipumppu 1000e koneen laakerit 1200e+työt" waaat kai ne on jossain tehty käsityönä pikatilauksella jostain hipo matskusta ja vapari supran tehoista se on vähä sama ku sukkaan puhaltas, ei tapahu mitään ku kaasuu painaa Hahah joo saahan sen huollon kustantamaan vaikka mitä kun maksaa sen verran Kaveri kävi tota kattomassa tänään http://www.nettiauto.com/toyota/supra/4926145 ei ole edes kilvissä vaikka kovasti mainostavat että suomen rekisterissä..
 6. Hämeenlinnan Nismottajat

  Vs: Hämeenlinnan Nismottajat Paljonkohan meillä mahto olla ylinopeutta? Tajusin kivasti sen tolpan jälkeen että ei tainnutkaan olla 100 alue, ei vituttanu..
 7. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Gatesilta 4PK913, eli neliurainen ja 91,3cm pitkä.
 8. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Tällainen kuristin löytyy RB25DET huohotusletkun sisältä (siitä joka tulee venttiilikopalta imuputkelle). Tarvitseeko tuon olla huohotusputkessa, mitä vaikutusta jos jättää pois? Vanha letku murtui ja uusi pitäisi asennella.
 9. r33 rb25det tyhjäkäyntiin apua

  Vs: r33 rb25det tyhjäkäyntiin apua Kuulostaa hyvin pitkälti samoilta oireilta joita omassa R33:ssa oli alkukeväästä, kylmällä koneella pelaa ja ylemmillä kierroksilla mutta lämpimällä koneella tyhjäkäynti seilaa kun iskee laihalle. Onko imusarjaa purettu talven aikana tai huohotusjärjestelmää muutettu? Kannattaa tarkistaa vuodot ensimmäisenä.
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Virallisesti sumuvalolle pitää löytyä lasista oma e-hyväksyntä merkintä, riippuu niin katsastusmiehestä mitä kelpuuttaa. Lasin väristä ei tietoa mutta uskoisin että pitää olla myös väriltään punainen.
 11. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Mikä/mistä lambda RB25DETiin? Orkkista vastaava siis.
 12. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (Kuva) Noniin tuli omakin maasturi saatua viikko sitten ajoon Coilit tulossa lähiaikoina
 13. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Vakion tilalle ja ei oo viel maffia vaihdettu. Laajakaista näyttää että seokset ois kohillaan kun antaa vähän kaasua mutta tyhjäkäynnillä menee laihalle ja sammuu. Tarkotus oli saada sen verta pyörimään että pystyy helpommin siirtämään a paikasta b paikkaan. Tänään en oo jaksanu perehtyä koko autoon kun meni sen verta herne nenään kun kaikki tutkittiin ja mitään fyysistä vikaa ei tunnu löytyvän. Kuulostaa äkkiseltään imupuolen vuodolta jos tyhjäkäynnillä lyö laihalle ja sammuu, tarkista ensin että ahtoputket on kunnolla kiinni ja imusarjalta kaikki letkut paikallaan. Lastuun siis ei ole myöskään koskettu tai suuttimia vaihdettu?
 14. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (Kuva) Blurrauksesta väänsin vaan hyvän vitsin Asiallinen vehje on
×