Jump to content
  • Announcements

    • Teppo

      Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

      General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
      -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
      -    DNSF jäsenrekisteri
      -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
      -    DNSF ry:n tapahtumia
      Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
      DNSF Ry
      Sirkkalankatu 27 B 41
      20700 Turku   Kerätyt tiedot
      DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
      DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
      Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
      DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
      Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
      DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
      DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
      DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
      Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
      Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
      Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
      Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
      Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
      DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
      Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
      Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
      Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
      -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
      -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
      -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
      -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
      Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

ckolli

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ckolli

  • Rank
    Novice Member
  • Birthday 01/01/01
  1. Autosi suojaaminen

    Re: Autosi suojaaminen Itse aikanaan tuota tietojen luovutuskieltoa kun juurta jaksain pengoin tuli eteen juuri ne "painavat syyt". Soitin kuluttaja-asiamiehelle ja hän sanoi että Sinulla on PAINAVAMMAT syyt kieltää niitä antamasta tietojasi ilman mitään erityisiä syitä, kuin sillä JOKA MYY TIETOJASI kysymättä lupaasi. Sen joka myy tietojasi kuten AKE pitäisi loppupeleissä olla heikommalla kuin sen joka tiedoistaan vastaa, eli tietojen haltija itse. On olemassa henkilörekisterilaki ja tietosuojalaki joiden rajaa hipovat nämä tietojen myyjät. Ottakaa oikeuksistanne selvää jos vaativat perusteluja siihen miksi eivät saisi tahkoo rahaa SINUN tiedoillasi.
  2. Re: Pakokaasun lämpötilasta....... Lämmöt turbon jälkeen putoaa radikaalisti. En suosittele anturin paikkaa sinne vaan ennen turboa. Jos on pulssipesä niin toiseen kanavaan mittaus. Tää on mitattua tietoa eli älkää polttako koneitanne.
  3. Autosi suojaaminen

    Olen tätä tietoa jakanut muutamille foorumeille ja laitan tännekkin. Jos tuli väärään paikkaan niin modet laittakoot oikeaan. Teemana SUOJAA OMAISUUTTASI. Aloita täältä Sitten täältä ja klikkaa "suunnitteilla GPS-Hälytin ja samasta paikasta klikkaa GSM-Hälytin. Näin voit turvata omaisuuttasi tehokkaammin eikä maksa paljoa. Saattaa tuntua siltä että myyn jotain mutta en myy vaan jaan tätä tietoa ihan vain siksi että edes Sinun autosi säästyisi. Tämän laitoin myös siksi että viime aikoina on varastettu paljon ns arvoautoja joiden eteen on laitettu aikaa, rahaa ja kyyneliä.
  4. Re: Pakokaasun lämpötilasta....... Tume Osta multa toi apexin turbotimer, siinä on digitaalinen volttimittari sekä seossuhdemittaukset ym. On ylimääräsenä mulla.
  5. Re:Pakokaasun lämpötilasta....... Mulla anturi ennen turboa. Maksimi ja maksimi. Laulatettu on +1050 asteen lämmöilläkin. Toki se on riskaabelia.
  6. Re:Pakokaasun lämpötilasta....... 100km/h on mulla lämmöt hiukan vajaa 800 astetta. Hälytysraja on apexin mittarissa asetettu 940 asteeseen joka on vielä alueella.
  7. Re:cherryn turbo asentaminen Pitää olla paineistettu kaasari.
  8. Hybridiahtimia

    Re:Hybridiahtimia Tuo on totta, tosin kaikki eivät sitä osaa ja sitä varten on foorumit että ne joilla tietoa on kertovat sitä. Jos kompurapesä alkaa olee luokkaa mahtisonni verrattuna pakopesään voi olettaa että jotain on pielessä ja tulee olemaan kun pakopaineet kasvaa pienillä siivillä ja pesillä mutta kompura TUOTTAA.
  9. Hybridiahtimia

    Re:Hybridiahtimia Ja järki sitten mukaan niissä hybrideissä! Eräs kunnioitettu turbomyynti / huoltoliike juuri teki upean hybridin tutun cossuun. Veti alhaalta kyllä. Käyttöalue 1500rpm-3500rpm jolloin meno tyssäs kun sen just ois pitäny alkaa. Upea ahdin henkilölle jonka piti alkaa kisaamaan katuautoissa vartilla. Noita esimerkkejä löytyy liian paljon.
  10. Turbopakosarja

    Re:Turbopakosarja Toki epäillä saa ja pitääkin mutta kun fakta haetaan täältä http://www.finlex.fi/ voi epäilyksensä suunnata jonnekkin muualle. Hyvä esimerkki mutusta oli suuri ilokaasukeskustelu Ffp:n ja crsc: foorumeilla kunnes prostreetin kanssa selvitimme asian juurta jaksain. Jopa Suomen autokatsastuksen tekninen neuvonta antoi väärää tietoa. Oli muuten foorumeilla niin varmaa tietoa sälleillä että hyvä oli etteivät joutuneet pipojaan syömään. Muistakaa aina neuvoja antaessanne se että joku saattaa tosiaan alkaa rakentelemaan niiden pohjalta kaaraansa ja voikin kokea karvaan pettymyksen. Miettikää ne neuvonne pahimman varalle eli esim: Täällä annettu "varma" tieto siitä että ilokaasut ovat laillisia katuautoissa. Hemmo nimeltä amis rakentaa +500hv kaaran ja kajauttaa kolarin jossa toinen osapuoli kuolee. Poliisikuulusteluissa hän kertoo että nissanfoorumilla sanottiin että näin saa tehdä eikä ne gurut valehtele... Miettikää mielessänne miksi näistä laillisuuksista puhutaan ja jankutetaan foorumeilla. Ja täältä voi käydä katsomassa lopputulokset ilokaasuasioissa. Palataan aiheeseen: To3 ahdinta en 1,6L koneelle pidä mitenkään liian "suurena", sanoisin että jopa erittäin sopiva. Riippuu tietysti edelleen siitä mille alueille niitä tehoja haluaa. Ns peltisarjalla niihin alueisiin voi hieman vaikuttaa myös.
  11. Turbopakosarja

    Re:Turbopakosarja V-M Näinhän tuo meni, kiitos täsmennyksestä. ----- Mutu on niin mukavaa. Sillä voi spekuloida ja himojansa tyydytellä kaveriporukassa, MUTTA kun lyödään faktaa niin juttu menee leikiksi. Miksi? Siksi koska mutunpuhuja kokee itsensä nöyryytetyksi. En sano että oma kaarani olisi katulaillinen mutta pidetään siitä huolimatta foorumeilla selvänä se että opetetaan asiat nimenomaan siten miten rakennetaan katulaillinen kaara. Jokainen sen jälkeen päättäköön itse toimenpiteistään.
  12. Turbopakosarja

    Re:Turbopakosarja Mutua mutua, laitetaas faktaa. Suora lainaus crsc foorumista. Ensinnäkin se prosenttiluku, mitä auton teho saa lisääntyä on 20%. Toisekseen, on täysin konttorikohtaista, miten tuohon suhtaudutaan. Siis toiset konttorit tulkitsevat lain siten, että autoa saa virittää alkuperäinen teho+20%, toiset taas siten, että mallisarjan tehokkain+20%. Moottorin vaihto 1. Muutoskatsastuksessa saadaan hyväksyä alkuperäistä kevyemmän, teholtaan tai iskutilavuudeltaan pienemmän moottorin vaihtaminen. 2. Muutoskatsastuksessa saadaan hyväksyä myös sellaisen alkuperäistä painavamman, teholtaan tai iskutilavuudeltaan suuremman moottorin (vertailumoottori) vaihtaminen, jonka auton valmistaja on tarkoittanut käytettäväksi samaan mallisarjaan kuuluvassa, yleiseen tieliikenteeseen tarkoitetussa autossa, taikka myös vertailumoottoreita tehokkaamman, painavamman tai iskutilavuudeltaan suuremman moottorin vaihtaminen. Vaihtaminen on sallittua seuraavin edellytyksin: a) auton jarrut, voimansiirto ja muut liikenneturvallisuuteen vaikuttavat rakenteet vastaavat vertailumoottorilla varustettua autoa, mahdollinen vakiovarusteena oleva lukkiutumaton jarrujärjestelmä mukaan luettuna; b) autoon vaihdettavan vertailumoottoreita painavamman moottorin massa on korkeintaan 20 % suurempi kuin painavimman vertailumoottorin massa; jos vaihdettavan moottorin massa on yli 10 % suurempi kuin painavimman vertailumoottorin massa, tulee moottorin alla olevalle akselistolle kohdistuva massan lisäys kompensoida vastaavasti siirtämällä varusteita tai keventämällä korin osia; c) autoon vaihdettavan vertailumoottoreita tehokkaamman moottorin teho on korkeintaan 20 % suurempi kuin tehokkaimman vertailumoottorin teho saman normin mukaan mitattuna; d) autoon vaihdettavan vertailumoottoreita iskutilavuudeltaan suuremman moottorin iskutilavuus on korkeintaan 25 % suurempi kuin iskutilavuudeltaan suurimman vertailumoottorin iskutilavuus; e) moottorin vaihdon mahdollisesti edellyttämien uusien tai muutettujen kiinnikkeiden tulee olla asianmukaiset; tarvittaessa kiinnikkeiden lujuudesta on esitettävä luotettava selvitys; f) jos autoon vaihdettavaan moottoriin on tehty alkuperäistä tehoa ilmeisesti lisääviä muutoksia, on muutetun moottorin tehosta tarvittaessa esitettävä luotettava selvitys; g) jos autoon vaihdettavan moottorin käyntinopeusalue ja vääntömomentti poikkeavat huomattavasti vertailumoottorin vastaavista arvoista, on myös voimansiirto muutettava vastaavasti; Moottorin muuttaminen 1. Muun kuin ahtimella varustetun tai 4 §:ssä mainitun poikkeusluvan nojalla vaihdetun tai muutetun moottorin muuttaminen vaihtamalla kaasutin, asentamalla polttoaineen suihkutuslaitteisto tai muuttamalla sitä, muuttamalla sytytyslaitteistoa, muuttamalla puristussuhdetta, vaihtamalla nokka-akseli, muuttamalla venttiilikoneistoa ja siihen liittyviä kanavia sekä vaihtamalla imusarja ja pakosarja on sallittua ehdolla, ettei 5 §:ssä mainittua auton omamassan ja moottorin nettotehon suhdetta aliteta. Ellei muuta osoiteta, katsotaan kaasuttimen tai kaasuttimien korvaamisen polttoaineen suihkutuslaitteistolla lisäävän moottorin tehoa 10 %. 2. Sylinterinkannen vaihtaminen toisenlaiseen rinnastetaan moottorin vaihtoon. Ellei muuta osoiteta, katsotaan muutetun moottorin tehon tällöin vastaavan iskutilavuuksien suhteessa moottoria, josta autoon vaihdettava sylinterinkansi on peräisin. 3. Moottorin iskutilavuuden suurentaminen sylinterinhalkaisijaa tai iskunpituutta suurentamalla rinnastetaan moottorin vaihtoon, mikäli iskutilavuus suurenee alkuperäiseen verrattuna yli 10 %. Ellei muuta osoiteta, katsotaan moottorin tehon tällöin suurenevan iskutilavuuksien suhteessa. 4. Ahtimen tai ahtoilman jäähdyttimen asentaminen tai ahtimella varustetun moottorin muuttaminen rinnastetaan moottorin vaihtoon HUOM Lisäksi tulee tehopainosuhderajoitus. En nyt muista paljonko se oli. Jos on olemassa selkeää lakitekstiä ei yksittäinen katsastusmies saa sitä soveltaa tai jos soveltaa voi seuraava katsastus tyssätä. Kimurantteja juttuja
  13. Turbopakosarja

    Re:Turbopakosarja Vierailija Totta puhut mutta kannattaa varautua siihen pahimpaan eli mallisarjan tehokkaimman mallin mukaan. Ois ikävää ison työn jälkeen alottaa remppa uudestaan. Olin ollut siinä uskossa että vain VTT:n mittaukset kelpaavat mutta näin sitä opitaan lisää.
  14. Turbopakosarja

    Re:Turbopakosarja Tem Niin ja mitä hyödyttää? VTT:n tulokset ovat käypiä.
  15. Turbopakosarja

    Re:Turbopakosarja Ja ne tehot muuten menee sitten niin että mallisarjan tehokkain malli + 20% tehonlisäys, huom MALLISARJAN. Ja jarrut sitten sen mukaiset... Muuten on sorotnoo nimittäin kun vtt:lle mennään ei se 1500€ välttämättä riitä koska läpi ei taatusti mene ekalla kerralla. Tässä cossufoorumista Jjs nimimerkkiä lainatakseni: "Juuri näin; ei ole sanottu että yksi kertaa 1500e riittää.... Vaatimukset on oikeasti tiukat jopa täysin vakiolle autolle rivistä otettuna."
×