Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Zuikkis

Klubilainen
 • Content count

  5192
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zuikkis

 1. Ilmoituksia nettiauto yms.

  No jos sen sattuisi joku tietämään.. Ei lue otteessa. Koukun valmistaja lupaa 3500kg..
 2. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Jooh, rahdun yli 200e/vuosi nykyisin, normaalin ajoneuvoveron lisäksi. Taidankin tuon päivittää tuonne ilmoitukseen, kunhan tarkistan tarkan summan.
 3. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Silmäterä myynnissä, *nyyh* .. http://www.nettiauto.com/nissan/cima/7322146
 4. R33 gts-t turbo?

  Solenoidi poistamalla ahdot tosiaan tippuu siihen 0.5bariin koko alueella. Turboruuvilla sitten nostelee takaisin.
 5. Z-Power säätöviikonloppu 6.-8.6. Turku

  Ok, huomenna aloitellaan klo 12. Aikataulun ajat on ohjeellisia, luultavasti joissain autoissa kestää vähän kauemmin ja joissan vähemmän. Yrittäkää olla mieluiten jo etukäteen paikalla, niin ei tarvisi odotella. Voidaan toki aina lennossa muuttaa järjestystäkin jos joku on paikalla tarpeeksi etukäteen. tukitu-nimimerkkikin mahtuu lauantaille kyllä, ellei sitten tuohon perjantain peruutusaikaan?
 6. Päästö ongelmaa

  Joo kyllähän lambda näyttää ehjältä. Moottorin lämpöanturi voisi tehdä tuon kasteluvian..
 7. Z-Power säätöviikonloppu 6.-8.6. Turku

  Minun puolesta sopii esim _sapa_ klo 15 ja Wilberii klo 17.
 8. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Kyllä se ca18det on jo mallisarjan tehokkain. sr20dettiä on ollut vain Japanissa, vain Suomen mallit lasketaan..
 9. Z-Power säätöviikonloppu 6.-8.6. Turku

  Perjantailla olisi tuossa klo 15:kin tyhjä aika, jos ei työt paina päälle.
 10. Z-Power säätöviikonloppu 6.-8.6. Turku

  Joo mahtuu toki.
 11. Z-Power säätöviikonloppu 6.-8.6. Turku

  Nistune-säätö 100eur, peruslastun säätö 150eur. Matkoista tulee noin 200km/suunta, 0.40e/km tekisi yhteensä 160e.. Pyöristellään nyt sen verran että jos vaikka 10e/nuppi maksatte matkojakin. Maksutapoina käy käteinen ja myös pankki/luottokortit.
 12. Z-Power säätöviikonloppu 6.-8.6. Turku

  Pistäkääs mulle vaikka mailiin zuikkis@gmail.com mestojen osoitteet? Ei ehkä tähän suoraan kannata niitä laittaa. Lauantaita ehkä voidaan vähän hienosäätää, jos ei tuon enempää autoja tule niin ei ehkä ihan kasilta tarvi aloittaa. Saa syödä aamiaisen rauhassa.
 13. R33 pätkii

  Fuelcuttihan tietysti lähtee virieculla pois, jos siitä on kyse. Ei kyllä pitäisi 0.5bar ahdoilla cuttailla.. Toinen juttu, voisi consultilla tarkistaa että näkeekö ECU nopeussignaalin oikein. Japsituonneissa on usein katkaistu tuo nopeussignaali, että 180km/h rajoitin poistuu. ECUssa tulee semmoinen "toissijainen nopeusrajoitin" päälle, se yrittää jotenkin kierrosluvusta päätellä että mennäänkö ylinopeutta ja pätkii bensansyöttöä.. Etenkin jos paikaltaan lähtee kiihdyttämään kaikki vaihteet läpi, yleensä viimeistään kolmosella pätkäisee. Tuo ongelma häviää täysin (vakioecullakin) kun vaan kytkee sen nopeuspiuhan takaisin..
 14. Kyllä se tankki voi ihan oikeasti pullahtaa palloksi.. S14:ssa muovitankki sentään, niin ehkä palautuu muotoonsa kun paine laskee. Peltitankkl jää pulleaksi.. Ainakin s13 tankin korkissa on sisäpuolella keskellä pieni reikä, siitä kun poraa vähän syvemmäksi niin tulee läpireikä mutta ei näy päällepäin.. Kai sen voisi vaan jättää auki konehuoneesta sen putkenpään, tuskin siitä haittaa on..
 15. Hymyä peliin

  https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10310536_10152471544607700_4607340900411388553_n.jpg Nopeita graffitipoikia.
 16. s14a sr20det seos ongelma

  Aika samat jutut noissa on kaikissa consult-ohjelmissa, ecutalk on ihan hyvä.
 17. s14a sr20det seos ongelma

  No jos sinne on joku tehnyt tuommoisen rikkaan varakartan, niin sitten.. Kyllä se nimenomaan varakartalle menee jos nakuanturi ei toimi. Mutta siis Z-Powerin lastuissa sekä kaikissa näkemissäni tehtaan vakiolastuissa on varakartta identtinen pääkartan kanssa.
 18. s14a sr20det seos ongelma

  Nakutusanturi ei vaikuta auton toimintaan käytännössä mitenkään. Ei vaikuta seokseen. Sytkä menee muutaman asteen myöhemmälle, mutta ei pitäisi tuntua ajossa juurikaan..
 19. Z-Power säätöviikonloppu 6.-8.6. Turku

  Perjantaina voi mun puolesta aloittaa vaikka klo 10 tai 12, ihan mukava jos ei ihan iltaan menisi kumpanakaan päivänä. Mutta eihän siinä autoa kohti aikaa mene kuin tunti pari, että turha sitä on koko päivää ottaa vapaaksi välttämättä..
 20. Hymyä peliin

  Niin, tosiaan vaan ei Pörhön reagointia olla mistään kuultu, vain tämän facebook-ihmisen kirjoitukset.. Jos olisi halua vedättää niin kai sitä voi väittää kaikenlaista. Hiukan oudolta nuo vauriot näyttää pesukoneen tekemiksi minun mielestä. Jos harjakoneessa on jotain moskaa niin eikö se nyt lähinnä tee koko kyljen mittaisen vaakasuoran raidan siinä pyöriessään?`
 21. Vakio haitarimallin imuputki? Ettei vetäisi luttuun.. Ketjun alkupäätäkin vähän kommentoitava, ettei vaan olisi vähän optimistiset kiekkamittarit pojilla. tyypillisesti S13 kiekkamittari näyttää 1000rpm liikaa punarajalla.
 22. s14a sr20det seos ongelma

  Hmm, onkohan tuossa samaa vaivaa kuin "AEM UEGO + R33 viriecu" -yhdistelmällä, siinäkin oli se että jännite seilasi jossain 0.5-1.5V välillä. Tuo korjaantuu kun laittaa signaalijohtoon noin 1k vastuksen sarjaan.
 23. s14a sr20det seos ongelma

  Kyllähän tuo kuulostaa että on lähinnä siinä laajakaistassa vika.alkajaisiksi voisi katsoa onko se simuloitu kapeakaista minkä näköisiä..
 24. MAF-jännite ainakin näyttää ihan järkevältä tuossa screenshotissa, on ne varmaan oikein. Muutenkin ihan järkevän näköisesti kaikki. Jossain muualla oltava vika mielestäni.. Unohtunut joku rätti imuputkeen remontin aikana? Tai jako väärin tms..
 25. s14 tehot ja tehon nosto

  Noo, jos se on AMW:n penkissä ollut, varmaan Maatsi on tuon keksinyt kokeilla. SR20:n perusongelma tuo että nakutusraja tulee vastaan niin aikaisin että sytkäennakko jää todella naurettavaksi. CA18 saattaa samalla ahtimella ja ahtopaineella antaa 50hp enemmän.. Mutta kyllä tuo pikkupesäinenkin 3071 silti katukäyttöön varsin mainio, ei ne kovat pakolämmöt yleensä aiheuta mitään jos satunnaisesti on silloin tällöin. Se on vaan vähän kompromissi heräävyyden kanssa, jos haluaa että ei ylhäällä vedä tukkoon niin sitten yleensä alapäästä puuttuu..
×