Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jphh

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jphh

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. seokset heittelee

  Silviaan tuli asennettua välijäähdytin ja nyt sitten tyhjäkäynnillä seosmittarin (autogauge) mukaan seokset heittelee laihan puolella noin 1.5 minuuttia ajon jälkeen ja sitten ne saattaa asettua kohilleen. Kierrokset tyhjäkäynnilla on normaalit ja ei heittele. Oiskohan toi mittari vaan seko vai tulisko kellekkään mieleen mikä vois olla vikana. ennen asennusta ei kyl ollu tyhjäkäynnillä seoksissa mittarin mukaan heittelyä. kun polettaa autoa ajossa niin kyl sillon ollaan vihreen puolella.
 2. vapaavirtaussuodin

  Re: vapaavirtaussuodin no tuskin se ainakaan huonompi on ku vakioputsari ja saapahan paskata näppinsä jos ei muuta. Eihän siin mitään järkee oo mut ei kai kaikkee voi järjellä selittää
 3. saakos siihen s12 : n vakio ilmanputsarikoteloon jonkinlaista paremmin hengittävää ns vapaavirtaussuodinta. Ei viittis ryhtyy kartiomallisii laittaa ku on tota ääntä jo tarpeeks kabiinissa ja ois kiva kuulla muutaki ku omat ajatukset, vai onkos teil ollu millasii kokomuksii noista. Jos joku tietää mistä noita vakiokoppaan menevii saa ni vois laittaa et mist.
 4. Re: BB-turbon säätö ohjeita/Arvoja no täs on silvian arvoja kannen kiristykseen (CA18ET), eiköhän ne oo samat. 1. vaihe kiristä 29Nm 2.vaihe kiristä 78 Nm 3.vaihe löysytä 360 astetta 4.vaihe kiristä 29Nm 5.vaihe kiristä 74-83Nm
 5. oisko kellään laittaa kuvaa minkä näköset ja millasii merkintöjä on silvian vakiosuuttimissa. Ku ei oo varmuutta onko noi koneessa kiinni olevat vakiosuuttimet. Millasiin tehoihin ne vakiot riittää.
 6. iskarit?

  Re: iskarit? mut jos kahdesta huonosta pitäs valita niin kummatkohan sitä sit ottais. gabriel vai monreoe?
 7. iskarit?

  eli millasii kokomuksii on seuraavist iskareista silviassa ( kyb, monroe, gabriel). Tekeekö näillä mitään ja nämähän ovat kaasuiskareita. Tai minkä merkkisiin ootte ollu tyytyväisii.
 8. muutoskatsastus

  Onkos kukaan Muutoskatsastanut autoonsa kun on laittanut coolerin keulille silviaan ja muuten piristellyt. Eli jos olen oikein ymmärtänyt niin silloin tarvitsee käyttää auto tehomittauksessa ja tehot saa maksimissaan nousta 20% prosenttia mallisarjan tehokkaimmasta, voidaankos silloin käyttää tätä 2 litrasta fj20e moottorin tehoja mallisarjan vertailu autona vai? Ja jos enemmän kuin 20% nousee tehot niin tarvitseeko silloin maahantuojalta jotain papereita mistä käy ilmi et kyllä jarrut ja muut kamppeet riittää. Jos joku on katsastellu niin ois hyvä tietää millasii mutkii matkaan saattaa tulla.
 9. Onkohan silviassa ca18et vm 85 jarrusatulan liukutapit takana ja edessä samanlaiset, oisko kellään varmaa tietoo?
 10. Välijäähdytin

  Onkos porukalla silvioissaan (CA18ET) millasii välijäähdyttimiä? Ku ois hinku laittaa ostaa välijäähdytin ja pitäs tietää millasen sinne laittais ku ois miellellään suhteellisen helposti asennettavissa. Autossa on orginella toi imusarjanpuoli et sekin rajoittaa jos meinaa välttää turhia mutkia. Niin ja autohan oli vm 85.
 11. Tulipahan täs mieleen kysellä paljonko porukan silvioilla on kilometrejä takana? Itsellä on 333tkm
 12. silvian laatikko

  onkos kukaan purkanu silvian laatikkoo. Vuotaa keskimmäisestä pulttiliitoksesta oljyä ni miten se purkautuis parhaiten et ei räjähdä osat vaan lattialle ja tarvii sit ihmetellä missä ne oli. Jos jollain ois kuvii puretust laatikost ni kuvat kiinnostais.
 13. Re: Kardaanin ristikoitten / takapyöränlaakerien mitat? Kattelin just kuitista millaset laakerit tuli ostettua taakse, niin tälläset oli 6206 x 2kpl ja 6207 x 2 kpl. Siis mittoja en tiedä mut tälläsilla laakerinumeroilla. ja nää riittää kumpaamkin takapyörään ja kysees oli vm: 85 silvia.
 14. dumpvalven sijoitus?

  Re: dumpvalven sijoitus? mitenköhän jos laittais kumisen t-haara letkun(jos löytyy) siihen läppäkotelon ja ahtoputken välille, siihen sit paten dumpin.Ei ole välijäähdytintä ja orkkisputki o kysees. olisko liian lähellä lappää vai? entäs muuten se sijoituskohta ku kuvia katellu ja suurimmassa osassa ennen läppää, mut joissain turbon lähellä. Vaikuttaako dumpin sijoitus jotenkin moottorin toimivuuteen?
 15. mihinkä kohti kannattaa laittaa dumpvalve, mahdollisimman lähelle turboo vai onko sillä väliä mihinkä kohti sen laittaa? Ja perusteluita mielellään kyseiselle sijoituspaikalle.
×