Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Oe

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Oe

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 08/24/83
 1. Mulla olisi ebaysta tilatut gtr:n letku asentamattomina hyllyssä. Olen pähkäillyt niiden sopivuutta niin tuossa voisit päästä kokeikelemaan. Ovat ihan laadukkaan näköiset ja niissä on adaptereita mukana, RST-pinta ja teflon sisusta. Tilasin itelle mutta kerkesin laittaa hyrrät kiinni ennen kuin tulivat. Pistä yv:ä jos kiinnostaa. Siihen sijoitteluun että kuorihan ei estä sisustan sulamista jos ne esimerkiki ovat down pipeä vasten, että riittävän kauaksi kuumista paikoista.
 2. Itse suosittelen vielä ilmastoinnin kompuran pois ottamista ennen turbojumppaa. Tulee kivasti tilaa touhuta. Ja jos vielä saa lannistaa niin takaisinlaitto se vasta kivaa onkin varsinkin kun ensin on runnellut ne öljy ja vesiputkien pultit sököksi ja pikkasen väännellyt putkia niin etteivät ole tiellä niin ongelmia takaisinlaitossa saattaa tulla. Kaksi kertaa tehnyt turbojen vaihdon ja molemmilla kerroilla paha mieli meinasi tulla ja vakava tupakkiyskä.
 3. Omassa kärryssä on suodatin tosi hyvään paikkaan siirretty, akun ja iskarin väliin sulakkeiden viereen. On kyll' nätissä paikassa. Toisessa onkin moottorin alla tai pikkasen sivussa mutta kuitenkin niin että alakautte pitää vaihtaa.
 4. GT-R ralliautoksi

  Tuli tuossa pikkasen googleteltua itseasiassa aihetta niin pike speakissa on ollut ainakin yksi r32 (keltainen). Jossakin ulkolaisessa foorumissa spekuloitiin gtr:n soveltuvuutta ralliautoksi niin ilmeisesti joku jolla oli sellainen antoi vahvaa kommenttia että kuulostaa todella hyvältä mutta ei sovellu ralliautoksi. En kyllä muista millä se sitä perusteli ettei sovellu. Ja löytyy youtubesta jotain videonpätkiä jossa ajetaan paikallista sprinttiä r32:lla. http://www.speedhunters.com/2012/06/rally_r3/ Tämähän on keskustelua herättävää yhtä lailla kuin Pekka Himasen Sininen kirja...
 5. Onko kukaan perehtynyt tai toteuttanut tai onko edes mahdollista saada r32 GT-R minkäänlaiseksi luokitelluksi ralliautoksi jolla saisi ajaa kisaa? Tai onko rata-autoluokkaa johon samaisen härvelin saisi sopimaan, jos pois suljetaan drifting ja time attack?
 6. Vs: Apexi Power FC Commander kapulan käyttöapua Tervehdys! Toviin ei ole tänne kukaan kirjoitellut, mutta kysäistään tämän kautte että onko 150 km Seinäjoesta missään penkkiä joka sääteelee FC Commanderia?
 7. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (Kuva) Mikä korisarja naamioheikin kärryssä on? Istuu meinaan kuin puukko pohjalaisen selkään... Tosi siisti!
 8. Seinäjoella Porukkaa?

  Vs: Seinäjoella Porukkaa? Jossain vaiheessa joku kyseli hyvää katsastuspaikkaa Seinäjoella niin Rengastielle on avattu uusi A-Katsatusasema. Nuori jannu hommissa ja erittäin yhteistyökykyinen. Ei turhia nipota. Ite kävin Skylleä näytättääs siellä eikä puuttunut mihinkään ylimääräiseen. Kaveri kävi samoin näyttämässä Supraansa joka oli vielä arveluttavampi peli niin heittämällä läpi. Hinta oli muutenkin järkevä, muistaakseni 65 euroa pakokaasumittauksella. Mitä consuliin tulee Jalasjärveltä löytyy jos tarvetta.
 9. Seinäjoella Porukkaa?

  Vs: Seinäjoella Porukkaa? Hyvä profiilikuva sulla Facelifted. Meikän skylle pääsi samanlaiseen kyytiin tuossa marraskuun lopussa Kurikan ja Jalasjärven välillä. Piti kans ikuistaa se
 10. GT-R ei lähde käyntiin

  Vs: GT-R ei lähde käyntiin Vedettiin suoraan akulta virtajohto bensapumpulle.
 11. GT-R ei lähde käyntiin

  Vs: GT-R ei lähde käyntiin Ei muista kaikkea aina kirjoittaa tuohon preafingiin mutta attesan boksi ei vilkuttele mitään vikakoodia. Se oli yksi syy miksi auto piti saada vippaskonstein käyntiin että päästään se lukemaan.
 12. GT-R ei lähde käyntiin

  Vs: GT-R ei lähde käyntiin Sulakkeet tarkastettiin ja vaihdettiin. Ei sieltä löytynyt mitään. Sellainen on käynyt mielssä kusin puoleisessa ovessa oleva bensapumpun boksi voinu vioittua? Tämä on kyllä tosi perseestä selvitellä vikoja, olis nyt edes ollut että vaikka moottori tippuisi maahan tai kardaani poikki niin se selvittäis paljon enemmän kuin nämä sähköhaltian tekemät viat.
 13. Nyt tarvittaisiin pikaisesti apuja siihen miksi getari ei lähde käyntiin, tai siis lähtee käyntiin mutta pikkasen vippaskonsteilla ja mittaritaulu näyttää joulukuuselta (luonnollisesti näin joulun alla). Auto vm-91 GT-R Tilanne alkoi näin: Ulkona 26 astetta pakkasta, skylle käyntiin ja matkaan. Tyhjäkäynnillä lämmittely ja ajoon. Veden- ja öljyn lämpötilat normaalit, samoin kuin ahdot ja öljynpaineet. 80 nopeus ja edessä olevan auton ohitus, jonka jälkeen näyttöön heittää ANTI-LOCK:n sekä 4WD merkkivalon. Auto sammuu ja rullaa liittymään. Auto hinurin lavalle ja lämpimään talliin sulamaan, jos se olisi vaikka jäätynyt. No, 2 tunnin päästä starttoottamaan niin ei mitään, hyvin pyörittää, mutta ei saa bensaa. Auto hieman tutkaillessani ja muistellessani että jotain puuttuu niin bensapumpun ja suuttiminen iloinen surinaa ei kuulu. Siinä sitten on tehty jos jonkinlaisia kotkauksia niin bensapummpu ja suuttimet saatiin hurisemaan, mutta ihan silkalla johdon vedolla joka tehtiin suoraan akusta. Saatiin kone ainakin hyrräämään ja käy oikein kivasti. Mutta kysymys kuuluu mikä on mahdollisesti rikki? Ja toiseksi, mistä aloittaa vian ettiminen samaisessa tilanteessa kadonneelle nelivedolle ja lukkiutumattomille jarruille? Kiitoksia kaikille jotka vaivautuvat auttamaan tässä aivoriihessä.
×