Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Isc

Members
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Isc

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (kommentit) Juu, en itsekään pidä tuosta etupuskurin keulimisesta. Se on varmaankin sitten seuraava päivityksen kohde. Se on ainoa asia mikä antaisi vihiä, että auto oikeasti kulkee.. muuten tuo on vähän tommonen koriste esine, ei ajoon soveltuva.
 2. Projekti r34 gtt vm.98

  Vs: Projekti r34 gtt vm.98 Itellä oli levitetyssä kaaressa oikeassa laidassa ja aukesi siis oikealle. Hyvin aukesi vaikka pullea kylki oli. oisko mahdollista saada kuvaa sun saranasta??Yritin ettiä mutta pelkästä saranasta ei löydy. Ainoastaan joku kuva kun tankkaan autoa ja se ei asiaa auta. Ihan normaali sarana se oli, se vaan tuntu olevan levityksessä kiinni, piti siihen hieman järempää ruuvia vaihtaa kun se rupes heilumaan ja ei meinannut enää aueta. En silloin tajunnut ajatuksella katsoa asiaa, levikkeitä tahi kantta. Nykyäänhän se taitaa olla nimimerkki yada:n omistuksessa.
 3. Projekti r34 gtt vm.98

  Vs: Projekti r34 gtt vm.98 Itellä oli levitetyssä kaaressa oikeassa laidassa ja aukesi siis oikealle. Hyvin aukesi vaikka pullea kylki oli.
 4. Kuopio -miittinkiä?

  Vs: Kuopio -miittinkiä? Onko se sinun mopo vai naapurin joka on siellä parkkiksella?
 5. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Katumaasturi . Tuolla olis hauska varmaan ajaa kolari, kun airbacin poksahtaessa lentäis noi "timantit" päin näköä . Ei sen tarvi olla iso vika jos se on korvien välissä. Joku vissii tyykkää kiiltäväst Tuo on vaan noine bling bling timantteineen ja listoineen niin halvan ja räpelletyn näköinen..
 6. Vs: Skylinellä talvellakin? Ei pitäis mitään joutua muokkaamaan. Alakautta kannattaa lähestyä ja siellä oli ainakin rb25:ssä monta proppua valittavana. Laitettiin vasemmalle puolelle keskelle. Siihen mihin on helpoin, luulis asiansa siellä ajavan. Fiksummat sit minut haukkukoot.
 7. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Kuvaa jaettiin facebookissa ja rekkaa ajanut kuski on selvillä.
 8. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Jotenkin huutais isoa bensakonetta ollakseen tarpeeksi överi, mutta 2.2d. :'( Mit vit, eiks tuo oo jo ISO ja ahdettukkin viel... ?? Tais väärää marsua kommentoida. Ilmeisesti tuota "ripeää" "hyvällä" maulla tuunattua blingbling mersua tarkoitti?
 9. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Jotkut haluaa nähdä tuolla liikenteessä (Laillisesti). Samoilla tulilla vaihtuu myös uudet umpiot skodaan ja jos vielä jaksaa, niin releyttäisi nuo valot kunnon kaapeleilla. En minä nyt kyllä näistä teksteistä saa mitenkään tästä väännettyä taistelua. Voitko tyhmälle näyttää missä tappelu oli? Puhe oli näistä idiooteista jotka ajelee tarpeettomasti sumuvalot päällä liikenteessä häikäisten muita. Näyttääkseen, että heillä on matalampi auto? Mukamas uudemman mallinen? Vai eikö nämä raukat enää yksinkertaisesti näe kun on niin pimeää? Ite ajan surutta pitkät päällä vastaan työautolla ja omalla, siinähän ihmettelevät..
 10. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Neljän maissa Kuopion kallansilloilla valkoinen pörisevä primera, hienot xenonit ja sumuvalot hermannilla.. onko se siistiä häikästä jokaista autoilijaa? Mikä niissä sumuvaloissa oikein on? Onko tämä joku muoti-ilmiö jota en nyt oikein käsitä? Pitäisikö olla itse edelläkävijä ja ajaa pitkät päällä? Ostan toisen parin lisäpitkiä motonetistä niin johan huomaa minutkin!
 11. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Niin sekö ei sitten ollutkaan syyllinen päin punaisia ajamiseen? Minunkaan ei ilmeisesti enää tarvitse töissä välittää liikennesäännöistä kun on kiire.. Mun sarkasmidetektori alkoi piippaamaan Temin kommentin kohdalla Meni glögit väärään kurkkuun. Menenpä tästä lyömään päätä seinään.
 12. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Niin sekö ei sitten ollutkaan syyllinen päin punaisia ajamiseen? Minunkaan ei ilmeisesti enää tarvitse töissä välittää liikennesäännöistä kun on kiire..
 13. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Tuo korisarja videoineen kyllä vie kaiken mielenkiinnon tuosta autosta.. oivoi.
 14. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Mistä tollanen kuva on?Facebookissa oli joku poliisi joka oli ilmeisesti pysäyttänyt ton. En nyt löydä sitä kuvaa.
 15. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (kommentit) ei tossa ahtimen ja koneen välissä ainakaan liikaa tilaa ole Rutisteltu battery tölkki lisää uskottavuutta konehuoneessa.
×