Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

james

Members
 • Content count

  707
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by james


 1. Vs: Kampiakselin stroukkaus hitsaamalla

  Kyllä tolla rahalla saa edullisimpiakin hevosia koneeseen paljon helpommalla.

  Varmasti. En sitä epäilekkään. Ehdotin tuota siksi, että jos nyt pakko on stroukata, niin miksi sitä ei voi tehdä valmiista kitistä. Ja kyllä joku taitava seppä voi onnistua hitsaamallakin saamaan kestävän stroukki akselin, mutta siinä nyt vain jonkin verran riskejä lähteä akselin kestoa kokeilemaan.


 2. Vs: Audiovisuaalinen mutu-topikki

  Nyt olisi uuden telkkarin osto edessä. Ja Panasonicin TX-P50G30Y olisi malli joka kiinnostaa. Onko jollain kokemusta ks. telkusta?

  Hinta/laatusuhteelta yksi parhaista telkkareista. Nyt varmana saa vielä kohtuuhintaa ennen, kuin uudet malliit pukkaavat markkinoille maaliskuussa jolloin hinnat yleensä aina nousevat. Pelimies odottaa noita uusia malleja jolloin liikkeet heittävät yleensä hyvään hintaan vanhoja telkkareita pihalle.

  Joo maalis-huhtikuussa on tulossa uudet mallit. mutta liikkeet joilla noita on, niin niitä ei ole varastossa, kuin yks+ esillä oleva malli. Ja sellanen kuva mullakin nyt on jäänyt nettiä tutkiessa, että tuo panasonic olisi yksi parhaita plasman valmistajia. ja plasmaa oon ostamassa.

 3. Vs: L-series nokat, guruja suomessa kannen tekemiseen? ym

  Soittasin myös nätkinniemelle pirkkalaan. Tekevät kansitöitä ihan täyspäiväsesti ja hyviä tekevät. Kyseisen moottorin osaamisesta en tiedä, mutta kysäistä kannattaa, mitä osaavat tehdä.

  volvon kansi ei ollut pahan hintanen, kansiaihio vietiin sinne, sielä tekivät kanavien muotoilun, kaikki koneistukset. hinta sisälsi myös nokka-akselin, ei mikään mieto, melkeen 15mm nostoa. Lisäksi tuli suuremmat teräsventtiilit yms muuta kivaa. eli täydellinen kansi hintaan 650e. ja ristus sitä voiman määrää, ei voi kun suositella kyseistä pajaa. 8)

  edit: http://www.fonecta.fi/tuotteet-ja-palvelut/Pirkkala/1971387/Moottority%C3%B6+N%C3%A4tkinniemi+Oy/

  Onko tuo Nätkinniemi joku firma vai tekeekö ihan harrastuksena noita moottoreita? Meinaan hinta kuulostaa nyt niin halvalta, että ei tuosta kyllä palkkaansa saa. Siis jos tuo mainitsemasi 650€ sis. Kaikki kannen koneistukset,porttauksen,UUDET venttiilit ja nokan??

  en mä tiedä kuinka ammattilaisia ne on, mutta kyllä noita kansia on ihan rivakoissa sprinttiautoissa.. toimivia lienevät? sehän se pointti on.

  En mä heidän ammattitaitoaan epäillytkään. Tuli vain tuosta hinnasta mieleen, että tekevätkö ihan sivutyönä, kun pystyvät noin edullisesti tekemään..

 4. Vs: L-series nokat, guruja suomessa kannen tekemiseen? ym

  Soittasin myös nätkinniemelle pirkkalaan. Tekevät kansitöitä ihan täyspäiväsesti ja hyviä tekevät. Kyseisen moottorin osaamisesta en tiedä, mutta kysäistä kannattaa, mitä osaavat tehdä.

  volvon kansi ei ollut pahan hintanen, kansiaihio vietiin sinne, sielä tekivät kanavien muotoilun, kaikki koneistukset. hinta sisälsi myös nokka-akselin, ei mikään mieto, melkeen 15mm nostoa. Lisäksi tuli suuremmat teräsventtiilit yms muuta kivaa. eli täydellinen kansi hintaan 650e. ja ristus sitä voiman määrää, ei voi kun suositella kyseistä pajaa. 8)

  edit: http://www.fonecta.fi/tuotteet-ja-palvelut/Pirkkala/1971387/Moottority%C3%B6+N%C3%A4tkinniemi+Oy/

  Onko tuo Nätkinniemi joku firma vai tekeekö ihan harrastuksena noita moottoreita? Meinaan hinta kuulostaa nyt niin halvalta, että ei tuosta kyllä palkkaansa saa. Siis jos tuo mainitsemasi 650€ sis. Kaikki kannen koneistukset,porttauksen,UUDET venttiilit ja nokan??

 5. Vs: Mikä diesel auto olisi hyvä?

  Oliko toi pakoventtiili kuinka karstainen? Siltäosinhan toi on aika selvää, että venttiili on leiponut kiinni ohjuriin, mutta mikä sen sitten on aiheuttanut. Onhan noissa 1.8T bensakoneissa käynyt noin oikein julmien tehojen kanssa, mutta tommosessa vakiossa dieselissä kyllä hivenen outuoa. Olisko kannessa ollu vedenkiertohäiriö tai joku ilmatasku tuon sylinterin kohdalla tai olisiko joku asia saanut venttiilin kumenemaan huomattavasti normaalia enemmän? Kyllä sitä on aika vaikea arvata...

  Ei ollut mitään huomattavaa karstaa. Tuota kantta/konetta on analysoinnut jo kolme korjaajaa eivätkä osaa sanoa mikä tuon on aiheuttanut. Kumminkin kyse ihan vakiokoneesta.

  Noita venttiilejä usein katkeaa/palaa siitä syystä, että jakohihna on joskus mennyt poikki ja venat lyöneet männän päähän= venttiili väärä. Sitten se väärä venttiili aikansa siellä vääränä naputtelee, niin se katkeaa.

 6. Vs: Koneen rakennus

  Putkitus taitaa tulla kohtuu hintoihin?

  Lohkoon riittäisi pelkkä hoonaus, sylinterit hyvässä kunnossa muuten. aikasemmin edellinen porannut jo 0,5 ylikokoon.

  Kuinkas jos liipasee reilummin lohkosta siivua niin joutuu laittaa kohtuu paksun kansipahvin, onko haittaa?

  Ei yhden reiän putkistus sika hintaista ole. Ja ei siitä lohkon päältä nyt varmaan mitään milli tolkulla joudu ottaan tavaraa pois. Muutama kymppikin vois jo riittää. Saisit sitä paljealuettakin hieman oikeaan suuntaan ;) Mutta niin kuin jo sanoin, niin paha sanoa varmaks näin pelkkien kuvien perusteella.


 7. Vs: Koneen rakennus

  Iphonella räpätty joten vähän "kaunistaa" en taida viitsiä tuolla alkaa kasaamaan pakettia ettei tule pettymyksiä kun on hetken paineita nostellut.

  No ei tuo nyt niin älyttömän pahalta näytä. Tosin kuvan perusteella paha sanoa varmaksi..

  Mutta raapaset vaan hieman reilummin lohkon tasosta pois, niin eiköhän tuo sillä häviä. ;) Porautatko lohkon, siis jos tuosta lohkosta teet?


 8. Vs: Koneen rakennus

  Projekti rupesi vähän laittamaan vastaan heti alkumetreillä.

  Toimitin lohkon ja kannen koneistamoon hoonausta yms tarkistuksia varten. Löytyikin sitten mukavasti kun oli putsattu kansipahvin ja liimanjämät pois,

  että on päässyt kipinä lohkon ja kannen väliin ja syönyt sylinterin reunat 1 & 2:sta. Joten jos jollain löytyisi s14 lohko tai tietää kenellä olisi ylimääräisenä ei muutakuin tietoa tänne päin :)

  Tai onko kokemuksia erillisten liekkirenkaiden koneistuksesta? kannattaako tai tuleeko kestämään?

  Laittaisitko kuvia, että näkis kuinka kuinka paha on?


 9. Vs: Autovahoista

  Vedin just yks päivä tuota kaikkien hekuttamaa Colliniteä pintaan (#915). Mutta ei ainakaan minua vakuuttanut. H*lvetin työläs kiillottaa ja kiillossakaan en huomannut selviä eroja esim. Auto glymiin.

  Pitää seuraavaksi koittaa noita #845 ja #476. Kun niitä tuossa hyllyllä notkuu.

  Oli pakko tänään jo kokeilla uudestaan 915 ja pakko kyllä vetää sanat takaisin tuosta hankalasta kiillottuvuudesta. :)

  Vedin pienen alueen autosta ensi myllytyskoneella jotain Bilteman kiillotusainetta käyttäen. Ja siihen sitten tuo 915 päälle. Vedin nyt todella ohuen kerroksen. Annoin kuivua. Ja eikun kiillottamaan. Sehän lähti ihan pyyhkimällä pois! Ja kiiltokin aivan loistava!!! ;D

  Pitää varmaan käydä koko auto tällä tavalla läpi...


 10. Vs: Autovahoista

  Siis vedin kerralla koko auton yli. Annoin kuivua. Ja kun rupesin kiillottamaan niin ei pois millään. Lopuksi vedin koneella, niin sillä sai hieman paremmin, mutta kauan piti koneellakin tahkooa, että lähti. Luulempa että sitä vahaa on vain tullut laitettua hieman liian reilulla kädellä ;D Pitää v-loppuna koittaa uudestaan, mutta nyt pelti kerrallaan ja ohuita kerroksia.


 11. Vs: Autovahoista

  Vedin just yks päivä tuota kaikkien hekuttamaa Colliniteä pintaan (#915). Mutta ei ainakaan minua vakuuttanut. H*lvetin työläs kiillottaa ja kiillossakaan en huomannut selviä eroja esim. Auto glymiin.

  Pitää seuraavaksi koittaa noita #845 ja #476. Kun niitä tuossa hyllyllä notkuu.


 12. Vs: Rakentaminen ja Remontointi

  Pellavaeristeellä tarvis yks mökki eristää. Netistä kattelin että rälläkällä tai käsisahalla tai vannesahalla hampaattomalla terällä tarvis leikata. Jollain kokemusta mikä olis oikotie onneen kun vannesahaa tuskin työmaalle vien..? Rälläkkällä eristeen leikkaaminen kuulostaa aika pelaamiselta ja työläältä, käsisahakaan ei kuulosta kivalta.

  Moottorisaha tuskin on hyvä, menee varmaan vaan tukkoon ja repii. selluvillalevyjä taas pystyy jopa moottorisahalla sahaamaan. Mikään veitsi ei kuitenkaan näihin mene että jos ei minkäänlaista kokemusta pellavaeristeestä ole niin aika turha vastata millä leikataan kivi tai lasivillaa. :P

  www.isolina.com/fi/IsolinaPellavaeristeSaha.pdf

 13. Vs: Nissan Skyline RB25DET -95 Projekti.

  Kokeilkaapa etsiä joltain paikalliselta myyjältä. Muotoilin huonosti ton jutun. Eli siis kun tarvitset sitä copper gaskettia ilman toimitusaikoja niin oot kusessa. Ainakin täälläpäin Suamee ;D

  Niin no siitä en tiedä miten sitä sieltä päin saa, mutta ihan vaikka partsiin soittamalla uskoisin purkin olevan sulla muutamassa päivässä. Jos meinaat tonne partsiin soitella, niin soitappa suoraan Helsingin päähän. Turusta ei oikein tahdo ketään puhelimella tavoittaa.


 14. Vs: Kotiteatteriharrastajia?

  Täällä kun näyttää näitä kotiteatteriharrastajia löytyvän, niin jengi vois ehdotella jotain ok 2.1 kotiteatteri settiä kotiin leffojen katseluun. En siis ole mikään hirveä hifisteliä, joten mikään kallis/laadukas sarjan ei tarvitse olla. ~200€ ois varmaan aika passeli hinta. Käytettyäkin saa toki tarjota, jos joltakin sellainen löytyy.. ;)


 15. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa!

  Paljonko kustantaa kojelaudan nukkauttaminen? ???

  Riippuen varmasti koelaudasta, mutta muistikuva olis, että 200€ paikkeilla..

  Oman r33 skyllen kojelaudan nukkautus tais olla 80€.

  Ite nukkautin myös ovipahvit yms. mutta ei oikein sovi tuo nukkautus osille joiden kanssa ollaan paljon kosketuksissa.

  ei voi muistaa noin paljon väärin :o Itse siis en ole ikinä hintaa kysynyt, vaan kaveri kysy joskus yhteen suzukiin.. tosin varmasti paikoissakin eroja.

×