Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

james

Members
 • Content count

  707
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About james

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 01/01/01
 1. Ahdinehdotuksia Silviaan

  Vs: Ahdinehdotuksia Silviaan Mulla oli aikanaan tollanen ca18detin kyljessä ja toimi siinä ainakin loistavasti. Heräilee hyvin ja sillä saa ~300hp.
 2. Vs: Kampiakselin stroukkaus hitsaamalla Varmasti. En sitä epäilekkään. Ehdotin tuota siksi, että jos nyt pakko on stroukata, niin miksi sitä ei voi tehdä valmiista kitistä. Ja kyllä joku taitava seppä voi onnistua hitsaamallakin saamaan kestävän stroukki akselin, mutta siinä nyt vain jonkin verran riskejä lähteä akselin kestoa kokeilemaan.
 3. Vs: Audiovisuaalinen mutu-topikki Dodii! Nyt olis Panasonic ostettu!
 4. Vs: Kampiakselin stroukkaus hitsaamalla http://www.spoolimports.com/spool-stroker-kits/spool Kannattaako tohon rahaan paljonkaan ottaa riskejä?
 5. Vs: Audiovisuaalinen mutu-topikki Hinta/laatusuhteelta yksi parhaista telkkareista. Nyt varmana saa vielä kohtuuhintaa ennen, kuin uudet malliit pukkaavat markkinoille maaliskuussa jolloin hinnat yleensä aina nousevat. Pelimies odottaa noita uusia malleja jolloin liikkeet heittävät yleensä hyvään hintaan vanhoja telkkareita pihalle. Joo maalis-huhtikuussa on tulossa uudet mallit. mutta liikkeet joilla noita on, niin niitä ei ole varastossa, kuin yks+ esillä oleva malli. Ja sellanen kuva mullakin nyt on jäänyt nettiä tutkiessa, että tuo panasonic olisi yksi parhaita plasman valmistajia. ja plasmaa oon ostamassa.
 6. Vs: Audiovisuaalinen mutu-topikki Nyt olisi uuden telkkarin osto edessä. Ja Panasonicin TX-P50G30Y olisi malli joka kiinnostaa. Onko jollain kokemusta ks. telkusta?
 7. Vs: L-series nokat, guruja suomessa kannen tekemiseen? ym Onko tuo Nätkinniemi joku firma vai tekeekö ihan harrastuksena noita moottoreita? Meinaan hinta kuulostaa nyt niin halvalta, että ei tuosta kyllä palkkaansa saa. Siis jos tuo mainitsemasi 650€ sis. Kaikki kannen koneistukset,porttauksen,UUDET venttiilit ja nokan?? en mä tiedä kuinka ammattilaisia ne on, mutta kyllä noita kansia on ihan rivakoissa sprinttiautoissa.. toimivia lienevät? sehän se pointti on. En mä heidän ammattitaitoaan epäillytkään. Tuli vain tuosta hinnasta mieleen, että tekevätkö ihan sivutyönä, kun pystyvät noin edullisesti tekemään..
 8. Vs: L-series nokat, guruja suomessa kannen tekemiseen? ym Onko tuo Nätkinniemi joku firma vai tekeekö ihan harrastuksena noita moottoreita? Meinaan hinta kuulostaa nyt niin halvalta, että ei tuosta kyllä palkkaansa saa. Siis jos tuo mainitsemasi 650€ sis. Kaikki kannen koneistukset,porttauksen,UUDET venttiilit ja nokan??
 9. Minkä merkkiset aluvanteet kuvassa?

  Vs: Minkä merkkiset aluvanteet kuvassa? Advantit näyttäis tosiaan olevan..
 10. Mikä diesel auto olisi hyvä?

  Vs: Mikä diesel auto olisi hyvä? V*ttu, ku olis lähempänän... :'(
 11. Mikä diesel auto olisi hyvä?

  Vs: Mikä diesel auto olisi hyvä? Ei ollut mitään huomattavaa karstaa. Tuota kantta/konetta on analysoinnut jo kolme korjaajaa eivätkä osaa sanoa mikä tuon on aiheuttanut. Kumminkin kyse ihan vakiokoneesta. Noita venttiilejä usein katkeaa/palaa siitä syystä, että jakohihna on joskus mennyt poikki ja venat lyöneet männän päähän= venttiili väärä. Sitten se väärä venttiili aikansa siellä vääränä naputtelee, niin se katkeaa.
 12. Koneen rakennus

  Vs: Koneen rakennus Ei yhden reiän putkistus sika hintaista ole. Ja ei siitä lohkon päältä nyt varmaan mitään milli tolkulla joudu ottaan tavaraa pois. Muutama kymppikin vois jo riittää. Saisit sitä paljealuettakin hieman oikeaan suuntaan Mutta niin kuin jo sanoin, niin paha sanoa varmaks näin pelkkien kuvien perusteella.
 13. Koneen rakennus

  Vs: Koneen rakennus No ei tuo nyt niin älyttömän pahalta näytä. Tosin kuvan perusteella paha sanoa varmaksi.. Mutta raapaset vaan hieman reilummin lohkon tasosta pois, niin eiköhän tuo sillä häviä. Porautatko lohkon, siis jos tuosta lohkosta teet?
 14. Koneen rakennus

  Vs: Koneen rakennus Laittaisitko kuvia, että näkis kuinka kuinka paha on?
 15. Autovahoista

  Vs: Autovahoista Oli pakko tänään jo kokeilla uudestaan 915 ja pakko kyllä vetää sanat takaisin tuosta hankalasta kiillottuvuudesta. Vedin pienen alueen autosta ensi myllytyskoneella jotain Bilteman kiillotusainetta käyttäen. Ja siihen sitten tuo 915 päälle. Vedin nyt todella ohuen kerroksen. Annoin kuivua. Ja eikun kiillottamaan. Sehän lähti ihan pyyhkimällä pois! Ja kiiltokin aivan loistava!!! Pitää varmaan käydä koko auto tällä tavalla läpi...
×