Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Jesse James

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jesse James

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday October 20
 1. 350z putkisto ja katit

  Vs: 350z putkisto ja katit Jeesusteippi on laajalti teollisuudessa käytetty apuväline työnsiirtoon.. En mä sitä väheksyisi, mutta toki toi forte vieroksuttaa. Otin tankin täyteen vpoweria ja korjaamolle testiin. Edelleen tyhjäkäynnillä kaikki ok. mutta 2500 kierrosta CO päästöt reilusti yli sallitun! Tuossa kohti on muuten jostain syystä huomattavan hankala pitää tasakaasua??? Reilummin, yli 3000rpm päästöt tippuivat lähes nollaan! => printti ja toivottu tulos..
 2. 350z putkisto ja katit

  Vs: 350z putkisto ja katit Niin oon mä tohon vaihtanut ton ilmansuodattimen "vapaampaan" edellisen onnistuneen katsastuksen jälkeen ja resetoinu ecun. Voikohan nuo vaikuttaa?? Mutta on sen jälkeen ajettu pari tonnia että kai se on hienosäätänyt seosta jo? Ja toki se ero on että normaalisti ajelen vpowerilla, mutta ennen testiä oli tankki aivan tyhjä ja jouduin hätäpäissäni ottamaan ryssäbensaa teboililta (98)..
 3. 350z putkisto ja katit

  Vs: 350z putkisto ja katit No tossa noi molemmat putket yhdistyy jo kattien jälkeen ettei liene väliä kummasta mittaa.. Ukko höpötti että laita fortea tankkiin jos auttaisi. Enpä tiedä.
 4. 350z putkisto ja katit

  Vs: 350z putkisto ja katit Kuuma oli kone. Vuosi sitten ei ollut ongelmia päästöjen kanssa. Liekö 7000km liikaa berkeille?
 5. 350z nesteet/öljyt

  Vs: 350z nesteet/öljyt Mulle setä myi kaupassa Liqui Molyn Synthoil Race Tech GT1 10 W-60 öljyt. Kalliit oli ainakin..
 6. 350z putkisto ja katit

  Vs: 350z putkisto ja katit Keleen kele. Ei mennyt katsastus berkeillä läpi! Arvot joutokäynnillä nollissa, mutta kierroksilla CO: 0,56 CO2: 15,1 HC: 20 O2: 0,05 ja lambda 0,98. Mikähän auttaa???
 7. Pick-up mittariston valo ongelma..

  Vs: Pick-up mittariston valo ongelma.. Kiitos neuvoista! Nyt pelaa! Eli vpun-sin johto irti mankan maasta niin valot palasivat..
 8. Pick-up mittariston valo ongelma..

  Vs: Pick-up mittariston valo ongelma.. Moi, Voisiko joku tietäjä kertoa millä tuo maadoitusongelma taklataan?? Eli kiertääkö mittariston sähköt jotenki vakiomankan läpi vai mitä?
 9. keppi

  Vs: keppi Dodii.. Kiinni on. Oikein mukavalta tuntui. Tähän asti on vaihtaminen ollut vähän sellaista tuskaista, liekö kun olen sellainen varovainen vaihtaja?? Nyt Kun alkaa keppiä vääntämään niin huomaa että no, sehän on jo siellä.. Selkeesti ainaki mulla nopeutu tuo toimenpide. En tiedä muunlaisista shorttaajista mutta tää ainaki pelaa.
 10. voimakas särkevä ääni

  Vs: voimakas särkevä ääni Sitähän se.. Nyt ruuvasin vielä ton popparin kiinni mut en ole huomaavinani äänipuolella muutosta? Pitää ajaa enemmän..
 11. voimakas särkevä ääni

  Moi, Kuuluuko Berkeistä irrota yläkierroksilla reipas särisevä ääni? Lie sitä "raspia"?
 12. Öljynkulutus? (täyd.koneremontti tehty)

  Vs: Öljynkulutus? Niin että mikä PCV??
 13. keppi

  Vs: keppi Tottakai.. Hitsi kun pääsiäisen takia tuo makasi tullissa ja tänään piti jo pudottaa kärry pukeilta että pääsi ajamaan.. Eli ei ihan kerennyt asentamaan vielä.
 14. keppi

  Vs: keppi http://jessekissa.kuvat.fi/kuvat/Z/IMG_1484.JPG
 15. keppi

  Nyt tupsahti postilaatikkoon tälläinen.. Ensivaikutelma on ainakin varsin laadukas.
×