Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

BeniS13

Members
 • Content count

  198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BeniS13

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/01
 1. S14 / S14A alapallonivel

  Kartio on ainakin noissa primeran palloissa väärä. Tukivarteen käy kyllä.
 2. S14 / S14A alapallonivel

  Onko ihan varmaa tietoa että nuo p12 primeran pallot käy suoraan s14 ? Olis tosiaan fiksus liikkeessä 16ekpl. Itsellä pallojen vaihto edessä. Eli perus varaosaliikkeiden s14:ään myymät pallot siis lähestulkoon kaikki on tota 39mm kokoa vaikka pitäisi olla 41mm jotta sopii.
 3. Kiitos vastauksesta, itsekkin tullu siihen tulokseen että varmaan vaan johtuu voimansiirron pienistä välyksistä jotka yhdessä tekevät tuommoisen kolahduksen. Pitää päästä alle vielä pällistelemään. Mittarissa kuitenkin on jo 260 000km. Saakos noita tumppeja perään erikseen ja onko minkä hintaisia ja onko kardaanin ristinivel vaihdettavissa ?
 4. Vakio perä on. Onkohan tuossa vaan perä yksinkertaisesti väljä tai tumpin nivelet kulunut. Mittarissa 260k.
 5. Ihan vakio lukkoperä on. Itse en usko että kelkka noin paljoa pääsee kääntymään että kolahtaisi. Tuntuisi jo ajossa noin väljät kelkan puslat. Mutta pitää tutkiskella.
 6. Mistäs takaa kuuluu kolahdus kun näpäyttää kaasua moottorijarrulta tai joskus myös vaihdetta vaihdettaessa? Oisko ne noi kaksi pientä perämurikan kiinnitys puslaa tai voiko näissä kardaanin tukilaakeri tehdä tuommoista kolinaa ? Eikös tuo tukilaakeri ala lähinnä täristämään tai jurisemaan ? Auto siis s14a.
 7. Mistäs takaa kuuluu kolahdus kun näpäyttää kaasua moottorijarrulta tai joskus myös vaihdetta vaihdettaessa? Oisko ne noi kaksi pientä perämurikan kiinnitys puslaa tai voiko näissä kardaanin tukilaakeri tehdä tuommoista kolinaa ? Eikös tuo tukilaakeri ala lähinnä täristämään tai jurisemaan ?
 8. Eroaako S14a ja S13 etujouset toisistaan ? Vai käyvätkö ihan päikseen. Ja mites eroaa nuo tolpan ja iskarinyläpään kiinnitykset ?
 9. Jos joltain löytyy tai tietää mistä saa tilattua järkihintaan niin laittakaa vaikka privaa.
 10. Joo kiitti, ei taida saada suomesta mistään muualta kun marmorilta ja hintaa 156e/kpl...
 11. Tietääkö joku millä varaosanumerolla tulee oikeat etuiskarin yläpäät S14a:han? Parista paikasta kysynyt ja heidän numeroillaan tullut molemmista väärät yläpäät.
 12. Olisiko kellään käyttökokemuksia atf ? Onko ajan saatossa alkanut pitämään ääntä tai muutavastaavaa.
 13. Onkos kukaan kokeillut mitään atf öljyä laatikoissa ? Mites tommonen http://www.motonet.fi/fi/tuote/590074/Red-Line-D4-ATF-vaihteistooljy-946ml Lupaisi käsivaihteelliselle GL-4 suojauksen ja voitelun? Ainakin saksalaisissa manuaaleissa todettu hyväksi. Veljen bemariin ja pariin omaan käyttö bemariin tuota laittanut ja vaihteet menee kyllä paljon jouheammin sisään kylmänä ja myös kuumana. Omassa S14a:ssa takkuilee hiukan vaihteet mutta ei pahasti. Ajattelin josko tuolla saisi yhtä hyviä tuloksia kuin noihin saksalaisiin.
 14. Semmonen kyssäri vielä että onko sr20det vakiona jonkunmoinen bypass tai dumppi ? Nykyinen dumppi jumittaa nii mietin josko jättäs pois kokonaan.
×