Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Valve

Members
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Valve

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Hiacen kansipahvi mennyt?

  Vs: Kansipahvi mennyt? Montakohan tuntia tollasessa pahvin vaihdossa menee, ettei tuu kusetetuks korjaamon puolesta?
 2. Hiacen kansipahvi mennyt?

  Hiace -Hukkaa nestettä, lisäksi nesteessä on jotain paskaa(öljyä??) ja on ruosteen väristä. -Ei lämpene, vaikka uus termari ja pahvit edessä. -Öljytikussa ei kuitenkaan näy normaalista poikkeavaa, eikä myöskään öljykorkissa. Mahdollisesti kansipahvi mennyt? Uskaltaakohan tuolla ajella, ensi viikolla pääsisi korjaukseen.
 3. Vs: Asunnot, eläminen ja niiden hinta Ei ole ei, harvat 30vuottakaan alalla olleet on 5 ryhmässä. 6 ryhmässä taitaa olla vaan nosturikuskit . Viime vuoden Rakentaja-lehdessähän oli juttua, että miksi valmistunut lääkäri saa lääkärin palkkaa, kun 10 vuotta rakennusalalla ei riitä ylenemään edes 5 ryhmään (kokenut ammattilainen). edit; Suurinpiirtein noin se lääkärivertaus meni, ei tartte lekureiden ottaa hernettä nokkaan . Mittamiehet myöskin 6 ryhmässä.
 4. Vs: Asunnot, eläminen ja niiden hinta Joo, ei taida kyllä moni 6v alalla ollakkaan 5 ryhmässä. 6 ryhmässä sitten harvat ja valitut Onneks maaliskuun alussa tulee korotukset
 5. Vs: Asunnot, eläminen ja niiden hinta laskin päässä oman entisen palkkani mukaan, 20€/tunti, ja kakstonnia kuussa käteen. 40h/viikko. en omaa superhyvää laskupäätä mut jos käteen jää 1800-1900€ kuussa niin eikai sitä niin pienellä veroprosentilla kuin 22% pysty tekemään... itellä ei alle 30.5% ole ollut viimeiseen 10 vuoteen. Palkka n.14€/h, veroprosentti 19,5% + pakolliset eläke ym. maksut. Siihen se 1800-1900euron kieppeille netto jää. Ja mitä tulee itärajan palkkoihin, niin täällä ei kukaan tienaa rakennuksilla yli 17€/h. Saatko työajanlyhennys rahaa? Pikkufirmoillahan sitä ei aina ole tapana maksaa.. Saako udella, kuulutko TES 4 ryhmään?
 6. Vs: Asunnot, eläminen ja niiden hinta Siis jotenkin tuo ei käy mun järkeen.. Tienaat 1250e bruttona enemmän ja saat nettona 250e/kk enemmän. Jos et tee vuoro/viikonloppu -töitä niin vuositulosi on about 42k. Miten voi olla veroprosentti silloin yli 30..? Onko sulla lainaa? 1750e nettona 13e tuntipalkalla 22% verolla. Tuosta lähtee eläke/liittomaksut vielä, mutta rakennusalalla on työajanlyhennys, joka tulee palkan päälle, joten se korvaa tuon liitto/eläke.
 7. Vs: Asunnot, eläminen ja niiden hinta jos vetää 20e/h niin tekee 3500e/kk. 30% vero = 2400e käteen. ??
 8. Vs: Asunnot, eläminen ja niiden hinta milläs laskuilla saa 19e tunti? 13e riittää.. 13e x 8 x 21,5 = 2236e. Veroprosentti vaikka 22% = 2236 x 0,78 = 1744,08e.
 9. Vs: Asunto- ja muut lainat Näimpä se on, ei "normiduunari" nykyään lainaa saa ilman että koko suku olisi sinun lainaasi takaamassa. En ole vielä lainaa hakenutkaan, mutta kyllä se tässä muutaman vuoden sisään ajankohtaista on. Säästöjä ei ole paria tonnia enempää, että eiköhän siihen takaajat tarvita - tai sitten joku pankin takaus, nämäkinhän taitavat maksaa mukavasti extraa. Esim ASP-säästäminen, niin on normiduunarillakin varaa... No eiku tahtoo heti ja nyt .... edit; Laskelma ASP-säästöstä. "Säästämällä ASP-tilille vähintään kahden vuoden aikana 10 % asunnon ostohinnasta, lainaamme sinulle loput." Oletus; asunnon hinta 120 000€ eli 12 000€ säästettävä kahdessa vuodessa -> 6000€ vuodessa -> 500€/kk. Kuulostaa aika mahdottomalta duunarille, joka tienaa nettona n.1800-1900e/kk. "Pakolliset" Kuukausi menot; 1900€-(600€ vuokra) - (300€ ruoka) - (150€ auto) - (sähkö,netti,puhelin 80€) - (asp säästöhomma 500€) = 270€/kk ylimääräistä, eipä tuolla paljoa juhlita hehe. Varsinkin, kun tähän vielä jatkaa (-30€ eläinten hoitokulut) (- 60€ "pakolliset" vakuutukset).. -- V*ttu että pätkii taas tuo mm-lätkäkanava Elisalla. Pisti vähän silmään.. 1800e kuukaudessa... Etkös sä 6v ole alalla ollut? Vai onko itärajalla palkat vaan niin pieniä? Tampereella parikymppinenkin vetää ton summan..
 10. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! MItä vitun hyötyä noista susista edes on? Vittu tappaisivat kaikki, mulle ihan sama. ymmärrän täysin salakaadon jos tulee pihoille perkele! Vitun hallitus, saatanan persereijät. Helppo sieltä espoon kivitalosta meren rannalta on huudella!
 11. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! siis kuka vittu tota veli sikiöö äänestää?
 12. Vs: Rakentaminen ja Remontointi Se on kyllä ihan vittua, kun on levytetty sisäpuolelta, eikä ole edes eristeitä lattiassa. Sinne on sitten kiva kantaa rautoja ja sitten kuraletkua repiä siellä. Paskaa lentää seinille niin vitusti.
 13. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Kiitos sulle.
 14. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Oon kattomassa yhtä autoo. On tehty remppaa, vaan ei kuitteja. Tehty kuulema edellisen omistajan toimesta. Miten saan tietooni kuka on myynnissä olevan auton edellinen omistaja?
 15. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! No porno.
×