Jump to content

Mystic

Vakkari
 • Content count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mystic

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 28.03.1989
 1. KTCE 30.06.2018, Kemi

  Kemi Tuning Car Exhibition tai tutummin KTCE järjestetään tänä vuonna 30.06.2018 päivän mittaisena näyttelynä Kemin kauppatorilla. Lisätiedot ja autojen ilmoittautumiset ktce@live.fi .
 2. Myydään 3-osaiset japanilaiset Weds Kranze Cerberus II vanteet kokoluokassa 19x8,5" ET noin 40 ja 19x9,5" ET noin 35 ilman renkaita. Eivät aivan tuliterät; lipoissa pieniä hipsuja ja keskiöissä vähän maalihilseilyä, rakenteellisesti kuitenkin OK ja pienellä hipistelyllä sopivat vakavampaankin näyttelykäyttöön. Keskilätkät ym. tarpeellinen luonnollisesti mukana! Hintapyyntö 1100€/tarjous + toimitus. Noutaa voi Kemistä ja Ouluun että Rovaniemelle plus muihin vastaaviin lokaatioihin kuljetus onnistuu. Kauemmaksi sitten postin tai Matkahuollon avustuksella. Yhteydenotot YV, joni_p3@msn.com tai nolnelnol-8211989.
 3. Myydään OK kuntoinen BC-Racing V1 täyssäädettävä alustasarja katu- ja ratakäyttöön; sopivuus ainakin P11 korimallin Nissan Primera, mutta menee pienellä vaivalla todennäköisesti myös muihin malleihin. Ominaisuuksia muun muassa: - Pillowball tai kuminen yläpään kiinnitys - Pillowball yläpäässä camber –kulman säätö McPherson -alustarakenteen omaavissa autoissa - Alumiininen yläpää - 30 –portainen säädettävä vaimennus - Säädettävä esijännitys - Erillinen korkeudensäätö iskunvaimentimen rungon pituutta muuttamalla - Iskunvaimentimen suojakumi Hintapyyntö 400€/tarjous + toimitus. Sijaitsee Oulussa ja kulkeutuu ilmaiseksi lähialueille ja tarvittaessa Matkahuollolla ympäri Suomen. Yhteydenotot joni_p3@msn.com tai viestitse nolnelnol-8211989.
 4. Myydään 3-osaiset japanilaiset Weds Kranze LXZ laatuvanteet kokoluokassa 19x9,5" ET~16 ja 19x10" ET~22, päällä vain noin 5tkm ajetut 245/35 kumit. Viime kesän näyttelykäytön jäljiltä ovat vielä hyvissä maaleissa (helmiäisvalkoiset keskiöt ja karkinvihreät lipat), mutta jossain vaiheessa kevään edetessä todennäköisesti stripataan maalit veks ja hifistellään hieman pliisumpiin väreihin. Keskilätkät ym. tarpeellinen luonnollisesti mukana. Hintapyyntö nykykunnossaan 1300€/tarjous + toimitus. Noutaa voi Kemistä ja Ouluun että Rovaniemelle plus muihin vastaaviin lokaatioihin kuljetus onnistuu. Kauemmaksi sitten postin tai Matkahuollon avustuksella. Yhteydenotot ja kuvatiedustelut ym. YV, joni_p3@msn.com tai nolnelnol-8211989.
 5. Myydään hyväkuntoinen D2 täyssäädettävä street alustasarja katu- ja ratakäyttöön; sopivuus ainakin Nissan 350Z. Ominaisuuksia muun muassa: Iskunvaimennin: Monotube kaasuiskunvaimennin Jäyykkyyssäätö: 36-portainen Madallus: 0mm - ~80mm portaattomasti alakannakkeella Jousen esijännityksen säätö: Kyllä, erillään korkeudesta Materiaalit: Kierteet teflonpinnoitettuja, kannakkeet joko anodisoitua alumiinia tai pulverimaalattua terästä Cambersäätö: McPherson tuennoissa, ks. yläpäät Jousen laakerointi: Jousen ylälautanen edessä on laakeroitu. Hintapyyntö 580€/tarjous + toimitus. Kulkeutuu Matkahuollolla tarvittaessa ympäri Suomen. Yhteydenotot joni_p3@msn.com tai viestitse nolnelnol-8211989.
 6. Myydään hienokuntoinen laatupenkkipari rata-/katukäyttöön. Ei kiskoja tai vöitä. Hintapyyntö 450e/tarjous + mahdollinen toimitus. Sijaitsevat Oulussa. Yhteydenotot joni_p3@msn.com tai nolnelnol-8211989. Ks. myös https://www.nettivaraosa.com/tuning-osat/2523517.
 7. Myydään D2 täyssäädettävä street alustasarja katu- ja ratakäyttöön; sopivuus ainakin Nissan Primera P11, mutta menee todistetusti pienellä vaivalla myös muihin malleihin. Ominaisuuksia muun muassa: Iskunvaimennin: Monotube kaasuiskunvaimennin Jäyykkyyssäätö: 36-portainen Madallus: 0mm - ~80mm portaattomasti alakannakkeella Jousen esijännityksen säätö: Kyllä, erillään korkeudesta Materiaalit: Kierteet teflonpinnoitettuja, kannakkeet joko anodisoitua alumiinia tai pulverimaalattua terästä Cambersäätö: McPherson tuennoissa, ks. yläpäät Jousen laakerointi: Jousen ylälautanen edessä on laakeroitu. Hintapyyntö 380€/tarjous + toimitus. Sijaitsee Oulussa, mutta kulkeutuu Matkahuollolla tarvittaessa ympäri Suomen. Yhteydenotot joni_p3@msn.com tai viestitse nolnelnol-8211989.
 8. Ostetaan HKS GT remmiahtimen (350Z) hihnapyörä; tulee koekäyttöön, joten koolla ei käytännössä ole mitään väliä. Tarjoa ihmeessä, jos olet omasi päivittänyt ja vakio tai jokin muu vastaava jäänyt nurkkiin lojumaan. Yhteydenotot joni_p3@msn.com tai viestillä nolneolnol-8211989.
 9. Myydään vähälle käytölle jäänyt DLS X-A40 4-kanavainen vahvistin. Ominaisuudet:
×