Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

kk-skyline

Members
 • Content count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kk-skyline

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 12/22/92
 1. Osaisko joku sanoa varmuudella et mites päin bee r rev limiterin keltane ja vihreä johto kytketään rb25det:iin, hakua tässä käyttäny ja aina tullu kaks eri vaihtoehtoa jo kaks kertaa, eli siis vihreä johto pinniin numero 41 ja keltane 42:seen vai toisinpäin?
 2. Turun sporttinissanit (ja datsunit)

  ai, no milläs te olitte liikentees:), muistaakseni sen illan aikan tuli nähtyy vaan yks valkone spec2 joka ajeli sinne niin sanotusti koulukadun abc:een takapihalle päin..ja sit tuli viel itseasias nähtyy musta r33, sen kuskin tiedänki..
 3. Turun sporttinissanit (ja datsunit)

  juu mää se olin:) pääs pitkäst aikaa Turuskin ajelee, olitkos millä itse liikentees?
 4. Mihis kohtaa olis oikeaoppisest/parast asentaa imuilmanlämpömittarin anturi ahtoputkistoon, onko esim hyvä paikka se koneen päällä oleva ahtoputki ennen kuin alkaa se vakio putki missä by-pass/dumppi normaalist kiinni?
 5. Turun sporttinissanit (ja datsunit)

  Myllyn parkkihallissa noin joskus klo 17 viininpunane s14a..
 6. Rauman/Porin seudulla ajelevia?

  kiitoskiitos kommenteista!, viikonloppuna tuntui olevan aika paljonkin sportti nissaneita liikkeellä, omat viikonlopun bongaukset: wigi, toinen viininpunainen r33, yhden tutun tämä sama vihreemusta r33, jopen musta r33, yhden tutun musta s14 ja tais olla myös liikkeellä toinenkin s14 olisko ollu väriltään jokin todella tumma violetti tai harmaa, tai sit vaa katoin väärin ja oli tää sama musta..
 7. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. riippuu mikä vm. vanhemmissa push tais olla niin, että 93 asti push ja sen jälkeen pull ja "Tommy90" autohan oli vuosmallia 89..
 8. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! jees tosiaan seuraavanlainen ongelma, mulla on gts-t:ssä takana getarin penkki, joka on siis alkuperäistä penkkiä korkeampi jolloin turvavöitä ei pysty laittamaan kiinni kun vastakappaleet ei ylety penkin tasolle, vakiot vastakappaleet on 22cm pituisia, kokeilin,että mites keskivyön lukot sopis, no pituuden puolesta olis just sopivat (32cm) mutta kun ne lukot on erilaiset niin ei soivi keskenään kiinni, kävin jo paikallisella autopurkaamolla kattomas jos sopis jonkun vanhan nissanin lukot, mut kaikki näytti olevan erilaiset, joten onko kenelläkään mitään tietoa mistä autosta sopisi, pitäisi olla min tuo 32cm pitkät, kovasti miettiny noita getarin vastakappaleita, luulis noitten ny sopivan keskenään, ja minkäs pituiset nuo mahtaa olla?
 9. Päivän rassailut

  Vs: Päivän rassailut Eilen tuli kasattua pikkasen tuota meijän AMK:n sähköautoprojektin vaihdelaatikkoa eteenpäin, seuraavaks olis tarkotus sovitella tuota sähkömoottoria paikoilleen sekä alkaa suunnittelemaan/rakentamaan moottorinohjausta, tänään tuli asennettua skylleen lopullisesti nuo turvakaaret, takakeski putkea tarttis viel muokata kun olikin 3cm liian pitkä eikä mahtunu väliin, sekä sit tuli vedettyä piuhat konepuolelle bensanpainemittaria varten..
 10. Päivän rassailut

  Vs: Päivän rassailut huhhuh! taas tuli rempattuu tota datsunii tuol ulkon pihal sellaset 9 tuntia, ovi/rungon liittimen sain kuntoon, liittimen katkenneen ruuvin sain otettuu pois ja tilalle laitoin pitkän pultin ja mutterin nyt toimii ikkuna sekä peili, jostain syystä alko taas tuo keskuslukitus pelleilemään omiaan, sekä sit turvakaaria taas sovittelin lopullisesti ennen maalausta..
 11. Päivän rassailut

  Vs: Päivän rassailut strobo valosarjan asensin maskin taakse/etuvaloihin skylleen..
 12. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Manuaalissa on jos on. Kannattaa poistaa se ovipahvi ja seurata johtoja/katsoa värit lähtöpäästä. Jos ei luonnista seuraaminen siellä saranan kohtaa, niin liitin auki ja repii sen nipun sieltä paremmin käsille. Sitten voi mitata johtoja yleismittarilla, jos sellainen löytyy. Juu manuskasta oon jo kattonu, parit nettisivut kans käyny läpi ei ollu mittää järkevää, ovipahvin sekä liittimet oon purkanu jo parikertaa kun vedin ne uudet johdot kajarille, nyt sit taas kolmannen kerran tuli purettuu nuo ni selvis et ensinnäkin sieltä oli menny se keski ruuvi poikki ja sit se yläklemmari tipahtanu pois jolloin liitin ol vissii irronnu yläpääst eikä sit toiminu peili, ikkuna eikä keskuslukitus..nyt tarttis sit vaa keksii jotain mil saa sen pysymää kiinni siinä rungossa.. Hmm...Mikäs klemmari siinä nyt oli, ei kyllä oo muistikuvia sellaisesta. Mutta eikö sitä pulttia voi vaihtaa ehjään? Juu siinä rungon puolella se muovinen liitin osa on kiinni siinä rungossa kahdella sellaisella pienellä klemmarilla ylhäältä ja alhaalta, ja juu just meinasin et laitan siihen sellasen pitkän pultin ja ulkopuolelta kiristän mutteril ni eiköhän pysy siinä kiinni, tarvii vaa viel saad jotenki se lukitus prikka sielt katkenneen pultin juuresta pois siellä liittimessä..
 13. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Manuaalissa on jos on. Kannattaa poistaa se ovipahvi ja seurata johtoja/katsoa värit lähtöpäästä. Jos ei luonnista seuraaminen siellä saranan kohtaa, niin liitin auki ja repii sen nipun sieltä paremmin käsille. Sitten voi mitata johtoja yleismittarilla, jos sellainen löytyy. Juu manuskasta oon jo kattonu, parit nettisivut kans käyny läpi ei ollu mittää järkevää, ovipahvin sekä liittimet oon purkanu jo parikertaa kun vedin ne uudet johdot kajarille, nyt sit taas kolmannen kerran tuli purettuu nuo ni selvis et ensinnäkin sieltä oli menny se keski ruuvi poikki ja sit se yläklemmari tipahtanu pois jolloin liitin ol vissii irronnu yläpääst eikä sit toiminu peili, ikkuna eikä keskuslukitus..nyt tarttis sit vaa keksii jotain mil saa sen pysymää kiinni siinä rungossa..
 14. Päivän rassailut

  Vs: Päivän rassailut jo kolmatta päivää tuolla pikku pakkasessa ihmetelly noita nissanin 18 vuotta vanhoja kaijutin johtoja ja liittimiä, kun ei toiminut tuo uus kaijutin, loppujen lopuks tuli vedettyy liittimen läpi kokonaan uudet johdot kajarille..
×