Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Upide

Members
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Upide

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/55
 1. RB26 BNR32 kytkimen painelaakerit

  Orkkispainelaakeri on isompi halkaisijaltaan, ei toimi. Speedimportsilta löytyy asetelmaan sopivaa painelaakeria.
 2. Ati dampperin irroitus? Otanko noi 8mm kannalla olevat kolme pulttia irti,ja 3-jalkanen ulosvetäjä niitten alle?
 3. Mitenkäs tuossa rb jakopäässä,kiristäjään kuuluisi siis mutteri,kaareva aluslevy ja normi aluslevy. Nyt kasattu kuitenkin ilman kaareva liiman kanssa. Pysyykö?
 4. Rb26, n.550hp-600hp ja polttoaineena e85. Riittääkö 1100cc suuttimet? Bensapumpuksi tulossa 450l/h walbro,ja bensalinjaksi jotain n.8mm,jos näillä vaikutusta
 5. Ajatuksena muuttaa bnr32 viinalla toimivaksi. Heräsi muutama kysymys: 1. Polttoainepumppu. Riittääkö tuollainen 450l/h walbro yksinään tankkiin asennettuna ilman kerääjäsäiliötä? Tehotavoite ~ 600hp. 2. Bensalinjat. Riittääkö ja kestääkö vakio meno- ja paluu, vai onko syytä vaihtaa isommiksi?
 6. Help! Ostin talvimiinaksi tämmösen n16 almeran,vuosimalli 2000. Moottori cq18de. Ongelmana,että tyhjäkäynti 1500rpm,ja nykii pintakaasulla sekä välillä moottori "kuolee" hetkeksi. Vikakoodia herjaa p0505,tyhjäkäynnin säätö. Tähän mennessä tarkastettu lämpötila-anturi,imuvuotoja etsitty brake cleanerilla tuloksetta. Ton tyhjäkäyntimoottorin irroitin,ja kara oli lyhimmillään,eli ns auki. Mistä tuo ottaa sen lisäilman jota toi kara päästää imusarjaan? Muuta en huomannut kun että egr:ltä moottorille menevä putki menee noille huikkeille. Onko täällä ketään merkkihuollossa työskentelevää tai muuten vain asiaan vihkiytynyttä?
 7. Onko ihmisillä kokemuksia cometic metallitiivisteestä vakiokannenpulttien kanssa, vai onko arpit välttämätön ostos?
 8. r32 gt-r kytkin

  Mites, onko näissä perus sintterilevyissä kuinka paljon paksuus eroja? Oma ongelmani on se, että autossani on alumiini vauhtis, joku asetelma missä lukee vain "made in england". Kytkinlevy alkaa olemaan jo aika lopussa. Eli voinko ostaa esimerkiksi act sintterilevyn tilalle?
 9. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Onko noi ratassarjat ihan bolt on kamaa?
 10. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Brand new rb26 orkkis pumppu, leveällä collarilla kampura. Onko kuinka toimiva ja varma ratkaisu n. 500-600 Hp tehoilla?
 11. Skyline VEROT

  Eli nuo molemmat laput saa, meni auto läpi tai ei? Ja varma tieto? Meinaan en jaksais tapella ton tullin kanssa, ei tunnu olevan se asiakaspalveluhenkisin lafka. .
 12. Skyline VEROT

  Tänään tuli ihan kirje kotia, jossa kerrotaan että 8.6 mennessä toimitettava Katsastustodistuksen ja katsastuskortin jäljennökset, tai tulee 300e sakko. Mitä eroa noilla kahdella paperilla on?
 13. Skyline VEROT

  Dodii.. Laitoin verohakemuksen menemään tämän kuun alusta, tuli sen jälkeen kirje, että pitää toimittaa katsastustodistus tähän päivään mennessä. Soitin tulliin, josta kerrottiin että pakko katsastaa ennen veropäätöksen antamista. Nyt kuulma pitää perua verohakemus, koska osien saannissa menee n. 1kk että pääsisin auton katsastamaan, eikä lisäaikaa heru.. Nyt jos perun autoverohakemuksen, tuleekohan siitä jotain rahallista sanktioita. Nyt tulee kuulma perua verohakemus 300e sakon uhalla. . On melkosta touhua.
 14. Kortti hyllylle/Sakot!

  Oliko yksityinen vai kaupungin sakko?
 15. Kortti hyllylle/Sakot!

  Parkkisakot hommattu tarrakilvillä. Osaako karhu kotia?
×