Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

minizeta

Members
 • Content count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About minizeta

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 09/30/74
 1. Vitsi kun unohtuu tsekkailla palsta joten jäi yhä vastaamatta. Ei tosiaan ollut tota kantta.
 2. KeLe löysitkö kannen? Täytyy tsekata, luultavasti ei oo tota mut pitää varmistaa kun yksi kansi on jota en ole edes katsonut vielä mikä se on.
 3. S30 lasikuituosien tilaus

  Vastattu yv:llä
 4. S30 lasikuituosien tilaus

  Ei näy boksissa sulta viestiä.
 5. S30 lasikuituosien tilaus

  Moi kaikki, Olin yhteyksissä ZStoryn Seanin kanssa ja kyselin osista; hän arveli että jos tilaan niin ne saattais tulla samassa rahdissa teidän tilaaminen osien kanssa. Ymmärsin että teidän tilauskin on vielä vaiheessa, ja Sean aikoo huomenna tavata FRP Automotiven tyypit ja selvitellä ja kovistella heitä, koska tilaukset eivät etene toivotulla tahdilla. Joka tapauksessa, mikäli mun osat mahtuisivat teidän osien sekaan, olisiko se teille ok ja siinä tapauksessa mikä olisi osuuteni rahtikuluista? Suht pian mun pitäisi ilmoittaa heille tilaanko joten pikaista vastausta arvostaisin. Kiitos!
 6. Laittakaas hintaa L24 kangille jos joku teistä on valmis setin myymään. L28 lohkoista etsin ensisijaisesti n42 lohkoa, varauksin kyllä kiinnostaa tuo f54:kin mutta riippuu todella sitten hinnasta.
 7. Joo 260 kankia löytyy itseltäkin mutta pitäisi olla juuri 240.
 8. S30 korigrillissä, kokemuksia?

  Ei ole mulla tullut vastaan muita ratkaisuja. Sisätiloihin en ala itse laittamaan mitään putkia. Veikkaan että saumojen hitsaaminen vahvistaa jo merkittävästi.
 9. S30 korigrillissä, kokemuksia?

  Juuri tuota voimien siirtymistä olen miettinyt ja sitä missä vaiheessa vahvistamalla eläminen on kohdistettu takakaton reunaan saumaan jossa koritinasauma tuppaa muutenkin halkeilemaan..
 10. S30 korigrillissä, kokemuksia?

  Joo muistelen että toi mainitsemasi putki on hyvä ja toinen on kolmioputket tolppien yläpäästä paloseinään pelkän tolppien poikittaisen ylätuen sijaan. Ajattelin mahdollisuutena vahvistaa paloseinää tukevammalla kiinnityslevyllä ja tehdä tolppien poikkituen kiinnikkeisiin lisäkiinnikkeet sellaisille kolmiomaisille putkille. Edit: Tuleeko tuosta Arttu ratapeli? Zetassahan kovissa vauhdeissa tulee korkea paine konetilaan joka tappaa aerodynamiikkaa. Kuulemma n 3" reiät tuossa etutolppien takana konetilasta pyöränkoteloihin parantaa tätä ongelmaa paljon. G-nose parantaa tätä myös koska maskin aukko on siinä paljon pienempi ku vakiossa. Siinä myös keulan yläreuna on oyöreämpi. Vakion terävä konepellin etureuna on yllättävän huono aerodynaamisesti. Itsellä gnose harkinnassa. Nähtyäni kerran livenä mielipide siitä muuttui kerralla
 11. S30 korigrillissä, kokemuksia?

  Kiitos. Kaikki kuvat ja vinkit auttavat aina suunnitelussa. Mulla tulee varmaan jäämään paikalleen takapuskurin kiinnityspalikat jotka tossa early -74 mallissa on melko tuhdit putket joista on vaan ne vaimennussysteemit revitty irti. Niihin grillin saanee hyvin kiinni. Jostain luin että pyörittelyn kannalta hyvä olisi jos joko keula tai perä kiinnitetään grilliin 5-6" puskuria ylempää jos toinen pää on puskurin korkeudelta kiinni. Mä en tiedä vielä kuinka paljon puran. Tekniikka toki irti ja luukut ja sisusta. Lasit on jo irti. Luultavasti ripustukset myös ja saman tien kai sen tankinkin irrottelee. Pääsee ainakin paineella pesemään kaiken ja näkee kunnolla mitä sieltä löytyy. Aika hyvin tuo on tullut nosturilla tutkittua ja pohjassa ei ole löytynyt ruosteita muita kuin jo korjatut lattiat ja palkit. Ja todellakaan ei ole museoentisöinti mullakaan. Korin jäykistämisessä lähinnä askarruttaa se ettei vaan tule peruuttamattomasti tehtyä jotain joka ei lopulta autoa paranna mitenkään.
 12. Löytyiskö 240z kiertokankia asevelihintaan keneltäkään? Entä L28 alakertaa..? Siis tyhjä lohkokin riittää. Itsellä olis joutilaana L24/26 lohko jos kuka kaipailee.
 13. Onko palstalaiset käyttäneet zetojaan korigrillissä? Onko ollut korin vääntymisen kanssa ongelmia? Millä kiinnityksellä löytynyt helposti pyöritettävä balanssi? Itsellä ei ole edes ihan hirveän perusteltua toi grilliin laitto koska lattiat ja pohjapalkit tehtiin muutama v sitten. Lähinnä pienet jutut helmoihin olis kivempi tehdä grillissä ja toinen on se että yhä arvon vahvistushitsaanko saumat. Jos niin sittenhän grilliin nosto on jo perusteltua vaivannäköä. Onko kukaan täällä vahvistushitsannut katuautoa ja nimenomaan s30 ja kommentteja: jotkut sanovat että pilaa auton luonteen, oma järki sanoo että jos kori elää sen mitä nää nyt luultavasti elää, ei se ole luonnetta vaan heikkous.
 14. nyt en mene vannomaan miten toi yhteensopivuus näissä menee, 260z 2-paikkaisen setistä iskemättömät takamadallusjouset. koeistutettu kaverin autossa mutta hän päätyi pitämään vakiojouset. 50€ pari plus postit jos kiinnostaa.
 15. Onnistuu, jatketaan yv:llä. Olen reissussa ensiviikon puoliväliin asti, luultavasti torstaina saisin lähtemään, tosin sitä ennen en saa punnittua ja vaikea arvata painoa jotta tietäisin tarkan rahdin.
×