Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jakke

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jakke

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 09/25/02
 1. Vs: Myydään, ostetaan tai vaihdetaan S30 -osia/autoja Muutaman kerran olen tilannut ja hyvin on toiminut. Pääsääntöisesti alkuperäistä osaa on ollut. Jos Mikellä on osat hyllyssä niin toimitusaika on ollut 2-3 päivää.
 2. raidetangon päät

  Re: raidetangon päät Ei muistaakseni saa Motonetista ja ovat erit kun muissa Datsuneissa. Romutoreilla on muutamia pareja näkynyt.
 3. Re: Motonet 260Z etupyörän laakerit Huomasitko että Motonetissa on kahta eri mallia. Eikö kumpikaan ole sopiva?
 4. Re:Kiinnostaisiko Skyline? Olen kuullut että yritysmaailmassa on tarkoituksena tuottaa voittoa yritykselle ja maksaa palkkaa työtekijöille/omistajille, mutta voin olla väärässä Mutta onneksi Suomi on vapaa maa ja kuka vaan voi alkaa tuomaan Skylinejä maahan. Ei muuta kuin Tctic homma haisemaan ja Skylinejä kauppamaan!
 5. Datsun 240 Z turbo?

  Re:Datsun 240 Z turbo? Toi valkoraitainen on se sama auto joka oli ´72 esittelyssä VM:ssä ja TM:ssä. Luvat oli muistaakseni 2,6 l koneelle + turbo. Oli kaupan ainakin joskus 5-6 vuotta sitten Itä-Suomessa jossa kävinkin sitä silloin katsomassa kun zetaa haeskelin. Sitä konetta kaupattiin ihan pari vuotta sitten pörssissä. Kimillekin sitä muistaakseni oli tarjottu?
 6. Re:240Z koeajo MOBILISTI-lehdessä Täältä http://www.datsunhistory.com/home.html löytyy aika paljon juttua Zetan alkuvaiheista ja jopa kuvia protoista.
 7. Re:240Z koeajo MOBILISTI-lehdessä Edellinen omistaja oli ostanut auton ´89, joten voisi kyllä hyvin sopia että oli tämä zeta. Nuo Forssan kuvat olisi kiva nähdä. Turussa on kyllä muinoin pyörinyt toinenkin sininen Zeta, oli vaan joskus myynnissä "huulilasissa".
 8. Re:240Z koeajo MOBILISTI-lehdessä Täällä on kyselty kärryni tarinasta. Tässä muutama sananen siitä: Turkulainen liikemies ostanut ´74 keväällä Hesasta. Ollut näyttelyautona siellä (luultavasti sama auto mikä on esiintynyt sen aikaisissa esitteissä). Eka omistaja ajellut paljon Saksassa ja muualla Euroopassa. Maalattu aika uutena, auto oli ollut ravintolan edessä ja muutama asiakas kävellyt (!) sen yli, maalattu silloin vähän helmiäistyyppisellä värillä (ollut alkuperinkin metallin sininen). Autossa olleet spoilerit poistettu jo uutena. Itse olen auton kuudes omistaja ja edellinen omistaja kunnostanut auton. Hän oli myös vaihtanut noi takavalot, ihan niinkuin Kini mainitsi, pitänyt niistä enemmän. Auto pyörinyt aina tässä Turun seudulla. Joku omistaja oli hakenut muuten autolle ´80-luvulla luvat Roverin kasille, lupalappu löytyi auton papereiden seasta. Vai olisivat vielä takavalot kaverilla hyllyssä, itse olin ymmärtänyt että ovat kiinni hänen Zetassa, täytyypä joskus kysellä.
 9. Zetassa on alkanut tänä kesänä vaivata seuraava vika: ei kierrä kuin jotain 4-5000 rpm ja kun menee yli neljän tonnin alkaa röpöttää. Sytkä osat (=tulpat, kärjet, v-kansi, pyörijä) vaihdoin kesällä, mutta ei vaikutusta. Olisiko vika sitten kaasareissa vai löytyykö se kuitenkin sytyksen puolelta? Viime kesänä vielä kiersi nätisti seiskaan asti(pidemmälle ei viitti kiusata ).
 10. Re:konehuoneen työvalon katkaisija Katkaisija on vipu tyyppinen. Aika monessa 70- ja jopa -80 luvun Dassessa on samanlainen työvalo. Huomatkaa että siitä saa ns. troikka lampun kun irrottaa etuosan. Lampun sisältä löytyy muutama metri johtoa.
 11. 240Z:n jouset

  Re:240Z:n jouset On se ollut ajossa jo pari kuukautta. Eipä ole niin hirveästi tullut sillä ajeltua. Tarkoituksena olisi ilmestyä tuonne Kupittaalle.
 12. 240Z:n jouset

  Re:240Z:n jouset Kannattaisi varmaan ottaa mitta renkaan keskiöstä lokasuojan reunaan/päälle (huomioiden Kimin levikkeet). Niin ei vaikuta renkaan korkeudet noihin mittoihin.
 13. 240Z:n vilkut

  Re:240Z:n vilkut Hätä ja tavallisilla vilkuilla on muistaakaseni eri rele, kokeile vaihtaa toinen rele ja katso onko vaikutusta. Täytyy omastani kokeilla onko tavallisella ja hätävilkullla mitään eroa. Omassani ei tavallinen vilkku ainakaan mikään nopea ole. Voihan noissa kosketuspinnoissakin olla jotain hapettumaa.
 14. S30 mielessäin

  Re:S30 mielessäin Kannattaa ehdottamasti etsiä hyväkuntoinen ja maksaa vähän enemmän(se mikä on vähän enemmän sitä en osaa sanoa), projektille tulee helposti hintaa 10000 euroa, esim. sisustuksen osat ovat hintavia menee helposti 1500 - 2500 euroa ja toinen mikä maksaa on maalaus, helposti 2000 euroa. Tietenkin tuohon vaikuttaa millaisen haluaa MR tai sitten ihan vaan suht.siistin kesäauton ja paljonko pystyy tekemään itse. Itse olen ainakin kiittänyt että tuli ostettua hyväkuntoinen mutta siihenkin jo euro poikineen mennyt. Tekniikka osat ovat suhteellisen halpoja, vaikka poikkeuksia sielläkin on.
 15. Kytkinpaketti 280ZX -82:een

  Re:Kytkinpaketti 280ZX -82:een Pörssissä on joku kaupitellut kytkinpaketti, olisiko hinta ollut 350 ecua?
×