Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Ama

Members
 • Content count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ama

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 09/24/85
 1. Hälyt olis tarkotus tässä lähiaikoina laittaa mutta millanen tai mikä on hyvä? Merkkejä, malleja ja käyttökokemuksia saa kertoo.
 2. Re: Millä ruosteiset pultit auki? Tässä tapauksessa näin mutta aina ei ole mahdollista toimia tällä tavalla... Joskus kun kyseessä on pinnapultti tai koriin kiinnitetty kierretappi jossa ei ole vastakappaletta. Kyllä kyllä mutta nyt tollaisessa tapauksessa pistäisin poikki. Mutta hyvää keskustelua sai aikaan, ja vinkkejä jumissa olevien pulttien/muttereiden irroittamiseen tuli esille.
 3. Venttiilien nostajat

  Re: Venttiilien nostajat Itellä oli muutama jumissa ja piti kans ääntä. Mä keitin niitä öljyssä ja sit kun oli kuumia niin ne lähti kohtalaisesti liikkeelle kun puristelin ruuvipenkin välissä. Ja syynä tähän oli nissanin uusien nostajien kauppa hinta, 70€ kappale.
 4. Re: Millä ruosteiset pultit auki? Tota kuvaa kun kattelee niin mä en miettis yhtään vaan laskisin ne pultit jollain poikki jos ei muuten niin pitkällä jatkolla. Ja uudet tilalle.
 5. Re: Nopeusmittarin signaali? Ei ehkä eka, muistamme kaikki armaan erään honda harrastajan joka TV-ohjelmassakin esiintyi
 6. öljynpaine v....tuilee...??

  Re: öljynpaine v....tuilee...?? Juuri näin.
 7. öljynpaine v....tuilee...??

  Re: öljynpaine v....tuilee...?? Joo eipä mullakaan sitä kulmanippaa siellä lohkossa oo ollu puoleen vuoteen. Kun sinne teräspunos letkun prässäilin niin ei ollu sopivaa liitintä siihen kulmanippaan joten kiersin sen pois ja laitoin suoraan lohkoon sopivan liittimen. Ei ainakaan tähän mennessä mitään ongelmia.
 8. 4 vedon ajotekniikka?

  Re: 4 vedon ajotekniikka? Joo sillon joskus muinoin käytti, mutta eipä enää nykyään.
 9. Re: Pyyhkijän sulissa eroja? mulla oli se muovi juttu missä se akseli on kiinni niin siinä oli väljää sillai että se akseli heilu siinä noin 10mm niin mä tein siihen uuden rosterista ja laitoin messinki holkin sisään ja rasva nipan siihen holkkiin niin saa rasvata jos rupee kitiseen. Toiseen pitäis tehä sama homma, siin on vähän vähemmän klappia.
 10. Turbon öljyletku !!

  Re: Turbon öljyletku !! Jep ja toi metallipunosletku maksoi 15€
 11. Keventäminen.

  Re: Keventäminen. Forssan tehokannen äijillä on mikroauto mis on joku ninjan kone en muista oliko se 900. Runkoo pidennetty ja kaikkee muuta.
 12. turvatankki

  Re: turvatankki Noitahan saa sellasiakin että tankkauspisteen saa vedettyä ulos...Noi ei oo ees kalliita, toi kuvan malli maksaa n. 150e, ja siin on vaahdot sisällä... Siin on vaan se että kun alat tekee siihen koteloa ympärille niin se säästetty paino hukkuukin jo siihen... Onpas kerrankin järkihinta! Mut joo, ajattelin sen niin että laittas varapyöräsyvennykseen josta on otettu ne härpäkkeet veks ja sitten sen yli tulevan osan tankista koteloisi esim. millisellä alulevyllä jolle tulisi neliöitä aika vähän kuitenkin. Pystyykö muuten millistä alumiinilevyä enää hitsaamaan? Tai siis onko älyttömän vaikeata? Pystyy, muttei mun hermoilla Eli kyllä se menee aika hankalaks, riippuen et mihin sitä hitsataan. Millistä toiseen milliseen?
 13. Turbon öljyletku !!

  Re: Turbon öljyletku !! Mutta kaikkein helpoimmalla pääset kun menet hydrauliikka liikkeeseen teettän metallipunos letkun. Letku Itellä on tollai joutu laittaan tollasen nipan tohon lohkoon kun ei liikkeessä ollu sopivaa kulmaa, ja muutenkin helpompi tollai kun se letkun suunnan saa ihan millaseks vaan.
 14. 3.vaihde rusahtaa

  Re: 3.vaihde rusahtaa Yks mikä voi vaikuttaa on kytkinasetelma jos se on vanha ja väsynyt niin se jättää kytkimen vähän liiraamaan auto ei liiku mutta kun vapaalta laitat pykälän silmään niin rushtaa ja reilusti tähän vielä lisäksi se kolmosen synkka mikä varmaan on heikossa kunnossa niin ei muuta tarvia.
 15. Mazda RX-7

  Re: Mazda RX-7 Onnittelut todella komeasta autosta.
×