Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kinke

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kinke

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 06/10/84
 1. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Jenkkilässä ilmeisesti yleisempi. Niiden kuvissa näkee enemmän kuin joka toisella tuollaisen polttoainemittarin. 9 vuoden aikana ei oo suomi laitteissa kyllä tullut vastaan. Kenny ehkä tietää mistä malleista moinen löytyy, mutta eurooppa vanhakoppa urpossa ei ainakaan ole.
 2. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Sehän nyt on vähän siitä kiinni mitä hakee. Google haulla löytyy bilsteiniä 120e/kpl ja KYB:ä 44,32e/kpl.. Vakio jousituksella valitsisin itse KYB:n...
 3. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Tota samaa mä oon tässä pelänny ton omankin kohdalla. Tosin kun sais nyt vaan taas ton siirtokuntoon niin sais edes siirrettyä sen katokseen syys sateiden alta.
 4. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Kannattaa tarkistaa regu:n letku. Kuumassa paikassa ja kun kylmänä haukkoo sieltä ilmaa niin toimii. Koneen lämmettyähän siitä sitten muodostuu oikein mukava vuotokohta, joka ei heti tule mieleen.
 5. 30- vuotias fairlady vailla lämmintä tallin nurkkausta. Leidi on varsin hyvä käytöksinen, kun sitä ei tölmitä, lääpitä tai siltä ei lainata osia. Haussa siis Joensuun nurkilta harrasteajoneuvolle ropaus tallia. Kaikki vihjeetkin otetaan ilolla vastaan sillä en itse Joensuun alueelta tunne ketään, joka ymmärtäisi edes termin "harrasteajoneuvo". Tallissa tulisi saada tehdä remonttia, sillä pelkällä säilytystilalla en mitään tee. Yhteydenotot yv:n vaikkapa.
 6. Kalis 2014 14.6.2014

  Mustan z31:sen voi kanssa vahingossa bongata tapahtuman aikaan kuopiosta. Se on vielä mysteeri joutuuko auton ajamaan tapahtuma alueelle, mutta kannattaa käydä Tojjota rivejäkin vakoilemassa. Saattaa olla yllätyksiä rivissä.
 7. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Kyllä ne parin viikon välein pääsääntöisesti tiputtelevat hintoja, jos ei ole tarjouksia. Tarjouksia jos on tehty niin saattaa mennä neljäkin viikkoa. Muutamaan kertaa kiroillu, kun joku pamauttanu heti sen minimi tarjouksen kehiin ja sitten odoteltu 1,5 kuukautta ensimmäistä hinnan tiputusta.
 8. Ratin vaihto

  Vs: Ratin vaihto Vannetukusta saa luisin keskiöö (olikohan 50e) johon menee momon ja luisin ruorit kiinni. Tietysti säästäähän siinä kun ite tekee, mutta... Hyvä jos itteensä luottaa.
 9. Kevät-huolto

  Vs: Kevät-huolto Ei mulla kone kyllä ole syönyt 3-5tkm matkalla kuin 1-2dl öljyä. Ja näin on käyttäytyneet kaikki 3 konetta jotka käskettävänä ovat olleet. Eka kone tosin kilahti joillain Mobilin (olisko ollu jotain 5w-40) öljyillä, mutta kilsoja myllyllä oli jo 350tkm. Toisessa koneessa käytin Valvolinen VR1 Racingiä ja hyvin rokkaili. Nykyselle oon juottanu koko ajan Castrollin Magnateciä ja siinä pysytään. Perään on ihan sama mitä kuraa sinne lyö. Ei se kumminkaan kestä. Laatikkoon ajattelin ite kokeilla sitä rvs- käsittelyä vai mikä se nyt oli? Laatikkohan 31:ssä on yhtä nopea vaihtaa, kuin miljoona ajetussa vanhassa kuorma-autossa.
 10. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä Avo- merkkisiä madallusjousia jossain oli myynnissä suomenmaallakin. Intrax:n tuotteisiin älä sekoa. Intraxit on löysemmät kuin vakiot ja joissain tapauksissa jopa nostavat maavaraa.
 11. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä Ja kesäisin ne seisoo naapurien kummasteltavana pihalla. Ei näillä enään kukaan suomessa aja.
 12. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä Saksan maalta saa, jotain korisarjan/lipan tynkää. Sit tietysti vakio lippoja (kieroksi ruostuneita) saattaa porukalla tallin nurkista löytyä. http://www.styleauto.de/nissan/nissan_menue.htm
 13. Keventäminen.

  Vs: Keventäminen. Kennykin joutu pudottaan ihan törkeesti painoo ennen kun se sai zetan sutiin.. Perästähän voi sitten karsia peräöljyjen jäähdytysjärjestelmän kanssa pois. Tosin niistä ei montaa kiloa taida tulla, mutta kerran jos tööttikin jo karsittiin niin.
 14. Keventäminen.

  Vs: Keventäminen. Takalasi pleksi- malliseks.. Yllätyin tässä taannoin kuinka kevyt Uldiz:n zetan takaluukku olikaan.
 15. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä Vakio suuttimet??
×