Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

samsam

Members
 • Content count

  379
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About samsam

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 11/12/88
 1. Hieman aiheeseen liittyen, voiko jaonmuutos spaceriä sorvata surutta pienemmäksi? Itsellä ei kokemusta sorveista, eikä muutenkaan metallinkäsittelystä niin pakko varmistaa. Ja ilmeisesti vaikka tuola Oulun moottorikoneistamolla suostuvat semmosta tekemään? Paljonkohan suurinpiirtein velottavat tuommoisesta työstä? Tarkotus olis saaha 35mm jaonmuutospalikka (2kpl) -> 25mm paksuiseksi.
 2. Minkä näköinen on sinun s13?

  Itseasiassa yllätyin itsekin kuinka hyvin tolla pääsee esim hidastetöyssyistä. Mut tosiaan on liian pienet kumet. Halutti testata kunnolla madaltamista, niin meni vähän överiksi kunnon renkaita sitte alle jos otan ton ajoon joskus. Drg laittoki noitten vanteitten specsit.
 3. Minkä näköinen on sinun s13?

  Tämmösenä se tallin perukoille meni. Kävi vähän källi nuitten renkaitten kanssa, tuli liian pienet niin näyttää hassulta :& Mutta joskus sitte!
 4. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Sehän riippuu ihan mistä sitä matskua on pois otettu? Yleensä syvyyteen ei kosketa vaan otetaan halkaisijasta ja takapuolelta pois materiaalia. Jos en väärin muista niin siitä itse kosketuspinnasta on otettu 4mm pois. Harmi jos ei meekkään... Toki sitä voi kokeilla, kova jumppaaminen vain sitte jos se ei pelitäkkään Niin no, jos asetelman kiinnityspinta on säilytetty samassa suhteessa kitkapintaan niin ei kai sillä väliä. Oliko tässä noi tasot samalla korkeudella vai oliko kynnystä....? Ainiinjoo. Samalla korkeudella on, enpä tuota hoksannu Eli ei sen puoleen ongelmaa. Sitte onki vain se että mihin kohtaan sijoittuu painelaakeri. Ja että yltääkö se painaa.
 5. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Sehän riippuu ihan mistä sitä matskua on pois otettu? Yleensä syvyyteen ei kosketa vaan otetaan halkaisijasta ja takapuolelta pois materiaalia. Jos en väärin muista niin siitä itse kosketuspinnasta on otettu 4mm pois. Harmi jos ei meekkään... Toki sitä voi kokeilla, kova jumppaaminen vain sitte jos se ei pelitäkkään
 6. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Käykö kevennetty vauhtipyörä suoraan paikalle ilman muokkauksia ca18detissä? Otettu n.4kg pois. Lähinnä että yltääkö se levy sinne sitte normaalisti?
 7. Vs: Mistä hyvä ja halpa säädettävä bypass GTS-T:hen? Ettei tämän threadin aloittajalla nyt ole vapaavirtaussuodatin ja siitä lähde se suhina...? Vai mitä mie missaan tässä? Suhinaahan tässä yritetään hiljentää? Alkuperäinen ilmanottoboksi paikoilleen niin luulis olevan melko hiljanen...
 8. Vs: Skylinellä talvellakin? En jaksa uskoa että skyline olis kylmä auto talvella. Miten olis uus termari? Vaikka muutamia asteita lämpimämpi.
 9. Vs: Voishan keskustella myös rehellisistä myyjistä ja ostajista Hesesx:lle pakko antaa kyllä pojot. Monet pikkunippelit löytyny hänen tallista ja nopeasti on tullu perille ilman ongelmia
 10. Battlefield 3

  Vs: Battlefield 3 Nopeasti tuli testattua tota end gamea, jotenki lame ne moottoripyörät. Ei ollu niin siistiä ku vidoista voi olettaa Nooh kattoo tässä ku pääsee vauhtiin ja pelailee enemmän.
 11. Vs: Saamanne hyvä palvelu autoliikkeissä & varaosa & tuning-puljuissa. ISO kiitos Speedimportsille nopeasta toimituksesta, todella hyvästä pakkauksesta ja pienestä joustamisesta(tilauksen muutos pienellä varoitusajalla)!
 12. 3D Mallinnuksia

  Vs: 3D Mallinnuksia Täälä mun kylillä pyörii "DRG" juurikin samanvärisellä kuin toi kultanen
 13. Tabletit

  Vs: Tabletit Ja maksaa pelkästä tuotemerkistä monta sataa euroa turhaan. Kyllähän se tieten niin on että laatu maksaa. Applen haukkuminen tuntuu olevan melkein muodissa. Mutta on ne omasta mielestä parempia ku monet kilpailijoiden tuotteet.
 14. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet N97 mini teki mulla kans samaa. Ikinä ei ratkennu että mikä oli vikana. Roskiin vaan ja uus puhelin tilalle niin eipä tarttenu enään tapella sen kanssa.
 15. Pelivideot ja niiden tekeminen

  Vs: Pelivideot ja niiden tekeminen Hienoja modeja sulla tuossa. Ite kans frapsilla nauhotan (tuppaa vaa välillä vähä syömää powerii, kuulemma parempiaki tallennusohjelmia ois) Vegasia opettelen käyttään ku toi Adoben softa oli jotenki pirun epäselko Adoben softal tuli tämmöstä kuraa: hyvin vähän editoitua ja videoconversio täyttä kuraa. https://vimeo.com/38734226 Bäfästä nauhoteltu vähä lentämistä. (video vimeossa juurikin tuosta Wildin mainitsemasta syystä ) Tuon takia en suosi frapsia, tarttee ydinreaktorin että sais jotain hd laatuista kuvaa Mirilliksellä saa tosi hyvälaatuista kuvaa, ilman että koneet hajoaa, mutta se tuottaa jotain ihme formaattia mitä ei sitte saa auki millään, paitsi sillä itse mirilliksellä. Tai sitte en vain osaa. Mites toi MSI afterburner, sillä kuulemma pystyy nauhottamaan, mutta itellä lukee settingseissä siinä video capture kohdassa vain että "ei käytössä"?
×