Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

rado

Members
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rado

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. No on toi ainakin avustavana jos ei suomenkielistä mistään löydy
 2. Tervehdys. Lainasin tätä treidiä kun herra-google tänne navigoi. Täällä tarvetta myös asteettaiselle laihentamiselle eli mitä valikkoa räpläämään kun leimapäästöjä hakusessa? Nyt käy niin paksulla että leimakonttorin ukot iskee punaista tuulilasiin. Jos samalle aiheelle jo uudempi tredi niin voisiko joku opastaa sinne ? Neuvoista kovin kiitollinen joska lontoonkielisiltä sivuilta en ymmärrä kuin kirjaimet :(.
 3. Vs: Maximaalisen 3.0 -96 nykiminen kaasua vähentäessä Mistäs sitten johtuu nykäisy ennenkuin veto palaa? Käy nätisti alamäessä mut heti kun vetoa pitäis antaa niin nykäisee.. ?Mistäs sitten johtuu nykäisy ennenkuin veto palaa? Käy nätisti alamäessä mut heti kun vetoa pitäis antaa niin nykäisee.. ?
 4. Vs: Maximaalisen 3.0 -96 nykiminen kaasua vähentäessä Aika hyvä . Mistähän tuota säädellään
 5. Mistä hakea vikaa kun kun vedon päättymisen jälkeen nypyttelee, kunnes veto palaa jälleen (esim pitkässä alamäessa selviten huomaa tuon) !?
 6. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta nyt on laitettu nettiautoon "varaosa" 300zx .. Siitä vaan osia kyselee tai sitten koko auto rakentajalle ! T. 050 544 65 kuusi kuusi eikä kauppa mene päin mäntyä.
 7. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta 300zx tt automaatti 670000mk joten 400000mk en tiedä kuka on uusia myynyt. Mitsubishi 3000GT maksoi reilun millin, kun TM:ssä oli kysely maksaisitko tästä autosta miljoonan ?
 8. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta Oma auto meni kun sen lahjotti pois. Ilmaiseksi saa nuo 300 antaa jotta jollekin kelpaa. Erikoiseksi on mennyt autokauppa, ainakin 300zx turbojen osalta .
 9. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta huonosti tuntuu zetat nyt menevän uusille omistajille . Mitäs tuo 16900€ sikapyyntinen kusettelee ?
 10. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta ^Nettoautos näyttää olevan taas uusia300zx vailla kotia
 11. Vs: Melko varmasti pian twin turbon omistaja Tänään oma peli otettu käyttöön ja kyllä tuo vaan on mahtava kapistus kaikin puolin Ilo ajella ja nautiskella Tulikohan riittävästi kehuskeltua ja miten yleensä kehujalle käy. Jää luu vetävän käteen ?
 12. z32 lykkää höyryä sisälle!!!

  Vs: z32 lykkää höyryä sisälle!!! Ettei sieltä tulis "freonit pihalle" ?
 13. sisusta usiksi

  Vs: sisusta usiksi Hassua että jengi panostelee noihin postiautoihin . Harmittaa vietävästi kun olis myynnissä jokin hieno kampe mutta sitten sitä ohjataan englantilaisittain . Jos auto on vain Driftinkiin tehty ohjauksella ei väliä, mutta se että autoa ajetaan "vammapuolelta" on mielestäni erittäin suuri "vamma" imagon kannalta. Onneksi postikorollojen ostajia löytyy ja niistä maksetaan lähes vasureiden hintoja mutta itse en ikuna maksaisi siviilipelistä jota luovitaan oikealta kuin 50% vasuripelistä.. Anteeksi ja kiitos, mutta sisusta on julmetun hieno. Sääli vaan että ohjausvammaiseen rakennettuna
 14. JDM- Z32:sen valojen vaihto?

  Vs: JDM- Z32:sen valojen vaihto? 300€ uusi umpio marmoritiskiltä on jo LAHJOITUS
 15. Zetan mittaristo / Ongelma

  Vs: Zetan mittaristo / Ongelma Ei kait inssi katso nopeusmittarin toimintaa ? Kun purat mittarin niin katso löytyykö sisältä lappu jossa teksti "paljonko meinaat vähentää ajokilometrejä? Minä vähensin 90000km"
×