Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

JN

Members
 • Content count

  1031
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JN

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 08/17/80
 1. Seat Leon 03

  Vs: Seat Leon 03 Saa ohjelmoitua pois huollon yhteydessä jos haluaa. Ihan perseestä tuommoinen systeemi jos availee auton käydessä ulkopuolelta ovia.
 2. Vs: Dodge Charger RT Hemi Daytona Missä Camaron jarrusatulat on? Onko joku fotosopannu tohon isommat jarrut?
 3. Koeajo: MB S500 Lang -03

  Vs: Koeajo: MB S500 Lang -03 Samanlainen "lahna" se AMG-malli on kuin tavallinenkin. Enemmän tehoa ja vääntöä kuin tavallisessa viissataseessa. Oon koittanut sellaista S55 vaparia. Veikkaisin sen olevan sama kuin S500. Kannattaa siis suosiolla kytätä ahdettua AMG:tä että sais jotain viboja. Nollakolmonen ässä AMG taitaa olla jo S65 kompura?
 4. IDOLS

  Vs: IDOLS Ai jaa! Näytti ihan puolalaiselta huoralta. Kaikki oli ehkä vähä vaisuja esityksiä... mut kristiina sais tippuu. Höpsis. Kunnolla pakkelia niin peittyy kaikki epämuodostumat ja kauneusvirheet. Tulee samalla vaihtelua jos ei jaksa sitä samaa ilmettä koko finaaleja katsella.
 5. Hämeenlinna-miitti

  Vs: Hämeenlinna-miitti Yläkerta tuli taloon tehtyä. Mulla on työkiireet nykyisin häiritsemässä vapaa-aikaa, voi olla että harvemmin tulee paikalle päästyä.
 6. Lexus 200is

  Vs: Lexus 200is Kerran kaverin autoa ajanut. Tosi käteensopiva ja jämäkkä ajaa. Perusmosa on laiska mutta remmiahdinkittiä näihinkin saa. Pienempää hihnapyörää ei kuulemma kuitenkaan kannata vaihtaa, hajottaa koneen.
 7. Vs: Maasturia hankkimassa... kokemuksia Touaregista? Muita ehdotuksia? Noissa on kait edelleen se Mersun 4-matic. Eli jatkuva neliveto?
 8. Vs: Maasturia hankkimassa... kokemuksia Touaregista? Muita ehdotuksia? www.demec.fi/images/galleria/kuva_31_482.jpg No jo on hieno. Pakko tunkea rosteriputkea ihan joka paikkaan? Sitä paitsi, niin paljon on netissä kirjoitettu Demecistä paskaa että tuskin kukaan rahoistaan välittävä sinne romuaan laitettavaksi vie.
 9. Vs: (tikkurilan yö): S14 vs VW passat Niin miten se ne voittaa? Tavaratilan litramäärällä? Vai puhutaanko tässä edes Porschen, Ferkun ja Lambon oikeasti tehomalleista vai jostain perus Boxterista?
 10. Vs: (tikkurilan yö): S14 vs VW passat Hah! Tästä sloganista tulee vielä yhtä kuuluisa kuin "hapokkaastakin". Ja originaalista pumppailijasta autopiirien Olli Hokkanen.
 11. Vs: Mikä diesel auto olisi hyvä? Vielä parempaa jos ei tarvitse etupenkkejäkään niin siitä saa hyvän puuliiterin.
 12. 2010 inttiin menijät

  Vs: 2007 inttiin menijät Mahtaa pitkätukkaa vituttaa... "Naisten hiukset ohjesääntö määrää kiinnittämään päätä vasten. Niskan tulee jäädä paljaaksi ja hiuksien pitää mahtua päähineen alle. Räsäsen mielestä sama ohje kävisi miehillekin." Meinaako Päivi että pojan moppitukka mahtuisi koppalakin alle? Kuvasta päätellen ei mahdu edes Siwan kassiin. Tosimies ajaa kaikki karvat pois ennen armeijaa. Hauska pila muuten komppania-tovereille ja varusmiesjohtajille on, kun sopii tuvan kesken että jokainen ajelee munakarvat pois. Tulee illalla suihkussa huvittavia tilanteita.
 13. Tehdäänkö enään hyviä autoja?

  Vs: Tehdäänkö enään hyviä autoja? Sulla on ollut hyvää tuuria. Pitää varmaan GTI-luokassa paikkaansa. Mitä oon Essolta, mutulta ja Suomi24:lta kuullut niin verrattaessa perus vitosbemaria ämmään, korjaamokäynnit ja -kulut nousee samassa suhteessa hintaeron kanssa. Johtuuko sitten laajemmasta vakiovarustelusta mitä noihin malliston lippulaivoihin aina kokeillaan? Varmaan sama juttu ässä-Audien ja AMG-Mersujen kanssa? Moottorit ja voimansiirto ollaan kuitenkin näissä varmaan rakennettu kestämään mutta just Peken mainitsemia lastentauteja (sähköviat jne) löytyy "luxus-sporteista" enemmän kuin perusmalleista.
 14. Vs: Mikä diesel auto olisi hyvä? Onhan siinä takuu. Eikö kaikki Delta-Auton merkit varusteta viiden vuoden takuulla? Joku ihme että huoltohinnat on ihan pilvissä. Asiakas maksaa loppupeleissä nekin takuut, huoltokuluissa. Joskus selvittelin meille Kia Sorentoa. Sorennon pikkuhuolto oli saman hintainen kuin E46 330d:n iso huolto. Ja Bemari on kallis auto ylläpitää? Varmaan ihan näppärä auto tommonen Alfa, mahtava ajella. Jälleenmyyntiarvo on varmaan aika onneton mutta toisaalta paskaako niitä miettii, nauttii vaan kun on uusi kiesi alla.
 15. Volvo S40 T4

  Vs: Volvo S40 T4 Nää on just näitä kun naapuri on sanonut että se syö paljon bensaa jne jne. Vähän sama kuin saksalaisissa veekaseissa, kaikki pelkää kulutusta. Asioihin kun vaan suhtautuu etukäteen, että tehokas bensamoottori syö bensaa ja pitää koko ajan touhutonnin jemmassa jos jotain kalliimpaa hajoaa niin ei kannata pelätä. Ainoaksi autoksi tuollaisia ei kannata haalia koska se täytyy silloin saada nopeasti kuntoon ja missäs muualla kuin kalliissa merkkiliikkeessä. Eli jos hajoaa niin on oltava toisena autona joku varmatoiminen vanha japsi jolla sitten suhailee kunnes on selvitellyt keskustelufoorumeilta mikä on hajalla ja löytänyt E-bay:sta kyseisen varaosan. Sitten vain halpaan huoltoon/omaan talliin ja taas toimii. Näin se homma ainakin omalla kohdalla etenee kun ajelee vanhalla saksalaisella bensakasilla joka on uutena maksanut yli miljoona mummoa. Eikä ole yhtään sen kalliimpi auto kuin mikään muukaan hiukan rivakampi.
×