Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Mazonzil

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mazonzil

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 12/25/84
 1. Tampereen seudun nissanit

  Vs: Tampereen seudun nissanit Itte taisin olla tuolla oranssilla. Piti koko kone vaihtaa nii nyt tullee rällättyä! Onko täällä mittään nissan miittejä Treellä?
 2. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? Moro taas! Futurezin arttu selvitti remmin kanssa katsastamista ilmeisesti trafilta ja VTT:ltä. Hän onnistui jostain kiinasta saamaan ahtimen runkonumeron perusteella carb paperit ja VTT:n sanojen mukaan sen pitäisi riittää lain mukaan hyväksymiseen katsastuksessa. Ainut ongelma on kuulemma se että se on englanniksi ja tällä hetkellä suomessa ei ole yhtään ainutta valtuutettua "kääntäjää" lapulle. Eli nyt soittelen pari katsastusasemaa lävitse ja katon missä sen saa leimalle, kuulema pitäis onnistua ihan ongelmitta kunhan ei ole juntti katsastusmies joka ei suostu englantia tulkitsemaan. Ja jos ei leimalle saa, mitä sitten. Irti katastukseen ja takas kiinni niinku viime kesäkin. Toivottavasti Arttu kommentoi tännekin nii saa muutkin innostumaan, auto on nimittäin virittämisen arvonen! -Topi
 3. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? Maksetut loppukommentit, mutta hyvinhän tuo liikkui. Ootte työ kyllä urpoja.. Hitto kun oisin jostain löytäny noppeesti edit-ohjelman nii ois saanu pois mutta minusta tuo kruunas kaiken.
 4. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? En tiijä miten on testannu, jätin auton sinne pariksi viikoksi kun lähin reissuun enkä ite ollu hakemassa sitä pois sieltä. Kävin ottamassa pari klippiä heti sen asennuksen jälkeen, koitan laittaa mahollisimman nopeaan tulemaan. Ja saa tuota käyvä testaamassakin jos tampereella käyntiä! Tiedätkö käytettiikö sulla HKS:n kitin mukana tulleita 2 plenumiin tulevaa lisäsuutinta vai heivattiinko ne roskiin ja korvattiin isommilla perussuuttimilla? DW:hän on paljon käytetty sillä ne eivät ulkomitoiltaan kasva vakioon verrattuna (tilaongelma). Siirryttäessä peruskitistä lisätehojen kaivamiseen noi suuttimethan täytyy korvata joka tapauksessa. Tuossa vain kun kommentoihin tuohon F-Conin roskiin heittämisestä, ei se onnistukkaan ihan helposti jos noita lisäsuuttimia käytetään. Esim. Utechan ei pysty niitä ohjaamaan. Onko sulla tietoa kuka, mikä ja minne lastu siis laitettiin? PS: Voisiko joku siirtää tän topicin tuonne 350z puolelle. Edit: Kiitos http://www.youtube.com/watch?v=c2IHi5V1dbI&feature=feedu Tuolta voi kattoa miten se mennee.. Vastaan paremmin ku on enempi aikaa, nyt pittää lähtee kahtomaan stand uppia.
 5. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? En tiijä miten on testannu, jätin auton sinne pariksi viikoksi kun lähin reissuun enkä ite ollu hakemassa sitä pois sieltä. Kävin ottamassa pari klippiä heti sen asennuksen jälkeen, koitan laittaa mahollisimman nopeaan tulemaan. Ja saa tuota käyvä testaamassakin jos tampereella käyntiä!
 6. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? Juu joutu laittamaan kokonaan uuden lastun siihen, mitä ikänään sitten tarkottaakaan. Eli se vakiona tullut ohjausyksikkö oli ihan kura, sytytteli moottorivaloa jne. Mut nyt kulkee ja kukkuu, piti vaan ammattimiehen laittaa. Joku väitti aiemmin että kulutus laskee remmin myötä. Voin muuten kertoa että ei laske.
 7. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? gEmali on kameli. Enpä tiijjä laitanko sulle mittään kuvia.. Siihen hintaan kuului Pexi myös putkisto..
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Ite laitoin kans tuon Kinetixin reilu vuos sitten kiinni, muutti minusta selkeesti autoa jo itessään. Mutta blurykin, ahin kiinni vaan, muuttuu paljon radikaalimmin.
 9. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? Ens viikolla mennee penkitettäväksi ja tekeevät jotkut säädöt vielä nii pistän sitten lukemat tulemaan.
 10. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? Moron! Nyt on 350Z ahdettuna ja kulkee ja kukkuu. Osat tosiaan tuli Futurezin kautta ja asennuksen hoiti Martelius Laitilassa. Arttu Futurezilta lupailikin jo yrittää saada autoa leimallekkin, mutta pitäis varmaan ite saaha toimitettua se kitin mukana tullut lätkä Futurezille. Muutaman tonnin oon vasta autolla ajellu mutta pari settiä renkaita kyllä kulunu. Suosittelen kaikille! Alle 8k jäi koko projekti putkistoineen eli ei hirvittävä hinta.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Ekin kanssa ollukkin puhetta tosta sun autosta. Olis kyllä nätti toi HKS:n remmi. Laitappas penkkitulokset tänne, kun saat käytettyä. Ootko luettanu koodit, et mitä koodia se herjaa? Mitäs oot muuten ajatellu tehdä katsastuksen suhteen? En oo luettanu koodeja. On joo investoinnin arvonen tuo ahdin, ainut että pittää kytkin vaihtaa kyllä samoin tein. Martelius asensi kans putkiston samalla, kommeet saundit on.. Sekin sijoituksen arvonen. Katsastukseen remmi irti, tai sitten Arttu hoitaa sen hyväksynnän. Kylläkin epäilen enemmän ku paljon sen Artun toimintaa, josko saa hoidettua sitä. Pitäis toimittaa sille joku lätkäkin mikä tuli ahtimen mukana nyt kun tuli puheeksi. Laitan kyllä penkkitulokset samoin tein! Siinä on se kinetixin juttu ja sitten tuo ahin. Tiijjän näistä autoista ihan älyttömästi.
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Ite laitoin HKS:n remmin lopulta kiinni ja pari kertaa sytyttäny moottorivalon, mikähän perse sitä kiukuttaa? Asustelen tuossa Tampereella, onko lähellä hyvvää pajaa missä käyttää penkissä?
 13. Tampereen seudun nissanit

  Vs: Tampereen seudun nissanit Linee samainen zeta jonka kanssa eilen (20.7) ajettiin peräkkäin pois Pyynikin rannasta. Poljin Foordia melkein seittmän tonnin kierroksilla, mutta siinä se perässä pysyi ihan hymyissä suin Näköjään moni muukin saman zetan bongaillu. Eilen tuli kans pitkin Tamperetta vastaan. Hyvät soundit siittä lähtee. Joo morjens! Sain oman Nissanin laitettua kesäkuntoon vihdoin viimein.Pittää kyllä ihan hyvvää ääntä. Samalla tuli vähän parempaakin palikkaa laitettua..
 14. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? Juups. Tuon Welzban tutun kautta kyselin sarjoja mitä oli omaan autoonsa suunnitellut ja hän oli päätynyt HKS : n sarjaan. Liekkö kaveri myyntimies ammatiltaan vai miten mutta sai minutkin vakuuttuneeksi. Myös sen osalta että mikäli joutuu sarjan irroittamaan katsastusta varten. Siihen tässä nyt ollaan päätymässä, tehoa tulee kuitenkin tarpeeksi lisää ja pääsee nauttimaan hyvästä autosta. Vittuku ymmärtäis jotain autoista niin varmasti olis hyötyä ku tullee koko ajan tuskailtua miten iso homma on ottaa osia irti mikäli katsastusmiehellä on känkkäpäivä.
 15. 350 Z turbotus ?

  Vs: 350 Z turbotus ? Juups! Nyt alkaa selvitä se seikka että ilman ihan uskomatonta rahallista panostusta ei autoa katulailliseksi saa. Siispä ahdin kylkeen ja irti aina katsastuksen ajaksi. Kuulopuheen mukaan mikäli remmittää niin pelkkä remmin irroittaminen riittää jotta auto läpäisee katsastuksen. Tähän kommentteja? Jos ei mitään uskomatonta tule vastaan niin paketti lähtee tilaukseen.
×