Jump to content

Weist

Klubilainen
 • Content count

  2 140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Weist last won the day on February 21

Weist had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Weist

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 11.02.1983
 1. Mittaile jännitettä. Eipä muuta tule mieleen kuin laturin tasasuuntaajan vika? Missäköhän kunnossa akkukaan mahtaa olla?
 2. Virittelee?

  Miks vakioiden tilalle vakiot?
 3. Ei se alumiinia ole. Joku pinnoite tosiaan, mutta mulla oli sen verran kamalan näköinen, että siksi maalasin. Siis mun käsityksen mukaan noissa "alumiini" maaleissa on sitä maalin seassa ja siksi siitä nimi. Ei siis sen takia, että sitä pitäis käyttää alumiiniin. Saatan olla kyllä ihan väärässäkin.
 4. Hmm...Itse maalasin muistaakseni alumiini kuumankestolla, joka toimii hienosti. Kuumankestoja kolikolipurkissa näyttää olevan sitten kaikkea ainakin 250-800 asteen välillä... Paha sitä lämpötilaa on arvailla. Riippuu kyl varmaan pitkälti ajetaanko pelkkää rataa vai katua.
 5. Väännöt hukassa

  No tuo seos-ongelma vois viitata lambdaan, mutta paha sanoa kun ei kyllä kaikki oireet viittaa varsinaisesti siihenkään. Jos vakio vielä paikallaan, niin ei olis varmaan huono vaihtaa muutoinkaan.
 6. 1:35,40

 7. 1:11,61

 8. R34 piristys

  Ei niissä splitfireissä mitään vikaa ole ja menee suoraan vanhoihin johdotuksiin. Hintapoliitikka ehkä painavin syy mihin päätyy. Toki VAGeilla taitaa kipinä riittää pidemmälle, mutta sitten puhutaan jo sellaisista tehoista, että ei tarttis tältä palstalta vinkkejä kysellä.
 9. Mitäs jos kattoisit vaikka Marteliuksen sivuilta tai soittaisit sinne...
 10. Turbon korjaus

  Tarkasta se huohotus ettei ole tukossa ja millainen se ylipäätään on. Suodatin voi olla ihan möhnässä, eikä hengitä kunnolla. Etenkin noilla pikkusuodattimilla on se vaara ja nekin pitää putsata aika ajoin....
 11. RB25DET viritystopic

  Ahtoputket saa kyllä sinne menemään vaikka olis vakio imusarja. Turbo vakiopaikalla, myös yläpuolisella ahtimella putkia on laitettu vakioon imusarjaan. Samaa modausta olen miettinyt. Turhaa, jos ahdin vakiopaikalla. Ehkä sitten joskus jos koko kone nousee ylös ja kaikki tehdään uusiksi. Mun mielestä turhaa vähtiä.
 12. R34 RB25DETneo ahtopaine ongelma...

  Painetta kellolle kompuralla varovasti ja kattoo et läppä liikkuu kunnolla. Itellä joskus jäi läppä auki kun se raapi kiina-outletin reunoja.
 13. RB20, seokset vaeltelee tyhjäkäynnillä

  Itsellä alkoi seilata RB25 enemmän ja enemmän. Alkoi jopa ajossa tuntumaan ärsyttävä aaltoilu. Alkuperäinen lambda siellä oli tullut tiensä päähän. Halpis lambda tilalle ja aaltoilu loppui.
 14. Menisin suositellun viskositeetin mukaan. Jos ajo on enemmän suuntautunut radalle ja öljyn lämmöt on tapissa, niin sitten paksumpaa. Tää nyt on mun "uskomus".
×