Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

MAV

Klubilainen
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MAV

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 11/21/78
 1. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Onko todella noin, että tuommosella saa vetää? Kai tuo tietty vaatii jonkun hyväksynnään puomiin vielä ettei vaan onnistu moinen kotitekoisella?Mistähän tuommoisia löytyisi? (Semmoisia dollyjä oon nähny kyllä, mutta eikö ne ole siten jo ihan rekisterissä peräkärrynä?)
 2. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Puomilla? Kärryä meinaat siis?
 3. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Saako kilvettömällä autolla ajaa katsastuskonttorille kun ilmoittaa konttorille koska menossa sinne? Entä vetämällä?
 4. takakelkan alumiini puslat

  Vs: takakelkan alumiini puslat Se on totta, että puslat uusiksi olis järkevin homma, mut nyt kesällä ei sitä rumpaa kerkee tekeen. Talvelle se homma menee. Eli taitaa noi lätyt silti sopii tai ainakin lukittavan tuon kelkan runkoon myös edestä. Sitä vähä arvelinkin, tosin epäilen edelleen? Mut aika rytys taitaa olla silikoonit noiden Susframe collarsien jälkeen.?
 5. takakelkan alumiini puslat

  Vs: takakelkan alumiini puslat On juu. Ja taitaa olla 180SX:ssä kanssa samanlaiset kuin 240SX:ssä. Siis 200SX:ssä on silikoonitäytteiset nuo etummaiset puslat. Vaan jos olet vaihtamassa puslia, niin ei pitäisi olla merkitystä. Korin puolen tapit ja takakelkan lenkit on saman kokoiset. Ne puslat siellä sisällä on vaan erit. Ainoa mikä ongelma tulee mieleen, on että jos on ajatellut sellaiset "insertit" pusliin laittaa, niin nepä eivät sovikaan niihin etummaisiin. Joo, takana mulla onkin jo sen jonkun puslasarjan insertit. Ja eteen ei tosiaan sovi insertit.Ajattelin vähällä päästä toistaiseksi joten en tie mitä noihin etummaisiin pusliin keksisi sitten. Tuommoisia subframe collar alumiini 'lätkiä' kattelin ebaystä mutta ne ei sitten ilmeisesti sovi kuin taaempiin pusliin? En muista millainen kiinnitys etummaisissa puslissa oli ja nyt kaupungis ei auton alle pääse, mutta mites jos siihen väsää mutterin alle jonkinlaisen ison 'prikan' joka painaa ja lukitsee tuon kelkan runkoon suoraan? Vaikka johonkin prikan kulmiin hitsisauma niin pysynee paikoillaankin.
 6. takakelkan alumiini puslat

  Vs: takakelkan alumiini puslat Muistanko väärin vai kirjoitteliko joku jossakin että 240SX takakelkan etummaiset puslat olisivat erilaiset kuin suomi S13:en?
 7. takakelkan alumiini puslat

  Vs: takakelkan alumiini puslat Tyhmä kysymys... Eihän noi riko millään tapaa alkuperäisiä puslia? Eli halutessaan voi noi rinkulat poistaakin jos ääni käy sietämättömäksi niiden kanssa? Mahtaako 240SX tai 180SX rinkulat sopia RS13:een?
 8. Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 onpas jännää. Eihän venäjällä ollut viimepelissäkään laittaa mitään joukkueena. Se on se peli tyyli, ja ruotsi osaa sen saman paremmin. Eli vuonna viis -95 uusinta tulossa..
 9. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Todennäköisesti poljinvarressa oleva tappi jolla pääsylinterin tanko tulee varteen kiinni. Kuluu ajan saatossa sen verran väljäksi että pääsee elämään. Tapin voitelemalla saattaa saada äänen häviämään ainakin väliaikaisesti. Mitään helaratkaisua siellä muistaakseni ei ole. Mielestäni siellä on muovi tms. hela kyllä. S13 service manuaalista en tosin moista nähny. Vai onko mulle sitten joku askarrellu helaa tuonne. EDIT: ilmeisesti tää on se hela 46545G9600
 10. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Saa. Ahdasta on jos on vakio viskoflekti + tunneli paikallaan mutta mahdollista on silti. Jos noi on poistettu niin sitten jo jo tosi helppoa. No hyvä homma. On vakiot joo. Mutta ainakin flektihän on helppo irroittaa edestä pois. Muistaakseni neljä pulttia tai mutteria vaan päässä. Toki hieman joutuu käsiä taivutteleen kun hylsyllä irroittaa mut sitähän toi on aina. Mites se alin kiinnitys pultti laturissa. Näyttäisi olevan vastapäässä jokin ihme mutteri joka ei pyöri paikallaan. Ton kaa ilmeisesti oltava tarkkana irroitettaessa. Ja miten sit sen saa takas yläkautta paikalleen?
 11. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Saako S13 laturin vaihdettua yläkautta? Nopsaan en moista vastausta haulla löytäny. Toisen saman kysymyksen kylläkin.
 12. Autokeskuksen hintoja

  Vs: Autokeskuksen hintoja Tarvis omaa laturia laittaa kans kuosiin. Siis jännitteensäädin 450eur? Motonetissa moiset 39,9eur http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=11-3167 Myyköhän joku muuten S13 latureita tehdaskunnotettuina suoraan tiskiltä? Siis muu kuin AK.
 13. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Ja kolmas sääntö Jos katsastus ummessa ja auto poistettu liikennekäytöstä ei saa ajaa konttorille ilman siirtolupaa. Saattaa olla, että mun luetun ymmärtäminen on heikkoa. Tälläsen käsityksen vaan sain noista aken teksteistä. Mielenkiintoinen ristiriita. Konttorilla sanovat joka kerta että saa ajaa. Ja jostain muistan lukeneeni että se on ollu poliisillekin ok. Veikkaan että tuossa on nyt teksti väärin. http://www.liikennevakuutuskeskus.fi/www/page/lvk_www_7117 http://www.ake.fi/AKE/Katsastus_ja_ajoneuvotekniikka/Katsastus+ja+yksitt%C3%A4ishyv%C3%A4ksynt%C3%A4/M%C3%A4%C3%A4r%C3%A4aikaiskatsastus/Liikennek%C3%A4yt%C3%B6st%C3%A4+poistetun+ajoneuvon+m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4aikaiskatsastus/Liikennek%C3%A4yt%C3%B6st%C3%A4+poistetun+ajoneuvon+m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4aikaiskatsastus.htm Itselläni katsastus ummessa ja poistettu liikennekäytöstä, joten piti ottaa ihan soittamalla selvää akelta. Aken sivuilla on siis virhe. Tämä korjataan. Nyt pätee tämä: Jos autossa on kilvet paikallaan sen saa ajaa konttorille. Lisäehtona jos auto on poistettu liikennekäytöstä, katsastus ummessa, on seisonnassa tmv on varattava aika. Kaksi sääntöä. Oikeesti. Oon ollu siinä uskossa että liikennevakuutus pitäisi olla kuitenkin voimassa aina jos autolla ajetaan liikenteessä. Jos kolaroit seisonnassa olevan auton konttorille ajaessa niin kuka korvaa?Toisaalta jos ilmoittaa vak.yhtiöön, että vakuutukset voimaan täksi päivää kun meen katsastamaan seisonnassa olevaa autoa, niin eikös autovero ala juoksemaan heti ja samantein taitavat myös tehdä liikenteeseen käyttöönoton eli seisonnan poiston. Kyllä sitä varmaan siinä uskossa vaan on järkevä elää kuten tuossa ylhäällä mainitaan kahen säännön suhteen. Ei tuossa muuten mitään järkeä oo.
 14. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Jotkut ko. merkin vehkeet on kuusiokoloruuveilla kiinnitetty.
 15. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! pieni kuusiokulma-avain
×