Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

krutto

Members
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About krutto

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 03/14/89
 1. Vs: rb25det ei lähde käyntiin Voishan siin ite mittarissaki olla jotain vikaa ?
 2. Vs: rb25det ei lähde käyntiin Eipä o tullu tehtyä mitään. Voisin joku päivä koittaa sillä toisella eculla et mitä sanoo. Jos sais jostain puolat lainaan et kokeilis olisko niis sit jotain vikaa ja sit ne tulpat. Sen jälkeen en sit tiiä mitä tekis..
 3. Vs: rb25det ei lähde käyntiin n. 40km tampereelta, kangasalalla.
 4. Vs: rb25det ei lähde käyntiin En o viel vaihtanu tulppia, voisko olla muka niist vaan kiinni ? ECU on r34 gt-t:stä ettei sellanen ihan heti kävele vastaan, siin nistune sisässä ala zuikkis. Ja Selittäiskö suuttimet muka ton et sammuili ja nyt ei lähde käyntiin ?
 5. Vs: Nissan Skyline Gts-t 4WD vaihdelaatikko Miulla on GTS4:ssa gtr:n loota, koneena on kyl rb25det.
 6. Vika alko viime vuoden kesällä ja aluks oireet oli, että autossa ahtomittari näytti välillä mitä sattu, heitteli nollasta nappiin, sama myöhemmin kierrosmittarin kanssa. Sitten kerran sammu ajosta ja löi kaikki mittarin valot päälle, ajoin tien sivuun ja lähti käyntiin ihan normaalisti, pelas tässä vaiheessa muuten ihan normaalisti, ei pätkinyt ajosta eikä mitään muutakaan meno vikoja. Sitten ei meinannu enää lähteä pihasta käyntiin uudestaan mutta lopulta lähti kuitenki. Sitten ajoin omaan pihaan, pari päivää seiso ja ei millään käyntiin, sahattiin akkuki tyhjäks asti mut herähti lopulta käyntiin, kulki muutama kilsan ja sammu, sit hirveellä sahaamisel käyntiin ja takas omaan pihaan sit sieltä ei o enää lähteny. Seisoi monta kuukautta mielenkiinnon puutteen vuoksi. Nyt lähdin selvittään vikaa et sais ajoon. Virtalukon pohja kokeiltiin, ei auttanut. Kaikki sulakkeet käytiin läpi, ok. Bensaa tulee, ja kaikki sähköt toimii normaalisti, pyörii ja kukkuu muttei vaan lähde käyntiin. Iridium tulpat ja vakiopuolat. Auto on r32gts4 johon on swapattu rb25det. En tiiä enää mitä täs pitäs tehä. En tajua kyl autosähköistä mitään. Missähän vika mahtais olla ? EDIT: Autossa on myös laturissa jotain vikaa ku vinku ja kitisi ja poikkas hihnan pari kertaa muttei siit sen enempää ottanu nokkiinsa, tarkoitus oli irrottaa laturi heti ja viedä se korjattavaks ku sais sen pihasta johki pukille. EDIT2: Jos pirkanmaalla ketään kiinnostaa tulla vikaa selvittämään niin teretulemast. Korvauksistaki voidaan sopia.
 7. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (Kuva) Millenium Jade ois aika kova vaihtoehto http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/2010%20Jacco/Random%20Snaps/R33Army.jpg
 8. Vs: R32 "GT-R" hiilikuituiset takakyljet -kysely kiinnostuneista Miut kiinnostas halvemmat lasikuituset kyljet.
 9. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Paljon r32gtr vaihdelaatikkoon menee tavaraa ? onko etuperä samassa ? (4wd) ja tuleeko takaperään samaa tavaraa kuin vaihdelaatikkoon ja kuinka paljon ? Laitetaanko takaperään jotain lukko-kamaa ? Tarvitteeko 4wd ja hicasin litkut vaihtaa samalla kun vaihdelaatikkoon ja kuinka paljon sinne tulee tavaraa ja mitä ?
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Tekipäs sit silleen kesken ajosta et veto loppu kuin seinään ja hicas ja 4wd valo sytty palamaan. Auto ilmeisesti sammu en siinä paniikissa kerenny ku vetään sivuun ja virrat pois. Koneesta ei päällisellä tarkastelulla näkyny mitään ja oli sitä ennen toiminu ihan ok. Starttasin ja toimi ihan normaalisti. Kierrosluku mittari heitteli kans aika rajusti. Auto on ollu pihalla koko talven oisko joku kosteus homma ?
 11. Vs: Skylinellä talvellakin? tjoo.. laatikkoöljyt vähän tahmeina.
 12. Projekti: kesäksi kuntoon

  Vs: Projekti: kesäksi kuntoon Mä oon nyt laihduttanu 35kiloo karppaamalla. Enkä o laskenu mittään muuta kuin et hiilarit on jotain 20g/päivä luokkaa. Ja aion jatkaa niin kauan ku painoo vaan lähtee.
 13. Skylinen värikoodit

  Vs: Skylinen värikoodit Millasella litrahinnalla noi perusvärit menee tyyliin toi 732?
 14. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Minkä merkkisiä hihnoja ootte käyttäny laturi, ilmastoi ja ohjastheostin rb25 miehet.
 15. Vs: Skylinellä talvellakin? Vaikka lamamalli onkin niin ekana oman kipponi nesteiden vaihdon jälkeen kiikutin täydelliseen ruostesuojaukseen. Vaikka sitä itse osaiski hitsailla niin kyllä saa aika pienel tuntipalkal itelleen tehä noit suolan hapettamia peltitöitä. Siitä vitutuksesta puhumattakaan.
×