Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   24.05.2018

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Laaban

Hallitus
 • Content count

  1 461
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Laaban

 1. S13/R32/R33/Z32 käsijarruosat

  Tarve kaikille osille, mitä ympyröitynä kuvassa. Kengät, jouset, klipsut, hiekkapellit jne. Osien oltava vähintään kohtalaisessa kunnossa. Ensisijaisesti PK-seudulta, nouto onnistuu. Jos muualta niin tarjoa hyvien kuvien kanssa. YV:llä saa kiinni.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Tuolta saa kanssa noita puslia, jos nyt oikein katselin https://www.strongflex.eu/en/
 3. Teeppä nyt jonkinlaista listaa osista ja mitä niistä haluat. Tartte jokaista paria tuhatta osaa lähteä arvailemaan, mitä näistä ko. autoista löytyy.
 4. SkiMiit vol.11 2019

  Kärkihimos on vaan pyörätuolille tosi huono. Tossa olis samanhintanen ku kärkihimos https://winres.himoslomat.fi/shops/acc/(S(xef5mwhhgazvlry3vxifntw3))/himos/ProductDetails.aspx?d=HUKELO1&p=M08&l=fi Tosta seuraavat hyppää sit n. 1000e/vklp.
 5. SkiMiit vol.11 2019

  Mukana. Kumpikin noista viikonlopuista käy.
 6. Samaan hintaan saat Zuikkikselta https://www.z-power.fi/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=118
 7. s13 -94 päästöt

  AFR pitäis olla 11.5 luokkaa kaasu pohjassa eli laihalla käy. Edelleenkin lähtisin kokeilemaan sillä orkkis lambdalla tai vastaavalla, jos nyt varmasti pakopuolelta kaikki vuodot tukittu.
 8. Onhan noita ohjeita, kun laittaa googleen 'nissan s13 dash removal'. Tossa esim yksi http://nicoclub.com/archives/s13-dash-removal.html
 9. s13 -94 päästöt

  Jos orkkis lambdan tilalle on vaihdettu laajakaistalambda ja siitä on simulointi eculle, voi ongelma olla myös siinä. Jos taas orkkis lambda käytössä, niin uudella lambdalla lähtisin yrittämään.
 10. [SOLD] Nissan s13 200sx

  Lueppa säännöt. Pelkkä nettiauto-linkki ei riitä. Sijainti, hinta, yhteystiedot.
 11. Yhteystiedot ja sijainti ilmoitukseen.
 12. 1:06,74

  Tähän vois vielä lisätä, oliko bussipysäkin kanssa vai ilman tuo kierrosaika.
 13. Kerätään kiinnostuneista listaa ja huudelkaa ehdotuksia. Tällä hetkellä rata on varattu koko päiväksi ja vuokra on 1800e. Luulisin että vuokra-aikaa voi lyhentää, jos tuo koko päivä tuntuu liian pitkältä tai se käy liian kalliiksi. Tämä selviää kysymällä Kemoralta http://www.kemora.fi/fi Täällä voi siis ajaa muutkin, kuin kerhon jäsenet. Pidetään rata vuokrattuna Heinäkuun alkuun asti. Jos osallistujia ei tunnu löytyvän, niin perutaan se tuolloin viimestään. 1. Mage 2. Rahu 3. Patakettu 4. -Pexi- 5. Slider 6. Jones 7. Tase
 14. No niin, pahoittelut että kesti. Asia on hoidettu. Ajoaika klo 14-18. Teidän pitäisi sopia teistä joku vastuuhenkilö, kuka sitten kuittaa radan ja maksun. Joko ilmoitatte itse suoraan Hannulle (+358 400 266 746) tai sitten ilmoitatte minulle. Mielellään nopeita päätöksiä.
 15. Service manual

  Mbnetissä tapahtui muutos ja tuo vanha linkki ei enää ole käytössä, ikävä kyllä. Lisäsin ensimmäiseen viestiin suoran latauslinkin S13 manuaaliin.
 16. Jos vastausta ei ole tullut tulevan viikonlopun aikana, niin perumme varauksen maanantaina 16.7 ja saatte sitten itse varata teille sopivan ajankohdan.
 17. Oletteko saaneet päätettyä, minkä väliseksi ajaksi haluatte vuokrata radan? Saataisiin ilmotettua tästä Kemoralle.
 18. Jäsenet

  On, mutta se on vain kerhon hallituksen käytössä. Ja tämänkin kysymyksen olisi voinut esittää jossain vanhassa topikissa.
 19. Miltäs vaikuttaa, haluatteko vuokrata radan vai perutaanko se?
 20. DNSF Store on siirtynyt saman IPS softan alle, joka pyörittää forumiakin. Tämän muutoksen avulla saamme tehostettua kerhon it-puolta. Klubilaiset saavat edelleen saman alennuksen, kuin ennenkin. Käykää katsomassa miltä Store näyttää nykyään ja laittamassa tilausta sisään! Store löytyy tuttuun tapaan tämän sivuston yläpalkista. Huomatkaa, että olemme lisänneet mahdollisuudeksi myös tuotteiden noudon Vantaalta.
 21. Uppaillaan ja muistutellaan tästäkin.
 22. Tänään! Jos sitä pitkästä aikaa käväsis tebiksellä.
 23. Coolerin pesu

  Hiilivetyliuottimella vaan pesu. Ei se sen ihmeempiä tarvitse.
 24. Onko jollain tietoa kuinka paljon tavaraa tuossa punaisella nuolella merkityssä letkussa liikkuu? Mietin vain että kuinka iso huolenaihe tuo letku on, kun viinalla ajelee.
 25. Moottorin osto

  Tommonen löytyy briteistä https://www.jdmdistro.com Ja tokihan noi sit kannattaa avata, ettei suoraan iske paikalleen. Japanimportsin koneet varsinki surullisenkuuluisa. Palvelukin tuntuu olevan mitä sattuu heillä.
×