Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

matsuda

Moderator
 • Content count

  1751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

matsuda last won the day on September 14 2019

matsuda had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About matsuda

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 05/04/83
 1. Hymyä peliin

  Hymyä kun ei pelissä ole ollut näemmä kolmeen vuoteen, niin ehkä tää saa vähän hymyilyttään. Yokohamalaisen pojun tekemä pienoismalli! Mistä lie vanteita lukuunottamatta ottanut esikuvan..
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Advanin RZ muuten painaa jotain 8kg tienoolla 18x10 18x9 koossa. Ihan höyhenet ovat. Toki kumin valinnalla senkin saa "pilalle" Michelinin gummet taitaa olla keveimmästä päästä. Mut hyvin istuu kyllä RG-D Zetaan. Nappisuoritus.
 3. Jotain Facebook totuuksia kai, mutta laadukas huppu tuskin palamaan syttyy..eikös sen nimenomaan pitäisi olla materiaalia, joka EI pala Speedimportsilta voinee katsella ainakin laatukamaa. Mutta jokin lämpökilpi ainakin on hyvä olla varmasti.
 4. Rb25 kansivikako??

  Laittaisin orkkispahvilla nippuun sen. Sitten ku männänrengasvälit irtoaa, niin samalla tosiaan ajaa suoraksi sekä hatun että lohkon. Ja joo, paljon on juttua ettei patarautalohkoa tartteis suoristaa, mutta kyllä se ittellä oli ainakin ihan paikallaan.
 5. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Kiinakamasta kyllä aivan samaa mieltä..mitään aliexpressjuttua ei pitäisi mihinkään turvallisuuteen liittyvään laittaa, eli käytännössä yhtään mihinkään. Hiton karun näköistä tuo linkin videon törmäys. Ja ei ole kyllä varmaan siinäkään "kauheasti" vauhtia. Ihan nanosekunissa on vyöt poikki ja nassu ratissa. Mutta tarvii vähän kyl toisaalta todeta, että jos ostaa 500€ vyöt kiinasta 40€:lla, niin siinä pitäs kyllä edes vähän kengännumeroa korkeammalla äo:lläkin jo hoksata, ettei kaikki välttis ole ihan kondiksessa.. Mulla on paljon, käytännössä melkeen aina ollut kupin kanssa kolmipistevyöt silleen että lannevyö menee siitä kupin reunojen päältä. Ei tule olemaan jatkossa, eikä syy ole yksin tuon videonkaan, mutta se herätti nyt funtsimaan vähän mitä siinä törmätessä voipi kaikkea käydä. Pitää toivoa että saa jotenkin järkevästi vedettyä jonkin sopivan vastakappaleen sinne kupin reiän tuntumaan. Voisko Pexi heitellä jotain fotoo miten oot oman toteuttanu?
 6. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Kylläpä olikin joo. Taitaa jäädä takatat ostamati. Varmaan oiva jatko tähän on sitten, että ne joilla on täyskupit ja ajavat 3. vöillä, niin mistäs onkaan se lanne vyö vedetty?
 7. rst pakosarja ei mene paikoilleen

  auts.. Joku R33 GTR mies - nickki unohtunut - aikoinaan totesi samaan tapaan kiinasatsin viimeistelyn..
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Nyt kun muokkaavat koko konsernin hommia, niin taisi olla niin että brändien puolesta Nissan olisi Japani, Kiina ja Pohjois-Ameriikka, Rellulle Eurooppa Venäjä ja Etelä-Ameriikka ja Mitsubishi kaakkois-aasiaan ja oseaniaan. Mutta mitä se nyt sitten tarkoittaa. Ainakin uutta zetoria voisi jenkkilästä uittaa sitten joskus. Kun katsoo tuota videota, niin noita ihme koppimopoja melkeen kaikki. Ei yhtään normaalia autoa. Varmaan sitten Infiniti-brändin alle menee FR-voimalinjat poislukien zeta. Yllättävää että koko Zeta edes on tuolla..olisikohan Goshnin exitti sitten antanut mahdollisuuden. Sehän torppasi koko ajatuksen sillon pari vuotta sitten, samalla FR-pohjalevyt.
 9. S14 kojelaudan kanssa on vaan sellanen, että siellä on ne ilmaröörit ovipahveissa kojelaudan sijaan.
 10. T12-Kuvia

  Pistäpä lisää fotoja. On kyl komee laitos. Jos sattuu joku harrastaja vastaan täällä Japanissa, niin näytän fotot. Voi muutama kulmakarva nousta. Eikös tuo ollu Sunny -mallinimellä täällä aikoinaan?
 11. Kojelautaa nyt ei saa kyllä hommattua, kun ei ole autoa koskaan tehty vasemmankätisenä. Ehkä soveltamalla jostain S14-korisesta voisi käydä, tai Maximasta ehkä, jos haluaa hieman prameamman ja ovipahvitkin edes sinnepäin.. Yhden kisapelin olen nähnyt, jossa oli S13 kojelauta ja se oli kohtuullinen. Sitten mietittävänä toki ilmastoinnin panelit, mittariston sovitteaminen, ikkunasähköt jne jne... Ugh. Samaan syssyyn sitten myös muut kalikat samalaisesta autosta, eli lämppärisydeemit sun muut. Hammastanko lienee paras ottaa Z32 300ZX:stä esimerkiksi. Samoin jarruhommelit. EDIT: ja siis askia ei kyllä tarvi vaihtaa..ihan samoin se H-kaavio on ratista riippumati. Kohtuu kammohomma ja tunteja rivissä äkkiä reippaasti. Sitten hippasen ohi aiheen; Tiedän ja ymmärrän kyllä ettei tässä asiaa kysytty, mutta silti haluan hieman ehdottaa, että katsoisi myös sen kortin että pitäisi oikean kätisenä auton kuitenkin. Aika uskomaton vaiva lopulta tuollainen kätisyyden vaihto ja lopputulemana on marginaalinen helpotus, joka rajautuu lähinnä parkkihalleihin ja mäkkärin luukulle. Olen suomessa ajanut reippaasti enemmän metrejä oikealla istuen, kuin vasemmalla (jos luku pitää tiristää, niin mennään johonkin 300tkm kieppeille sis. maantiet, motarit kaupungit jne.) ja aina on pärjännyt, eikä ole koskaan tuntunut että auto olisi pitänyt jättää ostamatta kätisyyden vuoksi. Hitosti helpompaa kyllä LHD:lla juurikin parkkihallit ja muut, mutta sitten se kaikki muu aika siellä ratin takana jättää kyllä pitkään varjoonsa ne pari hassua kertaa, kun on joutunut vähän hankalammin kurottelemaan sitä parkkilippulappua tai bigmäk ateriaa. Mutta siis, jos on pakko saada LHD R34 niin sitten se on saatava. Helpolla se ei heilahda kyllä, vaikka miten asian itselleen haluaisi valehdella. Mutta eihän näissä hommissa työtunteja lasketakaan..joskin yleensä työtunnit menee enemmän sinne vauhdin tavoittelun suunnalle.
 12. Onkos jengi ostellut aliexpressistä, ebaystä tai mistä vaan noita alapuolisia "orkkispaikalle" ahtimen sijoittavia china-sarjoja tai sitten vähän harvinaisempia HPI tms. valmistajan kunnollisia versioita? Lähinnä tiedustelisin miten pitkälle tai hyvin ovat olleet bolt-on. Kiinnostaa tietenkin toki pakoputken puolen istuvuus, mutta myös miten hyvin vakio bypassin ja muut ohiesjutut saa tai ei saa säilytettyä näitten kanssa. Posteljooni on kuskaamassa aitoa HPI:n satsia jollain aikataululla minulle päin ja jostain päin nettiä luin että menee aika paljon asioita uusiksi asentaessa. Toki kiinnostaa myös mahdollinen vaikutus auton käytökseen, verrattuna vakio patarauta-tukkiin.
 13. 350Z Wheel Hop ongelma

  Samaan aiheeseen liittyvää, mutta täysin eri auto kyseessä. Swäppäsin RWD R34:seen tuossa vuos sitten keväällä manuaaliaskin ja sehän on äitynyt oikein kunnolliseksi wheelhoppaajaksi. Aiemmin automaatilla ei tehnyt ikinä ja nyt on joka kerta kun vähänkin semimmin lähettää ja sutaisee, aivan kammo rytkytys päällä. Tomaatilla toki ei ihan samalailla lähdetty "viivalta", mutta vaikka hieman kiihkeämmin lähettikin, niin aina vaan smoothisti suttasi. Varmasti on takakelkan puslatkin ehtoolla, kun on tuossa sivuttaispidon rajamaita koeteltu enemmän vähemmän, mutta ihan kyllä selkeästi kova aski toi mukanaan tuon ärsyttävyyden. Asiaa olen filosofoinut ja ajatellut että varmaan osasyynä on myös aiempana voimalinjaa olevat moottorin tukikumitkin. Tuntuu vähän että ehkä koko voimalinja alkaa oskilloimaan siinä pidon rajalla ja siitä siten tulee rytkytys. Eli toisinsanoen; joustavia paikkoja vaan pakko saada vähemmäksi. Ajattelin itse Urasin ananasrenkailla lähteä takapäätä kiristämään ja nismon moottorikumit sitten pitelemään RB:tä aloillaan. Vaihteiston kumiksi Nismon toki laitoinkin swäpätessä..kun ei olisi ollut niin TYHMÄ että meni sen muutaman lantin säästämään eikä ottanut samalla moottorillekin jäsympiä pidikkeitä. Tai sitten vaan korkeempaa kierrosta tms.
 14. Etupuskuri, tumman sini-violetti (Zenki-mallinen, lisälipalla) 150€ Carbon takakontin lippa 4door 100€ Carbon konepellin "nokka" (Korona-varaus) 50€ R34 vakiosyyläri (Automaattiaskin lähdöt alamaljassa, ehjä ja ihan siistissä kunnossa) 30€ R34 GTT/GTR cooling panel (lukkopellin ja valojen päälle tuleva) vaatii sovittelua jota on jo vähän aloiteltu. Lasikuitua (Korona-varaus) 20€ RB25DET Neo öljypumppu, paras uusia rattaat, eli aihioksi. N1 vastaava internet-huhujen mukaan. 20€ Katsotaan mitä muuta hyllyltä löytyy. Pääkaupunkiseudulla, ensisijaisesti nouto! Yhteydenotot whatsapp 046 5524108 (ei puheluita, ei tekstareita) tai pp.nime@gmail.com Kuvia pyynnöstä!
 15. Nistunella pärjää, voin suositella ainakin omien kokemuksien perusteella. Varmastikin halvin ja helpoin ratkaisu ja Zuikkis Z-Powerilta moisen sulle laittaa ja säätää jahka kelit on kohdallaan. Imusarjaan tuskin tarvitsee koskea, mutta pakosarja voisi tehdä terää. Minulla on molemmat vakiot ja penkitin karvan yli 400hp vakio nokilla ja 1.2bar paineella 35/40 holsetilla (40 turbiini 16/68 ja 35 kompura). Nyt on pakonokka vaihdettu ja painetta vajaa 2bar ja menee vähän kovempaa
×