Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

matsuda

Moderator
 • Content count

  1760
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

matsuda last won the day on August 22

matsuda had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About matsuda

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 05/04/83
 1. R32 rb20det johtosarja suli

  Harjoittele varmasti toimivassa autossa. Koska voihan olla, että löysit juuri vian
 2. Toyota Soarer jarruongelma

  Venan voi testaa silleen että ottaa imarista ja tehostimelta irti letkun ja ilman pitäs mennä vain tehostimelta imarin suuntaan. Öh..joo, eiköhän se niinpäin ole, kun imarin alipaineen pitäs vetässä tietty tehostimelle alipaine. Niitä venttiileitä saa kyllä tarvikkeenakin. Se on ihan basic 1-tie venttiili, ei vaadi muuten kummoisempia, kuin että kestää nyt vähän edes painetta sieltä imarin suunnalta. Nyt en toki osaa tähän hetkeen sanoa onko venttiili sisässä siellä tehostimessa tai imusarjan letkukarassa, mutta eiköhän se tutkailemalla sekin selviä. Ja oli kummassa hyvänsä, niin letkun väliin voinee kyllä uuden laittaa "rinnalle".
 3. Toyota Soarer jarruongelma

  Täysin hattuvakiolta heittettyjä arvailaluja; Voisiko tehostin ja/tai sen 1-tie vena olla kakkana ja jäis sen takia laahaamaan?` Onko levyissä selvää kulumaa, että pala jäisi kulumaan kanittamaan? Liikkuuko palat järkevällä käsivoimalla satuloissa? On meinaan joitain tarvikekorvikepaloja joutunut vetämään rälläkän lamellilaikalla vähän uusiksi, kun on liikaa maalia sun muuta muotovirhettä ollut, että eivät liiku normaalisti satulan urissa. Omassa soarerissa aikoinaan laahasi takajarrut ja ne oli rehellisesti vaan niin ruosteessa palojen likupinnoilta, etteivät palautuneet enää.
 4. Hymyä peliin

  Ei edelleenkään hymyilytä näemmä, niin laitetaan Nissan Paviljongista pari kuvaa jakoon. Toivotaan että Ariya menestyy! Meillähän on näemmä uusi logokin nykyään. Harmi kun ei aikataulu antanut periksi kävästä naapurissa päämajassa - siellä ois hyvällä munkilla voinut olla jopa uudesta Zetorista jotain. Vähän syssymmällä sitten.
 5. Datsun Fairlady Roadster

  Hemmetin hienoa jälkeä. Jos rehellisesti kertoo millaisesta tuotteesta on kysymys ja mitä "puutteita" siinä on verrattuna vaikka tuollaiseen just dashes -lautaan ja kertoo rahdin hinnan, niin suomalaista pöyristyttävällä rahasummalla voipi hyvinkin löytyä ostaja jenkeistä ja miksei muualtakin maailmasta. Miettii että kun oikeasti tuollaisen tarvii ja ei ole vaihtoehtoja kauheasti, niin äkkiä alkaakin tuntua vaikka 2ke pienelle rahalle. Ei näitä mitkään teiniviikset kuitenkaan rakentele - ainakaan teiniviikset ilman isin lompakkoa tai .com startuppia. EDIT: ja maksaakohan se nyt oikeasti sitenkään lopulta niin paljoa se rahti? Oletko selvittänyt EMS:n hintoja?
 6. R32 rb20det johtosarja suli

  Onko autossa aftermarket puolasarja vai vakio? Jos vakio, niin toki on mahdollista että PTU on ottanut neppariinsa. Keikkuu siinä venakoppien välisen kuoren päällä, koneen takapäässä. Puolat ei kyllä tosiaan napsu..jos napsuu niin sitten on jotain isompaa ongelmaa eikä varmaan pelkästään autossa (huumorii) Ota yks ylös, laita tulppa siihen ja tulpan kierrosa paljasta metallia vasten jotta saa maita ja toista cassin pyörittely, niin näät tuleeko se kipuna vai ei. EDIT: ota muuten bensapumpun sulake irti ettet hukuta koko mottia kastikkeeseen sitä cassia pyöritellessä. ECCS rele on hataran muistikuvan mukaan akun vieressä sulakeboksissa. Onko mahdollista Consultilla ottaa ecua kiinni ja kysellä kuulumiset? Siis ihan jo että jutteleeko se takaisin mukavia vai ei. Taitaa se kyllä OK olla jos kerran primee bensapumpun ja älyää pyöritellä sitä cassia pyörittäessä ja napautella suuttimiakin, mutta ehkei vara venettä kaataisi. Myös joku maa voipi puuttua siltä tienoolta. Siinä nyt jotain ajatuksia edes evääksi.
 7. Se musta "noki" on muuten sitten tiivistysainetta, ja sen kun poistat ja hankaat puhtaaksi, saat aikaan koko joukon kaikenlaista ankeaa käytöstä seilailevasta tyhjäkäynnistä sammahteluihin. Eli mitenkään putipuhtaaksi sitä läppää ei todellakaan kannata hangata. Se tiivistysaine on jotain MoS2 rasvaa ja saatavuus on vähän konstikas. Tomei myy oikeaa hommaan tarkoitettua ainetta, mutta koska kyseessä on tulenarka neste, sen lähettäminen etenkään lentoteitse on hyvin lähellä mahdotonta tai vähintään sanktioiden alaista puuhaa (aivan kuten on kynsilakkojen ja hajuvesienkin). Itse TPS eli asentotunnistin riittänee että on tussimerkkien mukaan laitettu takaisin samaan asentoon. Auton pitäisi itse osata kyllä resetoida se "nollakohta". Toki jos läpässä on tyhjäkäyntikärjet erikseen, on homma tarkempaa ja käytännössä vaatii consultin. Mutta jos liittimen vain ottaa irti, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Vuosimalliltaan auto on toki hieman uudempi kuin ne minkä kanssa olen itse ollut tekemisissä ja toki mallikin on outo, mutta kohtuullisen varmasti samoja periaatteita voinee soveltaa kuin pari vuotta vanhempiinkin ja eri mallisarjan vehkeisiin. Ainakin tuo tiivistysaine on yksi näistä..
 8. Hymyä peliin

  Hymyä kun ei pelissä ole ollut näemmä kolmeen vuoteen, niin ehkä tää saa vähän hymyilyttään. Yokohamalaisen pojun tekemä pienoismalli! Mistä lie vanteita lukuunottamatta ottanut esikuvan..
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Advanin RZ muuten painaa jotain 8kg tienoolla 18x10 18x9 koossa. Ihan höyhenet ovat. Toki kumin valinnalla senkin saa "pilalle" Michelinin gummet taitaa olla keveimmästä päästä. Mut hyvin istuu kyllä RG-D Zetaan. Nappisuoritus.
 10. Jotain Facebook totuuksia kai, mutta laadukas huppu tuskin palamaan syttyy..eikös sen nimenomaan pitäisi olla materiaalia, joka EI pala Speedimportsilta voinee katsella ainakin laatukamaa. Mutta jokin lämpökilpi ainakin on hyvä olla varmasti.
 11. Rb25 kansivikako??

  Laittaisin orkkispahvilla nippuun sen. Sitten ku männänrengasvälit irtoaa, niin samalla tosiaan ajaa suoraksi sekä hatun että lohkon. Ja joo, paljon on juttua ettei patarautalohkoa tartteis suoristaa, mutta kyllä se ittellä oli ainakin ihan paikallaan.
 12. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Kiinakamasta kyllä aivan samaa mieltä..mitään aliexpressjuttua ei pitäisi mihinkään turvallisuuteen liittyvään laittaa, eli käytännössä yhtään mihinkään. Hiton karun näköistä tuo linkin videon törmäys. Ja ei ole kyllä varmaan siinäkään "kauheasti" vauhtia. Ihan nanosekunissa on vyöt poikki ja nassu ratissa. Mutta tarvii vähän kyl toisaalta todeta, että jos ostaa 500€ vyöt kiinasta 40€:lla, niin siinä pitäs kyllä edes vähän kengännumeroa korkeammalla äo:lläkin jo hoksata, ettei kaikki välttis ole ihan kondiksessa.. Mulla on paljon, käytännössä melkeen aina ollut kupin kanssa kolmipistevyöt silleen että lannevyö menee siitä kupin reunojen päältä. Ei tule olemaan jatkossa, eikä syy ole yksin tuon videonkaan, mutta se herätti nyt funtsimaan vähän mitä siinä törmätessä voipi kaikkea käydä. Pitää toivoa että saa jotenkin järkevästi vedettyä jonkin sopivan vastakappaleen sinne kupin reiän tuntumaan. Voisko Pexi heitellä jotain fotoo miten oot oman toteuttanu?
 13. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Kylläpä olikin joo. Taitaa jäädä takatat ostamati. Varmaan oiva jatko tähän on sitten, että ne joilla on täyskupit ja ajavat 3. vöillä, niin mistäs onkaan se lanne vyö vedetty?
 14. rst pakosarja ei mene paikoilleen

  auts.. Joku R33 GTR mies - nickki unohtunut - aikoinaan totesi samaan tapaan kiinasatsin viimeistelyn..
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Nyt kun muokkaavat koko konsernin hommia, niin taisi olla niin että brändien puolesta Nissan olisi Japani, Kiina ja Pohjois-Ameriikka, Rellulle Eurooppa Venäjä ja Etelä-Ameriikka ja Mitsubishi kaakkois-aasiaan ja oseaniaan. Mutta mitä se nyt sitten tarkoittaa. Ainakin uutta zetoria voisi jenkkilästä uittaa sitten joskus. Kun katsoo tuota videota, niin noita ihme koppimopoja melkeen kaikki. Ei yhtään normaalia autoa. Varmaan sitten Infiniti-brändin alle menee FR-voimalinjat poislukien zeta. Yllättävää että koko Zeta edes on tuolla..olisikohan Goshnin exitti sitten antanut mahdollisuuden. Sehän torppasi koko ajatuksen sillon pari vuotta sitten, samalla FR-pohjalevyt.
×