Jump to content

matsuda

Moderaattori
 • Content count

  1 706
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

matsuda last won the day on October 1 2017

matsuda had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About matsuda

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 04.05.1983
 1. En nyt täysin tiedä mistä on kysymys kokonaisuutena, mutta eihän näissä lambda-korjaavissa ole mitään seosruuveja. Jos tarvitsee rikastaa esimerkiksi ahtopaineen tai muun virityksen tuloksena, niin sehän on sitten ihan säätöön mentävä ja tehtävä lastu.
 2. Huhu kertoi jossain että Mocalit ei olis oikein mistään kotoisin, siis ne termarilaipat. Joko se oli niin, että päästi ikäänkuin liikaa läpi termarin ollessa "kiinni" tai että kierto kennolla ei piisannut pienen termarin vuoksi. Saa korjata jos olen väärässä, mutta eikös noissa tietty kierto ole kuitenkin kennolla aina? Itsellä vähän samoja hommia ja päädyin HPI:n termostaatilliseen laippaan. Toistaiseksi jätän suodattimen vakiopaikalle, kun ei se nyt aivan mahdoton ole sieltä vaihtaa sen kerran - kaksi vuodessa, ja säästyypä muutama liitoskin samalla. Kenno on vielä ostamatta tosin. En tiedä käyttäisikö kiinalaista siinä, vai tilaisiko jonkun vähän paremman. Tarve on kuitenkin selkeä, sillä (vaikkakin auton omasta mittarista katsoen) öljyn lämmöt nousevat radalla hyvin nopeasti 120°c tienoolle. Tuon öljynlämmittimen/lämmöntasaimen jätin kokonaan pois omasta. Se onnistuu RB-koneissa ainakin tilaamalla sellaisen kierremuhvin Nissanilta, sillä öljynlämmitin on laippaliitoksella lohkossa ja suodattimelle tuleva jalka on sellainen painokiinnittieinen, eikä kierrettävä. Eli jos siihen ryhtyy, on hyvä tietää että tarvitaan tuo muhvi.
 3. Neon imusarjan yläosa tai sitten koko imusarja hakusessa. Ei tarvitse välttämättä olla mitään hilpettä mukana, kuten IACV tms. Tarvis on PK-seudulla. Tarjoa privalla, tai puhelimitse OSO44O97O9
 4. Rb25 isolaatikko

  Paljonko on vähän ajettu?
 5. Sinne asentuu levyt. Kulmaan hieman laitetaan ja vähän muotoakin haetaan että saa tiiviimmäksi. Vieläkin pallottelen kummalle puolelle lohkon huohotus ja kummalle kannen paluu. Kitti hommattu niin laitetaan kiinni.
 6. Mille päiville tämä tänä vuonna osuu?
 7. Minulla oli pakosarjat pinnoitettu keraamisesti sisältä ja maalattu päältä kuumakestomaalilla, eivätkä hilseilleet mihinkään. Eli ehkä jos jonkun "paremman" kummakeston hakee ja lämpöpelti on hyvin valmisteltu maalausta varten, väittäisin että normaali kuumakesto pysyy kyllä hienosti.
 8. Jo vain selvensi! Vaan onpa Neossakin VCT, muttei paluuta tosiaan. Ehkä homma hoituu joillain muilla kikoilla. Voisin kuvata omaa kantta paluu puolelta niin vertaillaan. En usko että on muualla tuota eroa mietittykään. Neohan on "viimeinen" mohikaani RB-linjassa R34 RB26:n kanssa. Vaan eipähän ollut Collaria minunkaan Series1 Neon kampurassa silti Tuohan on tavallaan loistava paikka huohotella lohkoa, kun noin ylhäällä tuo aukko. Visioin tuossa, että saisikohan jostain kovasta putkesta tuotua tuonne asti siististi taivuteltuna tuollaisen linjan, johon huohoa voisi tuoda. Edelleen hieman epäselvää että palaako sen lisäpaluu-kappaleen kautta nyt öljyä vai ei. Tämän siis: EDIT: Tuossahan tulee se ankeus, ettei taida kauhean hyvin mahtua enää lämppärin kennon vesilinjat tuohon taakse tuon kanssa..
 9. Mikäs muuten on R33 kansissa se pakosarjan puolen kannen etuosan paluu? Meneekö se ö-pohjaan / lohkon etummaiseen proppuun kampikammioon tehtaalta? Neo-kannessa sitä ei nimittäin enää ole. En tiedä olisiko jotain muutakin sitten muutettu matkan varrella. Lohkon kuristimet on molemmat 1.25mm tienoota. Varmaan teen itselle niin, että laitan yhden AN-lähdön imusarjan puolelle "varalta" ja huohotan lohkoa etummaisesta lohkon propusta. Pitäisi tutkia miten se kannen takaplommin takana oleva tila menee, että hengittäisikö se sen kautta venakoppien huohotukseen vai tukkeutuuko se palaavasta öljystä. Siinähän taisi olla ne kaksi pää-paluukanavaa samalla tontilla. Kävikö tuo SR:n jalka ihan suorilta? Se RB:n jalkahan on vallan erilainen muutenkin; ikäänkuin verkolla ympäröity putken pää vain.
 10. Mietin itse aluksi ihan sellaista syvennys-poteroa, mutta katselin kuvista että jo nykyisellään ö-pohja on sen verta matalalla, ettei sitä kyllä syventämään voi alkaa. Siispä bafflesetuppia ryhdyin tutkimaan. Miten sulla on Tase ne huohot ja paluut, onko eri puolilla konetta? Jotku puheli että olisi jotain imua toisella puolella ja ylipainetta toisella, kun kampura pyörii. Entäs toi SR20 imujalka; oliko jokin erityinen syy vaihtaa?
 11. No kappas vain! Kiitos paljon kuvista, tämähän selventää jo kummasti. Kokeilitko huljutella jotain nestettä tuolla, että avautuiko ja sulkeutuiko lärpäkkeet niinkuin pitää? Tekisitkö jotain toisin toisella kerralla? Voisi nuo AN:t tosiaan laittaa itsellekin. Tulee se lisä-öljynpaluu/huohotushärdelli (kumpi se nyt sitten kenenkin mielestä on), niin voisi sen tuoda tuolle puolelle konetta. Nettiä selatessa on vähän monenlaista koulukuntaa tässäkin, mutta yhtenevää taitaa olla, että lähes kaikki pitävät kampikammion huohtusta riittämättömänä.
 12. Onkos jengi tehnyt öljypohjaan muutoksia ja jos niin millaisia? Loiskelevyä/baffleja tms? Itsellä kone pöydällä ja nippuun menossa, mutta samalla olisi hyvä varmaan öljyn saantia varmistaa ja kun vakiona ei öljypohjassa ole oikein mitään annettavaa tähän, niin lienee olisi hyvä jotain muutoksia tehdä. Tomei myy universaalia baffle-sarjaa, jossa kumiläpillä luukut joilla saa öljyn pysymään paremmin aloillaan, mutta onko muita viritelmiä porukalla?
 13. S13 murikkaan tiheä välitys

  Arkistojen kätköistä löytyi kuvia ja näemmä 4.08 kyseessä.
×