Jump to content

Teukka

Klubilainen
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Teukka

 • Rank
  ExPertti Poster
 • Birthday 08.12.1987
 1. Avautukaa tänne!

  Turbo pölläytti kuolemansavut pakoputkesta pihalle. Hyvinhän tuo kestikin 1.5 viikkoa. Saa tarjota t28 ahdinta.
 2. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Nissaniin leima.
 3. Päivän rassailut

  Sain motivaation laitaa läjään vihdoin. Vielä katsastus, niin hyvä on.
 4. Ilmastoitu s14a. Onko tuo syylärin sähköflekti pelkästään ilmastoinnin ehdoilla toimiva?
 5. Uusi laatikko hommata ja toivoa ettei pidä ääntä.
 6. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  XAMK raotti ovensa joten syksyllä alkaisi koulu. Tulossa siis myyntiin s14a parin kuukauden sisään...
 7. O: s14 vakio ahdin

  Ostetaan s14:sen vakio ahdin. Tämän pitää olla ehjä ja tästä haluan todistukseksi kuvat ennen kun harkitsenkaan ostamista. Ehjä tarkoittaa myös sitä, että ei ole välyksiä. Pitää olla valmis lähettämään ahdin Sulkavalle, jos välimatka on liian pitkä. 0408672273, teemujkallio@gmail.com yv:llä, whatappilla, tekstarilla, soittamalla ja maililla saa tarjota kiitos!
 8. Avautukaa tänne!

  Epärehelliset myyjät: Ostin turborusakko nimimerkiltä suuttimet ja jopa yksi neljästä oli ehjä vaikka jantteri puhelimessa kerto olevan toimivat (voihan ne ollakkin) ja EHJÄT (ei niinkään). Kannattaa tämän henkilön kanssa olla tarkkana tavaran kanssa ennen kun ostaa *ittu yhtään mitään. Todennäköisesti ne on murjottu jollain *itun lekalla irti, kun ei muuten osata purkaa. Ei mulla muuta.
 9. S14a Etupuskuri / S14 Kouki Silvia Etupuskuri

  Tosta saat 100€:llä. Sulkavalta lötytyy ja 0408672273.
 10. Päivän rassailut

  Toimi ensiajolla ja ei vuoda mitään mistään. Pakoputki ja hinauspisteet, niin pääsee penkkiin ja katsastaa. Kyllä on hyvä mieli!
 11. Vedet turbolle

  Kannattaa vähän googlettaa niin löytyy melko kattavasti tietoa (toki jos englantia osaa). Näyttäis olevan molemmat vesi sekä öljykierto. Jos on yli 3 baria moottorin ö-paine täydellä vedolla, niin kuristin oltava internetin mukaan. https://agpturbo.com/garrett-dual-ball-bearing-gt2876r/ http://www.turbozentrum.de/en/turbosupplies/fittings/oil-intake/oel-zulauf-adapter-gt-r/a-1541/ https://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/oil_water_lines
 12. Turbon vaihto

  Jarrukliinerillä ja paineilmalla putsasin oman coolerini ja puhdasta tuli. Eiköhän tuo vähän ilman kulkua tuki jos sitä ihan reilummin on kennossa.
 13. SR20DET sirinä matalilla kierroksilla

  Ääni kans vuotavalle pakosarjantiivisteelle. Kuullosti samalta mulla kans, mutta tosin oli itse sarja halki collectorista.
 14. Avautukaa tänne!

  Mikähän siinä on, että kun alkaa auto olemaan kasassa, niin löytyy tusina vikoja ja pompataan takaisin melkein lähtöpisteeseen takaisin turaamaan. Seisköön tallissa *aatana...
 15. Vadellis s15

  No huh huh.
×