Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Maxi

Members
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maxi

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 10/01/79
 1. Minkä näköinen on sinun 350Z?

  Sopii munkin silmään. Hyvän räpsyn Pexi ottanut.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  eljass laita kuvaa miltä auto näyttää valkoisilla vanteilla? Ainakin kuvan perusteella minkä aiemmin laitoit takavanteesta näytti hyvältä. Itsellä on vanteiden haku juurikin päällä ja tuo valkoinen on kummitellut mielessä jo pitkään..
 3. 350 Z turbotus ?

  Hyvä että selvisi! Nyt sitten vaan radalle rikkomaan..
 4. Hämeenlinnan Nismottajat

  Muppi taisi ajella eilen illalla Paronlantiellä vastaan?
 5. Hämeenlinna-miitti

  No ei tietenkään. täytyy kuivaharjoitella kahvin juomista kotona sinne asti. Eivais - kesäkuussa varmaan on jo osanottajia enemmän?
 6. Hämeenlinna-miitti

  Jokos aloitellaan kahvittelut?
 7. Nissan 350Z:aan kesärenkaat

  Vs: Nissan 350Z:aan kesärenkaat JV:hän taisi mainita että ei kuitenkaan semislicksejä? Itsellä ollut tämän kesän aikana alla Michelin Pilot Sport PS2 edessä 245/40 18 ja takana 295/35 18. Yllättivät rataominaisuuksiltaan todella positiivisesti. Ainakin vakiolukko tuntui olevan jo kovilla pidon osalta. Luulisin että nuo Pilot Super Sportit ovat todellakin riittävät normaaliin ajoon sekä satunnaiseen rataräppäilyyn. Muistelin että Pexillä on ainakin hyviä kokemuksia näistä. Alkuun ihmetytti että kun kumit saapuivat että onpas löysärunkoiset mutta eivät todellakaan tunnu ajossa siltä. Sama taisi olla PSS:ienkin kanssa verrattuna esim. Yokohaman Advan Sportteihin jotka ovat jo todella jäykät rungoiltaan. Ainiin.. PSS:ät ovat Fefen 458 ensiasennuskumeina ihan vain referenssinä. Tiedä sitten merkitseekö tuo mitään.
 8. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet Tätä olen itse aina ihmetellyt kun kuullut kommenttia tutuilta kun kaikki on niin vaikeata Applella? Ainakin omasta iPhizzlemagic FourS luurista pystyy siirtämään kuvat vain kytkemällä sen PC:n perään usbilla ja kopioimaan kansion / yksittäisen kuvan minne haluaa. Näkyy siis kuten normi USB-tikku olisi kiinni koneessa. Musiikkeja en olekaan näin kokeillut mutta hienosti ne synkronoituu iTunesin kanssa mitä puhelimeen haluaa laittaa. Jokatapauksessa taidan olla uusi Vitosenkin käyttäjä koska näissä se käytettävyys on ollut aina omalle mielelle sopiva. Ensimmäisen kerran alkoi muuten Nokiakin kiinnostamaan uuden 920 Lumian myötä. Jos ihan totta puhutaan niin nyt voisi olla hyvä hetki myös odottaa Jollamobilen puhelimia. Kenelläkään tietoa milloin sieltä on tulossa uusia malleja pihalle?
 9. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet Näinhän se taitaa mennä. Mullakin on autossa, kotistereoissa ja jopa uuden asunnon seinässä ABB idock. Taitaa jäädä vanhat applet soittimiksi. Jos nyt enää ostan applen luuria. Ei kauheasti tuo iphone 5 vakuuttanut. Todella typerä veto vaihtaa liitin. IMO. Tällainen löytyy seinästä. Mikäs järjestelmä tuo on? Aika mielenkiintoisen näköinen setti. Ilmeisesti on aika pieni kaiutin sisällä?
 10. Hämeenlinnan Nismottajat

  Vs: Hämeenlinnan Nismottajat Juu siellähän sitä päivällä oltiin. Mä en näe ikinä ketään.
 11. Moottorin tehoista

  Vs: Moottorin tehoista Moottorit Malli Mallivuodet Moottori Iskutilavuus Teho Vääntö 350Z 2003–2005 VQ35DE 3498 cm3 206 kW (280 hv) @ 6200 r/min 363 Nm @ 4800 r/min 350Z 2006–2007 VQ35DE 3498 cm3 221 kW (301 hv) @ 6400 r/min 353 Nm @ 4800 r/min 350Z 2007– VQ35DE 3498 cm3 313 hv 358 Nm @ 4800 r/min Euroopassa ja Aasiassa 350Z esiteltiin 280-hevosvoimaisella moottorilla, mutta USA:ssa moottorin maksimiteho on ollut 287 hp. Tuossa tietoa. Edit: Sen verran huomasin heti virhettä että tuon -07 konehan on oikeasti mallimerkinnältään VQ35HR.
 12. Vs: Omakustanteiset "DNSF"-grippiratapäivät Alastarolla 3.8 Hinatkaa vaan. Noilla suht leveillä nakeilla ei ole nautintoa ajella sateella. Oliko siellä radanvarrella tarvetta olla?
 13. Hämeenlinnan Nismottajat

  Vs: Hämeenlinnan Nismottajat Muppi bongailtu autonratista Hirsimäen kohdilla seitsemän aikoihin.
 14. Arma2 Dayz modi

  Vs: Arma2 Dayz modi Millä servereillä pelailet? Itsellä nyt kun aloittelemassa niin viimeinen viisi peliä loppunut niin että ei ole edes asetta saanut käteen ennenkuin joku toinen tappanut tai zombit syönyt pään. Voisin liittyä seuraan niin tulee sitä huonoakin onnea.. Joku ystävällinen voisi "lahjoittaa" aseen? Maxi nimellä pelailen ja lähinnä ollut muroserverillä. Muistaakseni.. Illalla voisi taasen testailla..
 15. Vs: Rakentaminen ja Remontointi Hieno on. Millaisilla ledeillä toteutit? 4000k oli tuo väriarvo ja kaveri nuo toi, kun pyysin . En tarkemmin pyöritellyt rullaa käsissä. Radiotaajuuskytkimellä, vastaanotin ja muuntaja piilotettu tuonne talotuulettimen taakse. Ei kyllä tule ikinä enään mitään loisteputkia mun kämppään . Eli ovat ilmeisesti kaukoohjattuja? Toimivatko hienosti? Itsellä myös hakusessa uuteen taloon vastaavanlaista. Onko tuosta mitään linkkiä saatavilla mistä voisi kokonaisuuksia katsella?
×