Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

antarans

Members
 • Content count

  479
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About antarans

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 12/18/82
 1. http://pinoutguide.com/CarElectronics/nissan_obd2_diag_pinout.shtml tuolta löytyy pinnijärjestystä ja standardia, ISO 9141 tai 9141-2. joa seo lähi-idästä ni onko siinä edes päästöjärjestelmiä? näkyykö katteja, lambdoja alavirrassa jne.
 2. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  löysin tämmöistä netin syövereistä, eli Bm44 pitäis olla kohtuu kova takapiirin syöttö (korkein split point ja ratio sen 0.4) eli jossain mättää. Tuosta kun katsoo niin s13/s14 pitäisi olla samat, mutta muistan et kerran s14 pääsylinterin korjaukseen piti ostaa 2x s13 vastaavaa (silloin sai motonetistä), ja tää mun sylkkä on kans korjattu. no menee aukaisuhommiin. Mutta tosiaan, nyt kysymys on, esim Z32:ssa oleva BM50, sen splitpoint on tosi alhainen, eli takapiiriin ohjataan todella vähän painetta kovassa jarrutuksessa, mikä ehkä on ok 2-syl. takasatulalla, mutta jos kyseessä olisi 1-syl. takasatula: A) matalampi paine, pienempi mäntäpinta-ala, vähemmän jarruvoimaa vai B) isompi tilavuusliike (2 männälle enempi tavaraa), syntyykin isompi paine, enemmän jarruvoimaa Ei oikein löytynyt tietoa, ellei tosiaan tuo takapiirin rajoitin tosiaan seuraa vain painetta, jolloin tosiaan bm50 on todella huono valinta autoon, jossa on vakiot takasatulat (F=pA).
 3. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  rajoittaako/säätääkö joku jarruvoimaa s13 takajarrupiirille, jarrudynossa voima stoppaa 1kN kohdalla vaikka miten polkis, iha ku olis rajoitin. Vai voisko olla vikaa esim. abs -yksikössä. onko kellään vastaavia kokemuksia?
 4. s13 rakettijänis -etupuskuri, mitkä valot tohon uppoaa, prefacelift valot vai joku jdm -malli?
 5. Turbon kuristimesta

  lohkossa 90 paikoillaan, teräspunos ja vakiobanjo paikoillaan, vesilähdöt myös vakiobanjot teräspunoksilla. öljynpoisto 16mm putki jossa letku välissä. paineet sen 1.8 ja etanolilla oon polkenu menee.
 6. Turbon kuristimesta

  mullo ca18det ja gt3071r ja lohkossa on se vakio 90 kulma missä on kuristus, muuten vain suora teräspunos turbolle eikä tulvi. toki jos on se lohkon kyljestä otettu kulma pois ni sit voi olla ongelmia. sanovat et joissain gt turboissa on sisäinen rajoitus, faktaa tähän ei nyt ole laittaa.
 7. Almera n16 napamutterin koko?

  ensikerralla ota irti se abs konehuoneen puolen pistokkeesta, pääsee paljon helpommalla eikä riko mitään.
 8. Autosi matkamittarin lukema?

  säksässä (s13) meni just 400tkm rikki jej
 9. en löydä mailin (1609m) hall of fame:a, onko sitä edes? Tempasin 268,4 ja pitäs päästä lesoilee ;F
 10. VW Crafter.

  varmaan sama homma kuin sprinterissä, minkä runkoon crafter o tehty, eli heräte tulee can -väylästä, eiku vetää 15 virta erikseen sinne.
 11. muistaako kukaan ca18det imusarjan alla menevän 16mm vesiputken pienempien lähtöjen kokoja, tuo yks näyttäs olevan 13mm mut onko tuo pienen 10mm? jäi mittaamatta ja pitäis uusia..ps. kuva netistä selventään.edit. seo 8mm ja muut 16mm paitsi alaletkun ja putken väli on 19mm.
 12. BNR32 ei käy kunnolla

  tyhjäkäynnillä ja tasakaasuajossa, kun lämpötila moottorissa on säädetyn lämpötilan yli. riippuen mitä sinne lastulle on annettu arvoiksi.
 13. BNR32 ei käy kunnolla

  kokeilkaa lambda irti, josko ei anturi toimi/anna signaalia oikein
 14. Almera N16 2.2D Vaihdelaatikkoöljy

  kunnes tulee täyttöropusta öljy ulos, ei voi mennä pieleen. Auto tieten vaaterissa.
 15. R32 GTR 296x32 etulaikat ja satulat, mitkä jarrupalat tuohon käy, käykö nuo z32 280x30 tarkoitetut palat. Kun ei tuolta esim black diamondin jarrupalalistoilta löydy suoraan malliin sopivaa, mutta esim ebc listoilta Z32 twinturbo ja r32 se näyttäs antavan saman palan (ei eroittele levykokoa)? Eli onko niin että kehästä riippumatta satula (sumitomo) rakenne on sama ja täten palat on samat?
×