Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Benjamin

Members
 • Content count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Benjamin

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 09/18/90
 1. Mulla on itellä tollanen paikallaan mutta autoa ei ole vielä säädetty. Mun mielestä kyllä hyvä ahdin, heräilee hyvin ja tuntus että voimaakin irtoaisi ihan katukäyttöön sopivasti. Mutta itse ahtimet ovat kiven alla, rising sun performance niitä ennen modaili mutta sekin yritys on vaihtanut nimeään ja sitä en nyt muista. Mutta googleen RSP400 turbo ja sieltä etsimään.
 2. RSP ahdin, bolt on suoraan ja herää about 3500rpm ja jaksaa vetää ylös asti. Myös kuulemma penkitetty 460hv moisella.
 3. Meidän kotohallista löytyy nykyään.
 4. Vapaamuotoista keskustelua S14:stä

  Mulla tekee samaa, eli noiden seosten seilailuja tasakaasulla ajellessa, samat viritkin aikalailla paikallaan. Ei huomaa kyllä muuten ajossa paitsi mittaria seuraamalla. Pitkään miettiny mikä siihen syynä vaan ei tähänkään päivään saakka ole selvinnyt..
 5. F1 keskustelua 2014

  Jos nätisti sanotaan mikä on fiilis tän kauden formuloista niin täyttä paskaa. En tiedä enkö vain seuraa tarpeeksi tarkkaan enää kisoja vai puuttuuko nuista kisoista totaalisesti ne kaksinkamppailut kuskien välillä? En oo vielä nähny sellaista rinta rinnan ajoa mielestäni kertaakaan.
 6. Etupenkit vaihtoon

  Niijoo ku ne nahkaa pitää olla ne penkit että jotain luksuksen tapaista autoon. Z-tunessa on punaista ja mustaa nahkaa penkeissä, ja uk eli m/v-spec niin mustaa nahkaa.
 7. Etupenkit vaihtoon

  Getarin penkitki on ihan hyväksi koettu, on tukevahkot ja mukavat istua. Ukon autoon (s14a) laitoin r33 gt-r penkit. Meneevät melkein suoraan paikalleen, ainoastaan yhtä kiinnitysreikää pitää siirtää.
 8. F1 keskustelua 2014

  Mä laitan seuraavanlaisen kavalkadin: Paalu: Rosberg Podium: 1. Hamilton 2. Räikkönen 3. Rosberg
 9. F1 keskustelua 2014

  Pistetäänkö jonkinlaisia veikkailuja pystyyn tulevaa viikonloppua varten? 1: Paalumies 2: Podium ?
 10. Tänään alkaa. Oli Virittäjät aplikaatio saapunut ainakin jo google play kauppaan..
 11. gatebil 2014

  Itelläki tarkotus lähteä käymään tuolla Mantorpin tapahtumassa autokerhon porukalla.
 12. F1 keskustelua 2014

  Talvitestejä seurailtu, ensi kaudesta vaikea sanoa mitään kun niin vähän ajaneet. Mutta jos veikata saa niin uskon että Red Bull Racing on siellä kärjessä Mercedeksen ja Ferrarin kanssa, muutamia yllättäjiä kesken kauden ja varsinkin alkuvaiheessa voi löytyä, esim. Lotus ja Williams. Mutta jos toivoa saa ensikaudesta niin Kimille mestaruus ja eritoten Alonsolle näyttäminen on niitä asioita mitä ensikaudella haluan nähdä. Mutta jos sulla relic on tieto että Kimi pesee Nololla lattioita niin hyvä kausi tulossa!
 13. RB25DET viritystopic

  Juu onhan se hintava ahdin kieltämättä. Niin ostin, pakko oli kun halvalla sai Äsken kävin vilkasee, varmaan imupuolen siipeä tarkoitit? Jotain shaibaa siinä näky yhdessä siivessä olevan, rapsuttamalla irtosi.
 14. RB25DET viritystopic

  Tuo rsp:n ahdinhan on r33 rb25detin vakiosta muokattu. En tiiä miten ja mitä on tehty, eikä kiinnosta, tiedän vaan miten se toimii rb25 jatkona ja mitä tuolla irtoaa. Ja on helppo asentaa paikalleen.
×