Jump to content

datsunpower

Vakkari
 • Content count

  933
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About datsunpower

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 25.06.1984
 1. O: W10 GA16 vauhtipyörä

  Juu, kiitos tarjoamisesta, mutta 200mm versioita on itsellänikin "nurkat täynnä".
 2. O: W10 GA16 vauhtipyörä

  Juu, enemmän tuleekin NCF:n puolella pyörittyä.. Samalla päivämäärällä laitoin ilmoituksen sinnekin, mutta kun siellä ei saa uppia ilmoitusta niin sepä hautautui muutamassa viikossa kenenkään tavoittamattomiin. Toivotaan
 3. O: W10 GA16 vauhtipyörä

  Tiukassa on..
 4. O: W10 GA16 vauhtipyörä

  W10, eli ensimmäisen sukupolven farmari Primeran GA16-moottorin vauhtipyörä hakusessa. Oltava 215mm kytkimelle tarkoitettu versio. Ostaja Pohjois-Savossa, mutta posti taitaa vielä toistaiseksi kulkea tännekin. Tarjoa tänne tai YV:llä.
 5. Päivän rassailut

  P12 2.2 dCi:n ohjelmaa pikkuhiljaa uuteen uskoon..
 6. Kytkinvaijeri ja poljin

  Asiantuntijat kuulema suosittelevat kytkinvaijerin säätöä... uusi vaijerihan on reilusti lyhyempi kuin vanha (=venynyt).
 7. Onko se "heikompi" sillä 34mm männällä ja parempi 38mm? Vai toisinpäin? Vai mistä sen erottaa?
 8. En tiedä pysyvästä ratkaisusta, mutta P10:llä ajoin motonetin korjaussarjan asennuksen jälkeen 5-6 vuotta ilman ongelmia (möin sitten auton pois) ja P11 GT:llä taitaa nyt olla seitsemäs vuosi menossa viimeisimmästä takasatula remontista
 9. Hymyä peliin

  Luulin olevani yksin, mutta hyvä, että muillakin on vastaavia perversioita
 10. Primera P11 Käynnistymisprobleema

  Valon sammuessa "sammuu" myös ajonesto, eli siltä pohjalta ajoneston olisi kunnossa... mutta google näyttäisi tarjoavan viaksi sellaista, että moottorinohjaus on "unohtanut" avaimen sirun ja se pitäisi opettaa sille uudestaan.
 11. Meisselillä (tai useammalla) minä olen ne sinne saanut... Ekalla kertaa operaatio todellakin kestää 2 tuntia ja seuraavat sen 2 minuuttia.
 12. Primera P11 Käynnistymisprobleema

  Sammuuko se NATSin vilkkuvalo sieltä kojetaulun päältä kun laitat avaimen virtalukkoon ja käännät virrat päälle? Bensa koneellisissa on tullut paljon vastaan sellaisia joista on palanut joku sulake tai maadoitus poikki. Konehuoneen (akun vieressä) sulakerasian pohja on aika yleinen vikapaikka.. oikeastaan kaikissa Primeroissa (P10, P11 ja P12). Sen pohjasta hapettuu johtoja monesti poikki tai sitten ne sulakepohjat ovat hapettuneet.
 13. Et tarvitse sitä ohjaustehostimen painekytkintä.. sen tarkoitus on vain nostaa moottorin kierroksia silloin kun käännät rattia ja moottori on tyhjäkäynnillä. Jätät vaan liittimen irti ko. anturilta ja täts it.
 14. consult ongelma!

  Eipä mahtaisi saada yhteyttä muihinkaan yksiköihin jos olisi liittimessä johdot "solmussa".. kaikki yhteydet kun kulkevat samaa linjaa pitkin.
×