Jump to content

Skyyline

Vakkari
 • Content count

  1 271
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Skyyline

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 04.04.1985
 1. 1:33,10

 2. 1:14,00

 3. Kysyn nyt tässä kun vähän kiire asialla. Mistä venttiilit tai koko kansi rb25det Neoon? ja lisäkysymyksenä, onko kellään muulla mennyt koskaa jakopään ohjurirullan m10 pultti poikki?
 4. RB25det NEO venttiilit tai kansi

  Omasta meni kieroon venttiilit eli sellaiset hakusessa, tai koko kansi. Kankaanpäässä tarve. Saa myös vinkata että mistä moiset saisi vaikka ei ittellä olisikaan, tuntuu olevan vähän kiven alla. o5oo3658o8 tai morepower.fi@gmail.com tai YV
 5. r34 iski sellasen jännän vian että kun vauhti nousee yli 110kmh alkaa takapyörät kääntyyn. 150kmh kun on vauhtia, on ratti noin 1/8 kääntynyt. aina kääntyy samaan suuntaan. samas vauhdissa. uudet raidetangonpäät vaihettu eteen ja taa ja pyöränsuuntaus tehty. ei auttanut. millais edetään? hicas valo ei syty eikä muutenkaan mitään vikaa ole, paitsi että kun virrat laittaa päälle niin alkaa perä rutisemaan ja hakee paikkaa jotenkin. tätä tapahtuu myös auton ollessa käynnissä, mut vain paikallaan. ja tämä on ollut koko auton omistuksen ajan. eli on ollut jo ennen tätä uutta vikaa.
 6. näyttelyssä vähän kävin ja kaveri halus tehä teipit niin sellasetkin hetken oli kyljessä. sit oli vähän kalvoa lampus ja kumimaalia vanteissa
 7. mistähän mahtais saada r34 sedaniin ovien tiivisteet. ne jotka jää näkyviin. mul on tos omassa ne tupakkasuojat irroitettu joskus moottorisahalla todennäköisesti niin ei oo kauniit jos ne ottaa pois. ja haluan ne pois. Eli uuet tiivisteet tai ehjät tarviis mutta mistä sais?
 8. Lemmikkisi.

  Pennusta on tullut junnu ja se on pärjännyt hyvin näyttelyissäkin: Juniori Voittaja 2014 Helsinki junior Winner 2014 Winter Cup Juunior 2015 (Viro) Viron Junior-muotovalio Nyt se menee viel kuun vaihteessa koittaan ruotsista titteliä kun on viimeiset hetket junnuluokkaa käsillä.
 9. Yksityisten välinen kauppa

  juu ei se jako nyt tässä edes ole oikeastaan olennaista enään. ilmeisesti se nyt myi ne vanteet ja otti siinä 70€ kuokkaan. pyysin tosiaan kauppakirjaa ostajan yhteystiedoilla mulle postitettuna niin otan osaa "häviöön". nyt se lähetti multimediaviestinä kuvan kauppakirjasta jossa ei lue mm kauppahintaa. kyllä saa jäädä tämä asia sit mun osalta tähän. kiitos kaikille vastauksista. Harmillisiahan tälläiset on mutta tee nyt tässä jotain fiksua kun toinen vaan uhkailee, eikä siis edes viittinyt tuota kauppakirjahommaa hoitaa.
 10. Yksityisten välinen kauppa

  siis ei ne mitenkään speciaali vanteet ole muutenkuin että noilla spekseillä nyt ei ollut varastossa ja joutui tehtaalta tilaamaan. niin mistä nyt tiedän vaikka ne olis sen auton alla jo ja kunhan koittaa kusettaa multa vähän rahaa? ei kukaan malta odottaa viittä viikkoa että testaa vanteita alle jos ostaa uudet.
 11. Yksityisten välinen kauppa

  No joo jos näin on että vanteet on väärällä jaolla niin munhan vika olis, mutta ostaja on käynyt todentamassa vanteet paikanpäällä ennen kauppojen tekoa. ja lisäksi 5 viikkoa ei ole enään kyllä kohtuullisen ajan piirissä ilmoittaa tuotteessa olevasta viasta. Jos menisin paikanpäälle mittaamaan jakoa jonnekin 300km päähän niin millähän helvetillä mä tiedän onko vanteet samat ? Vanteet on tilattu tehtaalta "mittatilauksena" eikä missään kohdin ollut puhetta toisesta jaosta. oletin vaan niin koska muut saman kokoiset ovat noilla jaoilla. ja kun koitin niitä omaan alle niin näytti siltä että toinen jako on isompi. mut ainakaan tosiaan noita vanteita ei saa tolla leveydellä ja et:llä muutoin kuin 5x120+5x114 jaoilla.
 12. Yksityisten välinen kauppa

  Jaa se laittoi nyt taas viestiä että sais vanteet myytyä 650€ ja haluaa multa sen erotuksen. Mä käskin sen tehdä kauppakirjan jossa on ostajan yhteystiedot myös näkyvillä ja lähettää mulle.
 13. Yksityisten välinen kauppa

  Mitäs ootte mieltä tälläisestä kun myin uudet japan racingin vanteet jollekin yksityiselle. Hän kävin ne noutamassa multa. Nää oli siis tehtaan paketissa olevat vanteet ja myin nämä nettivaraosan kautta. Ilmoituksessa mulla oli että löytyy 5x114 ja 5x120 jaot. Tää kaveri nouti tosiaan vanteet ja 5viikkoa myöhemmin hän ilmoittaa mulle että vanteissa ei ole 5x120 jakoa vaan 5x112 ja vaatii kaupan purkua. Enhän mä enään tiedä onko kyseessä edes samat vanteet. 5vkoa on pitkä aika. En suostunut kaupan purkuun vaan pyysin häntä laittamaan vanteet myyntiin jos ne vaikka menis nopeasti kaupan. Tälläiset vanteet maksaa uutena 850-950€ riippuen kaupasta ja me tehtiin 720€ kaupat. No sitten tämä jannu laittoi viestiä että nyt saisi vanteet myytyä 620€ summalla ja vaati multa sit tota 100€ väliin tai soittaa oikeusapuun. Laitoin viestiä että laitetaan häviö puoliksi ja siirrän sille 50€ kun pistää tilinron. Uhkaili taas oikeusjutuilla enkä enään vastannut mitään kun ei kerran käynyt mun vastaan tulo. Nyt laittoi eilen tälläisen viestin: "Kävin torstaina kymenlaakson käräjäoikeudessa, olen nyt täyttänyt haastehakemuksen kuntoon, eilen oisin vienyt mutta käsittelijä suositteli lämpimästi sovittelua, jos ei meidän välillä sopua muuten synny. Oletko halukas tulemaan Kouvolaan sovittelemaan asian..? Vai vienkö hakemuksen eteenpäin suoraan? Terveisin XXXX" mitä ootte mieltä nyt tästä. mä oon edelleenkin siinä uskos et ne vanteet oli sellaset ku piti ja toi koittaa vaan kusettaa rahaa multa. mutta 100% varmuutta mulla ei ole vanteissa olleesta toisesta jaosta koska en ole niitä sellaiseen autoon koittanut.
×