Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Skyyline

Members
 • Content count

  1275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Skyyline

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 04/04/85
 1. R32 Bee*r LHD 1JZ

  Projekti on edennyt sen verran että olen saanut hommattua moottorin, 1JZ takokamoilla, moottorinohjaus sille yms. Lisäksi kori kävi maalarilla ja on nyt sisältä ja päältä sillain valmis että voi alkaa laittaan jo vähän kasaan. Moottorin heitin koemielessä paikalle ja se nyt on ainakin selvää että liian edessä istuu. Pitää vähän kiinnikkeitä muuttaa. Kysytään nyt ekana että mihin kannattaa kuvia upata et saa tähän linkitettyä? joku ilmanen paikka.
 2. Ostin tässä vuoden alussa tuollaisen korin joka on suomeen kilvitetty, mutta katsastettu viimeksi 10 vuotta sitten. Autosta on alettu tekeen drifteriä. Kaaret on sisällä, ja ohjaus käännetty vasemmalle. Tän topikin tarkoitus on kysellä neuvoja ja kertoa projektin etenemisestä. Ultimate goal on saada auto katsastettua auto ja tieliikenteeseen. Aika näyttää sit onko se mahdollista ja mistä kaikesta pitää luopua.
 3. 1:33,10

 4. 1:14,00

 5. Kysyn nyt tässä kun vähän kiire asialla. Mistä venttiilit tai koko kansi rb25det Neoon? ja lisäkysymyksenä, onko kellään muulla mennyt koskaa jakopään ohjurirullan m10 pultti poikki?
 6. r34 iski sellasen jännän vian että kun vauhti nousee yli 110kmh alkaa takapyörät kääntyyn. 150kmh kun on vauhtia, on ratti noin 1/8 kääntynyt. aina kääntyy samaan suuntaan. samas vauhdissa. uudet raidetangonpäät vaihettu eteen ja taa ja pyöränsuuntaus tehty. ei auttanut. millais edetään? hicas valo ei syty eikä muutenkaan mitään vikaa ole, paitsi että kun virrat laittaa päälle niin alkaa perä rutisemaan ja hakee paikkaa jotenkin. tätä tapahtuu myös auton ollessa käynnissä, mut vain paikallaan. ja tämä on ollut koko auton omistuksen ajan. eli on ollut jo ennen tätä uutta vikaa.
 7. näyttelyssä vähän kävin ja kaveri halus tehä teipit niin sellasetkin hetken oli kyljessä. sit oli vähän kalvoa lampus ja kumimaalia vanteissa
 8. mistähän mahtais saada r34 sedaniin ovien tiivisteet. ne jotka jää näkyviin. mul on tos omassa ne tupakkasuojat irroitettu joskus moottorisahalla todennäköisesti niin ei oo kauniit jos ne ottaa pois. ja haluan ne pois. Eli uuet tiivisteet tai ehjät tarviis mutta mistä sais?
 9. Lemmikkisi.

  Pennusta on tullut junnu ja se on pärjännyt hyvin näyttelyissäkin: Juniori Voittaja 2014 Helsinki junior Winner 2014 Winter Cup Juunior 2015 (Viro) Viron Junior-muotovalio Nyt se menee viel kuun vaihteessa koittaan ruotsista titteliä kun on viimeiset hetket junnuluokkaa käsillä.
 10. Yksityisten välinen kauppa

  juu ei se jako nyt tässä edes ole oikeastaan olennaista enään. ilmeisesti se nyt myi ne vanteet ja otti siinä 70€ kuokkaan. pyysin tosiaan kauppakirjaa ostajan yhteystiedoilla mulle postitettuna niin otan osaa "häviöön". nyt se lähetti multimediaviestinä kuvan kauppakirjasta jossa ei lue mm kauppahintaa. kyllä saa jäädä tämä asia sit mun osalta tähän. kiitos kaikille vastauksista. Harmillisiahan tälläiset on mutta tee nyt tässä jotain fiksua kun toinen vaan uhkailee, eikä siis edes viittinyt tuota kauppakirjahommaa hoitaa.
 11. Yksityisten välinen kauppa

  siis ei ne mitenkään speciaali vanteet ole muutenkuin että noilla spekseillä nyt ei ollut varastossa ja joutui tehtaalta tilaamaan. niin mistä nyt tiedän vaikka ne olis sen auton alla jo ja kunhan koittaa kusettaa multa vähän rahaa? ei kukaan malta odottaa viittä viikkoa että testaa vanteita alle jos ostaa uudet.
 12. Yksityisten välinen kauppa

  No joo jos näin on että vanteet on väärällä jaolla niin munhan vika olis, mutta ostaja on käynyt todentamassa vanteet paikanpäällä ennen kauppojen tekoa. ja lisäksi 5 viikkoa ei ole enään kyllä kohtuullisen ajan piirissä ilmoittaa tuotteessa olevasta viasta. Jos menisin paikanpäälle mittaamaan jakoa jonnekin 300km päähän niin millähän helvetillä mä tiedän onko vanteet samat ? Vanteet on tilattu tehtaalta "mittatilauksena" eikä missään kohdin ollut puhetta toisesta jaosta. oletin vaan niin koska muut saman kokoiset ovat noilla jaoilla. ja kun koitin niitä omaan alle niin näytti siltä että toinen jako on isompi. mut ainakaan tosiaan noita vanteita ei saa tolla leveydellä ja et:llä muutoin kuin 5x120+5x114 jaoilla.
×