Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

cabmo

Members
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cabmo

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/01
 1. Toyota Soarer jarruongelma

  Minkäslainen vaikutus oli uusilla jarruletkuilla?
 2. Ei se tyhjäkäyntisäädin voi montakaan kymppiä maksaa?
 3. Siis ei mulla ole, oli jotain kolme vuotta normi etuvedolla olevaa -92 Primera hb 2.0 yksipisteruiskulla ja sikälli harvinainen, että sähköherkuilla. Eli sähkölukot, peilit ja siihen aikaan hyvin harvinaisena tehtaalta asennettuna r12 freonilla oleva ilmastoitu versio. Eksä omisti sedan-mallisen -94 Primeran, sähkölukot ja peilit sekä automaattilaatikolla. Muttei ollu ilmastointia. Siis joskus katselin Aken listoja kieltoja, mitä nelivetoautoja ei saa jarrudynanometrillä testata ja siinä pisti silmään Primeran 4x4 kielto.
 4. Onkohan suomessa yhtäkään katsastuskonttoria, jotka pystyvät jarrudynamometrillä testaamaan noiden vanhempien neliveto-Primeroiden jarrut? Katselin, että osalle nelikkoja on kieletty jarrudynamometrillä testaus ja Primerat kuuluvat siihen luokkaan. Vissiin aito neliveto ilman poiskytkentää. Ja millähän tekniikalla noiden vanhempien Primeroiden neliveto eli 4x4 on tehty ja vissiin lukkoja ei ole?
 5. P11 käsijarru ei toimi

  Takajarru/satula remontti Primera Kannattaa ihan varuiksi lukea tuo ketju läpi. Ja onko autoon koskaan vaihdettu kans jarrunesteet?
 6. Itsellä oon ajellu yhdellä automaattilaatikkoisella Primeralla (P10) ja tässä kyllä huomasi varsinkin talvella, että momentinmuuntimen lukko alkoi toimia vasta laatikkoöljyjen lämmittyä. Sekä kylmänä terävä vaihto 1 ->2 vaihteelle. Autoon oli muutaman vuoden ja 50tkm kohtaalla tehty vaihteiston öljynvaihto. Todennäköisesti öljynvaihto olisi korjannut nuo ongelmat täysin. Ja jos vaihdat, niin vanhat öljyt on todennäköisesti todella mustat. Enkä ole vieläkään yhtäkään autoa tavannu, johon ei ole ohjaustehostinta myöden vaikuttanut öljynvaihto.
 7. Kyllä ne öljyt olisi hyvä vaihtaa mihin tahansa laatikkoon. Sinne kertyy vettä sekä kaikenlaista kakkaa ajan myötä. Sekä saattaa sitten tiputtaa jostain sitä öljyä. Automaattilaatikkoon kannattaa ja pitää vaihtaa se suodatin jos vaan pystyt sekä vähintään 12l huuhteluun uutta öljyä. Kun se vanha öljy on sellaista kuraa, että kestää tosiaan kauan lämmetä.
 8. Tuohon joutuu aika paljon tekemään töitä, että sen saa toimimaan, eli todennäköisesti ECUa myöden
 9. Sunny N14 vaihteistoöljyt

  Tulikos vaihdettua vaihteistoöljyt? Päänsääntöisesti öljyjen vaihto kannattaa autoon kuin autoon sekä vanhat ovat ruskeita/mustaa väritykseltään.
 10. Öljyn kulutus Almera/Primera

  Minulla ei kaksi Primeraa (-90 luvun alkupuolelta) vieneet kuin korkeintaan n. 1l 10tkm välein öljyä. Eikä tarvinnut öljynvaihtojen välillä lisätä öljyä muistaakseni ollenkaan. Toinen oli SR20Di ja toinen SR20De, kummallakin oli ajettu vain kohtuulliset 300tkm.
 11. Vastaan itselle, eli koodit luettu, maf likainen mahdollisesti ja ensiapuun ilmansuodatin puhdistettu.
 12. Eli seuraavanlainen vika: Tulipa ostettua joulukuun alkupuolella Ford Mondeo MK2 -98 (sedan) 2.0l 96kw bensamoottorilla ja juuri katsastettuna. Eli lämpötila oli muutaman asteen plussan puolella ja ajossa nykii aivan niinkuin kaasusta päästäisi irti ja painaisi taas. Vaikka koko aika tasakaasu. Jos auton pisti aivan kylmänä käyntiin, nykimistä ei juurikaan esiintynyt. Ei tarvinnut käydä kuin ajaa 30km päähän, sammuttaa ja uudestaan lähti liikenteeseen, moottori nyki tulomatkalla. Parin viikon päästä samanlaista nykinää. Ja ajoin testilenkin ilman maffia eli ilmanmäärämittaria, nykiminen mielestäni väheni. Mutta nykiminen väheni reilusti, kun lämpötilat laski alle -10 asteeseen. 120km matkan puolivälissä tuli pidettyä taukoa. Parissa kohtaa aivan pieni nykiminen. Tulomatkalla sitten moottorin esilämmitys ei niinkään vaikuttanut. Mutta eikös maffin likaisuus/rikkisyys pitäisi antaa kuitenkin ilmoitusta vikavalon muodossa mittaristoon tai nykiä myös reilussa pakkaskelissä? Tarkoitus lähiaikoinna vaihtaa ilmanputsari, tulpat ja tulpanjohdot. Tulpanjohdot kyllä näyttää siltä ettei niitä ole ainakaan hetkeen vaihdettu. Olisinkin katsonut ilmanputsarin tilanteen, mutta käytän yhdessä pajassa vaihdattamassa ja saavat lukea vikakoodit samalla jos vaikka olisi tallentunu jotain. Moottoriin vaihdettu kylläkin heti oston jälkeen öljyt ja suodatin.
 13. Näyttäisi Satshop.fi osoitteesta saavan suuntausmittarin vähän vajaan 700e hintaan, jolla pitäisi aika tarkkaan saada kohdilleen antennin.
 14. Öljyt.

  Katselin entisen Nissan Primeran P10 -92 huoltomanuaalia, niin siellä suositeltiin käytettäväksi täyssynteettistä öljyä.
 15. Juu säästetään tuolla polttoainetta, mutta vaihdelaatikon kustannuksella. Juuri tuon pienten kierrosten ja vedätyksen takia moni juuri hajoittaa sen laatikon. Nissanin 5-vaiheet eivät vaan tykkää, että niitä ajetaan alle 2000rpm/min.
×