Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

nissan-man

Members
 • Content count

  936
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nissan-man

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 01/01/70
 1. Primera P11 kuluttaa liikaa, KIIRE

  Yleismittari lambdan signaali johtoon kiinni. Lukeman pitäisi vaihdella 0.1 - 0.9v välillä nopeasti.. Pitiköhän muistaakseni kierrokset olla 2000rpm..
 2. Mäki niin haluaisin saada kiinni sen joka lainasi minun peekymppiä, ja lainareissulla hävis kaikki hifit ja irtotavara tyhjistä pulloista (4kpl) lähtien.. Ei murtojälkiä eikä mitään, ovet lukossa ku löyty..
 3. nissan primera 2.0 slx p11

  Oisko se muka jossain välissä jäänyt pois? Ainakin SR20Di koneisessa p10 primerassa oli, löytyy kun lähtee seuraamaan pakosarjalta imusarjalle päin lähtevää putkea.
 4. GA16DE jakopäänketju

  Jakopään reilua rallatusta, oletko tarkistanut yläketjun kiristäjän kunnon.. Alapään ketjun ääneltä kuulostais ku itellä oli samanlainen, tosin paljon pahempana ku alapäästä hajos laahain.. Jos on työkaluja ja vähän taitoakin niin ei se ketjusarjan vaihto niin paha homma oo.. tuossa oman primeran äänet
 5. nissan primera 2.0 slx p11

  Ainakin GA16DS eli sähkökaasari 1.6 koneessa tapahtuu, muttei paljoa.. Kyllä on vikaa jos ei mitään tapahdu
 6. Primeran tulpat

  Noh ainakin GA16DE koneissa käytetään joko vitos tai kutos tulppia, aivan sama..
 7. Auto löytyny pesätieltä, popit ( lg usb aux soitin, focus volcano 12", denver cap-4100 vahvari) ja adr-kirja yms, kiinnittäkääpä huomiota jos sattuu korviin kuulemaan että tommosta myynnissä oulun seudulla.. Auto muuten ehjä, virtalukko ja oven lukot yms ehjiä.. Varmaan oli sopiva avain minun autoon! ja ovet oli lukossa ku löysin..
 8. ELI Oulusta varastettu siipikuja 10. parkkipaikalta Nissan Primera vm 1991 ja p10 korimallia, REK. SFK-464 Väri punainen, takalaseissa tummennukset, peltivanteet.. http://www.nettiauto.com/nissan/primera/5346867 Tuolla näkyy kuva ILMOITUKSET mihin kellonaikaan tahansa nro 045-1117114 tai poliisille!
 9. Primera p11 144 td tiputtaa öljyä?

  Vs: Primera p11 144 td tiputtaa öljyä? Mutta eikö primeran koneissa ole turbo koneen etupuolellla? Vai vieläkö 144-korisessa on CD20 kone?
 10. Vs: nissan primera 1.6i(P10) hyytyminen http://turbogronostaj.mail15.com/tps.jpg Tossa kuvassa toi keskimmäinen punaisella merkitty osa. Suorakaiteen muotoinen. Onko tuo vasemmanpuoleinen kaasuläpän asentoanturi ja oikealla tyhjäkäyntimoottori vai mikä? Kyllä
 11. QG18DE koneeseen oikea ketju

  Vs: QG18DE koneeseen oikea ketju http://nissan4u.com/parts/almera_jpn_make/el_n16/2000_6/type_3/engine_mechanical/cylinder_head_rocker_cover_camshaft_and_valve_mechanism/illustration_2/ tuon kuvan perusteella siinä on se muuttuva imunokanajoitus ku on tuo mokkula tuossa nokka-akselin päässä.. Mutta 1.5ssa ei näyttäs olevan ainakaan 2000vm.. Epäilen että tuossa sarjassa on kumpikin ketjupyörä samanlainen, eli ei sitä muuttuma imu ajoitusta.. Pitäisi kyllä käydä ku laittaa sen vanhan imunokan rattaan, Ebayssäkin myydään sarjoja 100€ pintaan niissäkään ei suurimmassa osassa ole imunokkapyörää mukana..
 12. Vs: Primeran P10 jarrunesteen kulutus/ilmaa systeemissä? Kannattaa kattoa joka nurkasta että ilmaruuvit on kunnolla kiinni, ja letkujen ja putkien kunto ja vuodot, tahtoo nuo putketkin lahota ihan järjestään.. Selvästihän tuo jonnekki vuotaa.
 13. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Se ois huomenna B-inssi, perkule että jännittää... Oulussa ku vielä pittää ajaa
 14. Sunny N14 1.4 ryyppy eli rikastin

  Vs: Sunny N14 1.4 ryyppy eli rikastin Ottaa kokonaan pois, pitäis mennä päästöistä yhelläkin, sillä mikä on alla nii läpi..
 15. Sunny N14 1.4 ryyppy eli rikastin

  Vs: Sunny N14 1.4 ryyppy eli rikastin Mittasithan lambdan kierroksien ollessa 2000rpm. ?Eihän tuossa ole kuin yks katti???
×