Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Falcan

Members
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Falcan

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 09/10/77
 1. Vs: P11 Raitisilmasuodattimen irroitus & asennus Itse joskus kyllästyin repimään koko kehikkoa pois. Tein tuohon kehikon takaseinään aukon, josta kätevästi pääsee vaihtamaan tuon suodattimen. Nykyään otan vain hanskalokeron saranan tapit irti ja pääsen vaihtamaan suodattimen.
 2. Vs: Nissan primera 97 ei starttaa Kun tosta omasta primerasta meni virtalukon pohja, niin starttailu oli todella satunnaista. Välillä tuntui, että oli ajamassa joulukuusta, kun valot vilkkui vähän miten sattui. Virtalukon pohja on kyllä onneksi nopea ja helppo vaihtaa.
 3. Vs: Lahti-meeting Minäkin ilmoittaudun hengissä olevaksi kerholaiseksi! Taidan minäkin yrittää kahville!
 4. P11 GT Oikea vetoakseli

  Vs: P11 GT Oikea vetoakseli Aikalailla samasta kohtaa ne taitaa kaikilla mennä eli liekö se nyt joku tärinänvaimenninkumi keskellä akselia niin sen juuresta. Kuvia tuossa edellisellä sivulla. Enpä tiedä maksaako vaivaa alkaa virittelemään kun noita uusia saa nyt tuohon 130 euroon. Vaihtuupahan niveletkin samalla. Juuri tuon tärinänvaimenninhässäkän luota toi vähitellen syöpyy poikki, koska sinne pääsee kertymään sontaa. Kannattaa vaihtaa uusi, kun noi tosiaankin on kohtuuhintaisia. Ei tarvitse hetken päästä ihmetellä uudelleen. Ja kuten tuossa mainittiinkin, niin saa samalla uudet nivelet.
 5. P11 GT Oikea vetoakseli

  Vs: P11 GT Oikea vetoakseli Asteen verran offtopic, mutta hyvin toi on muuten toiminut vain kolme kertaa jättänyt tien päälle 6 vuoden aikana: 1 kerran kytkinvaijerin katkettua (neljän ruuhka ) ja 2 kertaa noiden vetoakseleiden katkettua (kuskin puoli katkesi kotipihaan ja apparin puoli neljän ruuhkaan ). Omia pikku mokia ei lasketa... Vaihtakaa kerralla vaan kaikki mahdollinen...
 6. P11 GT Oikea vetoakseli

  Vs: P11 GT Oikea vetoakseli Ikuisuuksiin en ole ehtinyt tänne kirjoitella, mutta kai se täytyy avata sanainen arkku. Oma P11 rullannut nyt 216 tuhatta. Viime perjantaina olin sopivasti neljän ruuhkassa ensimmäisenä valoissa ja lähdin ilman revityksiä tai kovia nytkäyksiä liikkeelle...Kuului NAPS ja siihen jäätiin. Voi kuvitella millaisen ruuhkan noin saa aikaan. Auto nopeasti sivuun ja hinaukseen. Motonetin vetoakseli tosiaan käy suoraan paikoilleen eikä maksa kauheasti. Noin kolme kuukautta sitten napsahti toi kuskin puolen vetoakseli. Nyt on sitten molemmat vaihdettu...Mikähän seuraavaksi paukkuu?
 7. Vs: Lahti-meeting Minäkin taidan päästä tänään paikalle. Onkos miitti nykyään missäpäin? Sibeliustalolla vai Lokilla? Jos Zuikkis on tulossa, niin muistaisitko ottaa mun piuhat mukaan...
 8. Vs: Lahti-meeting Pitkästä aikaan olen tulossa paikalle...
 9. Nissan FAST

  Vs: Nissan ETK HEH...Ei ihme, että kone huutaa hoosiannaa. Ei pidä olla ahne ton ohjelman kanssa. Vähitellen ton FASTin käytön kyllä oppii. Pientä tottumista vaatii kyllä.
 10. Nissan FAST

  Vs: Nissan ETK Ziljardi x kiitos Falcanille!!!!! juu aar te mään!! edittiä: No pääsin setupista, mutta kun koittaa startata ohjelman, sininen palkki menee puoleen väliin ja hyytyy siihen > edittiä2: nyt se meni tohon ruutuun mihin laitetaan VIN. Toimii tosi kankeasti, meinaa jumittaa jatkuvasti vaikea käyttää... Hyvä, että auttoi... Joskus toi FAST jumittaa, jos on esim. hidas kone tai mahdollisesti FASTin setupissa on liian monta CD:tä määritetty. Jos olet laittanut useamman kuin yhden CD:n tohon setuppiin, niin koitapa ottaa ylimääräiset pois. Mulla jumittaa yleensä noitten Japanin FAST levyjen kanssa.
 11. Nissan FAST

  Vs: Nissan ETK Ton saat kopioitua XP:n kansiosta C:\WINDOWS\repair. Kopioi kyseinen tiedosto C:\WINDOWS\system32 kansioon ja tarvittaessa korvaa vanha tiedosto. Ton jälkeen toimii.
 12. Primeran absit

  Vs: Primeran absit Tarkistin vielä P10:n manuaalista, että ABSin tarkistus on samanlainen kuin P11 mallissa. Eli noi Stanon laittamat kuvat pätee myös P10 malliin.
 13. Primeran absit

  Vs: Primeran absit Juu-u niin menee, mutt 91 primmusta ei pysty lukemaan näin mulle sanottiin nissanilla Ainakin P11 primmussa voi ABSit lukea suoraan consultin pistokkeesta kytkemällä muistaakseni 1 ja 4 nastat hyppylangalla ja sitten virta päälle. Voin vielä tarkistaa noi nastojen numerot. En tiedä onko P10:ssä samanlaiset ABSit vai ei, joten toimivuutta en voi luvata. EDIT: P11 mallissa nastat 1 ja 4 yhteen hyppylangalla ja sitten kytketään virta. Tämän jälkeen ABSin valo kertoo vikakoodit. Kun koodin luku on valmis, niin virta pois ja sitten hyppylanka pois. Nasta 1 on maa ja nasta 4 ABS.
 14. Vs: Lampun säätö moottorin vaihto? Ton jälkeen moottorin tappi on kiinni vain hahlossa. Riittää kun varovaisesti taivuttaa moottoria toista reunaa kohti (olikohan vasemmalle), jotta tappi pääsee hahlosta irti toiselta (olikohan oikealta) puolelta. Kannattaa irrottaa varoen, ettei tappi mene poikki.
 15. Ongelma P11 ajovalon kanssa

  Vs: Ongelma P11 ajovalon kanssa Voi video...Mulla on vasta kolme ajovaloa vaihdettu tohon vessaan. Alkaa toi valobudjetti olemaan aika heikolla hapella. Täytyy yrittää vielä katsoa jos jotain keksis ton fiksaamiseen. Jos sulla on se rikkinäinen valo, niin viitsitkö sen verran katsoa, että onko sitä edes mahdollista korjata.
×