Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

poju

Members
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About poju

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 12/03/89
 1. Jaa voipi olla et sopii molempiin. Napa irti ja prässillä sopivilla holkeilla ehjänä irti..
 2. R33 vai R32? Mul olis hyllyssä 32:n 100km autossa olleet nivelet ylimääräisenä? Omasta mielestä ei kannata alkaa vaihtaa toimivaa hicasia pois jos vaan nivelissä väljää..
 3. Ei kauheen tekninen kysymys mutta onko joku ostellut DW :n foorumilta tavaraa? Yv:tä jos kiinnostaa helpata miestä mäessä!
 4. Päivän rassailut

  Muutto touhuja ollut jo pari päivää. Vanha 400 neliön talli jäi pieneksi, nyt reipas 1000 neliön halli, jos nyt mahtuisi 6 kaveria tekemäänkin jotain!
 5. Mersu 580000 Nipponi 91000
 6. Onko jengillä lumilinkoja? Stigan linko, mitä öljyä koneeseen ja "perään"? Kone on vanha kun taivas niin suosituksia en löytänyt..
 7. Talviautot 2013

  Eiköhän tällä taas talvi mennä.
 8. Avautukaa tänne!

  Viikon ollu taas vapailla enkä mitään oo taas saanu aikaiseksi, että osaa ottaa päähän.. Kun ei edes kiinnosta tehä mitään. Aamulla kävin tallilla, katoin nissania hetken ja menin tunniks koneelle ja ny kotona koneella.. huoh, onneks huomena pääsee töihi..
 9. Kerrankin hyvässä paikassa katsomassa ralleja, parit kunnon kaadot tuli nähtyä! On se hurjaa touhua..
 10. Projekti r34 gtt vm.98

  Mielipiteitä mutta, vanteet ja konepelti ei jatkoon. Muuten erittäin tyylikäs! Varmasti mukava ruisailla taas
 11. Uuh! Summerrista selvitty ja Jyväskylässä pikku humalat päällä jo!! onkos kerhon porukkaa muita täälä päin?
 12. 2 päivää vedetty ja tänään ilta huipentuu Tiestoon! eka lomaviikko lusittu ja 3 viikkoon vielä! Torstaina nokka kohti jyskälää, voi maksa raukka!!
 13. Onnellinen kusiaisen uusi omistaja!
 14. Lukee esim jotain projektitopikkia ja vaihtaa seuraavalle sivulle niin tulee ilmoitus etten ole kirjautunut foorumille. Ainoa onkelma uudella foorumilla..
 15. Voi jestas, mä oon ihan hukassa tän uuren voorumin kanssa
×