Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

niko85

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About niko85

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 10/15/85
 1. No niin nyt kun on päästy mittariston polttimoista niin nyt sitten paloi keskikonsolista ilmastoinnin (AC) lämpötilan-näytön kohalta poltin niin onkos tietoja minkälainen sinne käy? ja kannattaa varmaan sitten kaikki muutkin polttimot vaihtaa sieltä keskikonsolista. Tarkennuksena vielä että auto on p11 vm-00 sedan.
 2. Primeran mittariston polttimot

  Vs: Primeran mittariston polttimot Voihan vattu motonetin myyjä suositteli niitä minun linkissäni laittamia polttimoita, halusin värilliset niin otin nuo http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=43-2965 mutta jos nuo ei käy kun 10mm niin täytyy sitten käydä vaihtaa noihin sinun mainitsemiin 5mm polttimoihin tai siis ajattelin näitä http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=43-2522 eikös nuo ihan lailliset ole tai siis eihän ne katsastukseen vaikuta kun ovat mittaristossa? Ok eipä kuulosta pahalta nakilta vaihtaa noita. Kiitos vastauksesta.
 3. Moro Eli olisko kellään tietoa että käykö nämä perus motonetin polttimot http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=43-2256 primeran mittaristoon ja jos käy niin montako niitä on siellä? Auto Primera P11 vm -00. Plussaa olisi myös tietää että onko mittariston avaamisessa jtn kikkoja mitä pitää ottaa pois jne.
 4. Primera P11-144 kaasusta

  Vs: Primera P11-144 kaasusta Ajettu on noin 174tkm öljyt vois kohta vaihtaa ku rupee olee vaihtoväli täysi viimeks 160tkm vaihdettu. Muuten kaikki huollot on olleet kohallaan mitä auto mulla on ollu 2.5v paitsi viime vuonna jäi vuosihuolto tekemättä. Työkaveri meinas että saattais joku pakoputken pelti päristä. Tänään taas auto toimi moitteettomasti ei ollu mitään ongelmaa, Mikä tuo maffi on ? olen vaan siitä täältä lukenut että porukka on sitä putsaillu. EDIT: tuli googletettua maf on siis ilmamääräanturi missä tuo sijaitsee ja millä tuota kannattaa puhdistaa? EDIT2: Löytyi missä sijaitsee.
 5. Eli tällästä ongelmaa esiintyy kuuluu outoa ikäänkuin sirinää kun kiihdyttää esim kakkoselta kolmoselle ja välillä tuntuu että vähän kuin pätkisi kiihdyttäessä pätkiminen loppuu kun vaihtaa isommalle kierrokset about 3500. Muutenkin kun tasasta 40-50 kymppiä ajaa niin tuntuu nykivän. Missäs olis vika ? Olen tässä lueskellu että voi olla ketju löystynyt tai maffi menossa Lisätään vielä että viime vuodesta asti tyhjäkäynti kierrokset on ollu normaalia korkeammat noin 1200-1500 max laskee kyllä parin minuutin kuluttua noin 800. Auto vm-00 ja 1.6 moottorilla.
 6. Vs: Primera P11 tuulilasin pyyhin/sulka vm -00 No niin tänään tuli sitten rassattua auki nuo pivotit ja laitettua vaseliinia paksu kerros niihin johan kitinät loppu
 7. Tällästä ongelmaa olis kun pyyhkii tuulilasia pyyhkimillä kuuluu jumalaton vingunta ei ole auttanut pyyhkimiensulkien vaihto, eikä auta vaikka laittaa pesurista nestettä lasille, aina vain sama juttu joten olen alkanut miettimään olisiko tuulilasin pyyhkimien moottorissa jotain vikaa? koska ei palauta kunnolla sulkia alas asti vaan jättää toisen aina ylemmäs jota ei ole aikaisemmin tehnyt. Onkos muilla ollut vastaavaa ongelmaa? P.S missähän tuo pyyhkimien moottori sijaitsee?
 8. primeran hifistys(p11)

  Vs: primeran hifistys(p11) Mahtuisko 35mm2 kaapeli ilman reijän poraamista? ja on ilmastoitu malli.
 9. Vs: Audiodesign vahvari+subi, specsejä kaivataan Tiedän kuinka pinohiiri kytketään, ja tuosta soittimestahan maafoliot on palaneet jo edellisen omistajan toimesta, itse korjasin hyppylangalla. Kytken sen toisen lähdön vain tarpeesta (LUE! Ei jaksaisi). Ja minulla on SPL604 vahvari, jossa on ominaisuutena toisen vahvistimen liittäminen sarjaan (RCA OUT), niin eikö sen toisen vahvistimen pitäisi toimia normaalisti myös tuon spl;n kautta? Kuten sanoin, kumpikin vahvistin herää virrat kytkettäessä, eli herätepiuhat on kytketty. Ja tarkennukseksi tuohon minun "osaamiseen", niin olen kyllä asennellut näitä härpäkkeitä ennenkin, mutten koskaan kahta vahvistinta/subia sarjaan. Herää kysymys kuinka paksua virtakaapelia käytät? Ja oletko kytkenyt molemmat vahvistimet samaan maapisteeseen? Mites nuo gainit on säädetty ? tuolta hyvät ohjeet sen säätöön http://www.powerset.fi/autohifi/ohjeet/vahvistimet-gain.htm. Ja jos sulla on mankassa se toinen rca subilähtö ni sinuna laittaisin sen rcan siihen.
 10. P11 Primera tuninki osaa

  Vs: P11 Primera tuninki osaa Pystytkö pistää kuvat noista? Pystyn mutta epäilen että kyllästyt odottamaan, koita googlea ensihätään. On mulla aikaa odottaa pistä kuvat ku kerkeet.
 11. P11 Primera tuninki osaa

  Vs: P11 Primera tuninki osaa Pystytkö pistää kuvat noista?
 12. P11 Primera tuninki osaa

  Vs: P11 Primera tuninki osaa Etuvalot löytyy kyllä tuolta mut takavaloja ei löydy vm-00. Vielä jos löytyis takavalot ni ois hyvä
 13. Elikkäs pistäkääs hyviä linkkejä mistä löytäis p11 primeraan tuninki osaa, muutamia korisarjoja olen löytänyt mutten juuri muuta.
 14. P11 Primera tuninki osaa

  Elikkäs pistäkääs hyviä linkkejä mistä löytäis p11 primeraan tuninki osaa, muutamia korisarjoja olen löytänyt mutten juuri muuta.
 15. primeran hifistys(p11)

  Vs: primeran hifistys(p11) 6.5" vakiokokoset siel hattuhyllyllä. Tosin auto mulla ei ole GT vaan tavallinen sedan nismo
×