Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kyon

Members
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kyon

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/70
 1. Käräjille Vastaajana

  Jos yhtään tuntuu että homma saattaa napsahtaa omaan nilkkaan, ota avustaja... Tosin tosta avustajastakaan ei sinällään ole mitään apua jos se on joku joojootyyppi, kertoo lähinnä sulle sun velvollisuudet ja oikeudet tilanteen mukaan ja hymistelee käräjäsalissa jos sattuu paikalle eksymään. Kunnon asianajajat sitten erikseen. Kaikenlaisissa rooleissa on tullut käräjillä istuttua, ja jos vastapuolella on hyvä asianajaja, se kyllä kuumottaa ja yrittää kaikenlaisilla ristikysymyksillä ja verbaaliakrobatialla kääntää tilanteen niin että näytät syylliseltä ja kuulostat epävarmalta. Ne on viheliäisiä otuksia, syyttäjän todistajanakin oon kerran saanut aivan hulluna lämpöä ja päätynyt sitä myöten melkein syytetyn penkille, vaan koska se saatanan rakkikoira tivasi tyyliin sekunnin tarkkuudella tapahtumia ja takertui joka asiaan mihin vaan pystyi... Ja välillä ohjasi keskustelua sivuraiteille vaan että olisin kuulostanut mahdollisimman idiootilta ja näinollen koko todistelukertomuksen luotettavuus olisi voitu kyseenalaistaa. Jos taas siellä on kaksi sanaa vastakkain ilman asianajajaa, eikä vastapuoli pysty (lähes)aukottomasti osoittamaan että olet ollut paikalla tai syyllistynyt johonkin, ei huolta. Kyllä se sun voitoksi kääntynee. Jos olet varma siitä miten homma on mennyt etkä tosiaan ole mihinkään syyllistynyt, ja pystyt vastaamaan mihin vaan sun toimintaa koskevaan kysymykseen monta kertaa putkeen samalla tavalla, voit olla aika huoletta. Toivotaan et asiat järjestyy.
 2. Tube pätkiä

  Mahtavaa settiä! Tuli oikein hyvä mieli kun tota katsoi, mua vituttaa tommoset ylimieliset roskien/röökintumppien neppailijat myös yli kaiken. Kerran sattui kivasti kun ajelin himaan iltasella niin jostain noppakorollasta pissis nakkasi mäkkipussin + kasan papereita pientareelle ja kas kun sattui poliisiauto olemaan juuri mun ja sen välissä --> feelsgoodman.jpg Propsit kyllä itänaapurin tytölle että on pokkaa pistää apinat järjestykseen!
 3. ahtovuodon tarkistus?

  Joskus aikaa sitten laitoin Volvon ahtoputkeen(heti turbon jälkeen) poikki leikatun puolen litran muovipullon jonka korkkiin olin porannut reiän ja väkertänyt sähkömiehenteipillä rengasventtiilin kiinni. Pannalla vaan tiiviiksi pullon ympäriltä ja kompuralla ilmaa venttiiliin --> löytyi haljennut silikonimutka joka alkoi pörisemään kun putkeen tuli painetta, en paljaalla silmällä löytänyt vaikka kuinka yritin etsiä ja puristella letkuja. Jotkut havaitsee noita ruikkimalla vesi/fairyseosta mutta mulla halkeama pysyi tyhjäkäynnillä kiinni eikä oirehtinut ennenkuin about >1bar.
 4. Mulla oli bnr32 pari vuotta käyttiksenä ja ajelin sillä kesät talvet kunnes se siirtyi vain kesä- ja harrastekäyttöön. Ei ton ominaisuuksista nyt hirveesti pahaa voi sanoa, lämpiää äkkiä, neliveto on hiton mukava ja käytännöllinen talvella ja olihan se kivaa pöristellä menemään. Kunnon ruostesuojaus kehiin niin ei ne mätäne. Viimeksi kun konttasin auton alla ja katselin pohjaa niin ei siellä ruostetta ole. Huono puoli on sitten hirveä määrä potentiaalisia vikakohteita kun on nelipyöräohjausta ja kaikenmaailman ja sähköhässäkkää. Eikä ole halvin käyttis missään nimessä, etenkään kun ongelmia alkaa ilmestymään ja/tai jotain menee rikki. Osien saaminen kestää parhaimmillaan muutaman viikon - ominaisuus jota en käyttöautossa hirveesti arvosta. Kivempi hakea Motonetista palikat ja heittää paikalleen, etenkin kovilla pakkasilla kun mielummin menee autolla kuin kärvistelee jossain bussipysäkillä. Tiedä sitten onko mulla vaan joku susikappale, mutta en mä enää käyttöautona tota kärsi pitää kun koko ajan saa jotain olla rassaamassa.
 5. Hyvä moottorinohjaus

  Näin tavan tallaajana ja budejetti-nistuneilijana mua ainakin kiinnostaa myös näiden hyvien mottorinohjausten hinta, jos on haisua niin tähän samaan threadiinhan voisi ehkä niitäkin laitella?
 6. Hymyä peliin

  Ihan käsittämätön pelle ja idiootti. (Ja mä vielä jossain välissä olin itsekseni sitä mieltä että osa porukasta on vähän turhan tylyjä sille täällä.)
 7. Kaverille tuli toi sama viesti, ja jostain syystä tämä kosketti mua erityisesti: Miettikää nyt. Ennen kuolemaansa lämmöltä hyökkäys, joka kestää vain 1 päivä. Eikai kenellekään toivoisi mitään tommosta. Rauha Steve George Bakerin muistolle.
 8. Mun neuvo on että kaikesta huolimatta tee se puristuspainemittaus. Etenkin jos koneessa on mitään ihme sivuääniä, nesteitä katoaa tai päästöjen kanssa on ongelmia(vaikka ne vissiin selvisi jo). Puristuspainemittari ei ole kallis värkki ja kun se on hyllyssä, se palvelee pitkälle tulevaisuuteen. Simppeli mittaus kertoo paljon moottorin kunnosta. Ei tule yllätyksiä, ja mahdollisia vikoja on paljon helpompi alkaa paikallistamaan. Ja ihan vilpittömästi kaikkea hyvää tälle projektille, omakin skylineharrastus alkoi massiivisilla vastoinkäymisillä mutta niistä kun selviää niin onhan se mukava ajella... Äläkä välitä vittuilusta, vaan suunnittele, vertaile, funtsaile, kysele, ihmettele, harrasta. Rahaa menee joka tapauksessa, ja kymmenen vuoden päästä on aivan sama oliko joku tekniikanvaihto tonnin tai kaksi kalliimpi kuin GT-T:n osto, etenkin jos paalua on budjetoitu projektiin senverran ettei tarvitse kynsiään alkaa syömään. Saapahan laitella ja tehdessä oppii, siitä on tulevaisuuden projekteihinkin hyötyä. Joskus oppi tulee kantapään kautta, mulle ainakin, mutta ei nämä niin vakavia juttuja ole.
 9. Mulla otattivat aikanaan koko takapenkin pois, istuinosan sekä selkänojan(vyöt sai jäädä). Typerää hommaahan se nimenomaan on, kuten nyt tämä paikkalukupelleily Suomessa muutenkin... Mutta tosiaan ei ole enää viime vuosina ketään kiinnostanut, eikä ole poliisikaan puuttunut vaikka siellä joskus on joku istunutkin. Toki tämäkin on varmasti konttori- ja konstaapelikohtaista. Tietty jos haluaa varman päälle pelata eikä laittaa kaveria yönselkään kävelemään mikäli ratsiassa napsahtaa niin kyllähän se vaivannäkö asian eteen silloin kannattaa.
 10. Jos paikkaluku ei ihan älyttömän tärkeä ole niin eikö ole helpointa antaa mennä kaksipaikkaiseksi, etenkin kun on coupemalli kyseessä. Mulla on kaksipaikkainen bnr32, ja se takapenkki on niin nihkeä ettei siellä kukaan ilkeä kuitenkaan pitkää matkaa istua. Pari ekaa vuotta kun katsastin, otin penkin irti leimalle - noin 10min homma - viime vuodet se on kököttänyt siellä eikä ketään kiinnosta. Kaksipaikkaisuus ei ole myöskään poliisia tuntunut ihan huimasti stressaavan. Tossa nelipaikkaiseksi leimaamisessa on näköjään ihan hirveä homma, meinaan vaan että onko se kaiken sen vaivan arvoista.
 11. Vs: Skylinellä talvellakin? Omassa R32 lämpeni kyllä kabiini todella nopsaan vaikkei olisi tolpassakaan ollut. Erittäin hyvä talviauto, jos ei tarttis koko ajan olla rassaamassa jotain paikkaa ja odotella osia viikkotolkulla niin varmaan palvelisi talvikäytössä vieläkin.
 12. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Saako noihin MAFfeihin muuten uusia liittimiä mistään? Oon yrittänyt netistä katella mutta ei ole tärpännyt ja omat alkaa olla aika kamalassa kunnossa... Toinen juttu, onko 32-33-34 GTR MAFfit samaa kamaa eli sopivatko keskenään ristiin?
 13. Vs: Moottori hiomoiden vastuusta. Oon käyttänyt kansia, vauhtipyöriä ja pari lohkoa tuolla, eikä ole mitään pahaa sanottavaa toisin kuin parista muusta pääkaupunkiseudun koneistamosta. Hommia noilla on jonossa yleensä melkoisesti eli vähän aikaa kannattaa varautua odottelemaan.
 14. R33 rb25det käynti ongelma

  Vs: R33 rb25det käynti ongelma Ei se tosta hajoa, itse olen rempannut noita johtoja(@ GT-R) miten sattuu. Kannattaa katsoa ne johdot myös ettei niissä ole häikkää, ainakin mitä oon itse katellut noita niin liittimet/johdot siitä liittimen läheisyydestä kuivuvat koppuraksi. Ja ainahan on tietty se ikävä mahdollisuus että kun vaihtaa käytetyn rikkinäisen MAFfin toiseen käytettyyn niin sekin on rikki... Eli jos saat toimivasta autosta MAFfin lainaan testattavaksi, se on paras tapa sulkea toi pois päiväjärjestyksestä.
 15. r32 gt-r kytkin

  Vs: r32 gt-r kytkin Itse päädyin Clutchmastersin FX400:n nelilapaiseen ja se ainakin tuntui kohtuu miellyttävältä ajella ja poljeskella vaikka pikku ruuhka-ajossakin. Mulla on Garrettin 2860 miinus vitoset(tosin auto ei ihan säädöissä ole) ja hyvin tuntui pitävän kun syksyllä tossa pöristelin sillä kytkimenvaihdon jälkeen. Ps. oli muuten kohtuu mieleenpainuva operaatio se vaihto, mutta ei ehkä ihan niin paha kuin aluksi kuvittelin.
×