Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Vigurius

Members
 • Content count

  380
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vigurius

 1. 1:22,21

 2. Projektori hommiksi se taitaa mennä ellei kuviota saa kikkailtua oikein, loppu on katastusmiehestä kiinni että tutkiiko jos kuvio kelpaa. Lamppu on purettuna että voi kokeilla muutella varjostinta. Onko hellan valikoimissa noita irto pohjia mitstä jotkut rakentelee?
 3. kuuklella koitti jotain keksiä niin monessa paikkaa luki että ei tarvi olla e merkkejä enää? Mut hassuahan se ois jos suomessaasia niin ois
 4. Ei oo mitään hyväksyntä merkkejä missään.. caldinassa on kirkkaat lasit ni meinasin koittaa jos sais valokuviota muokattua, saapa nähä
 5. on joo, Mikä lie hyväksytty kuvio.. pitääkö jonkun nurkan nousta vai kelpaako suora tai leikata jostain
 6. Valot... Tämmönen hassu tojota minkä valokuvio mallia japani, rekisteröintikatsastus on tehty. Kattooko ne noita valoja vuosikatsastuksessa? Jääkö tuosta väärän nurkan valon nousemisesta kiinni katsastus?
 7. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  En tiedä tosta tomeista. Mulla ollu se monta vuotta, painetta ja tuottoa kyllä riittä jos vähäkään paksumpaa öljyä ni tyhjäkäynnillä paineet 9+bar ja kuumana alimmillaan 7bar. Notkeemmilla öljyillä tais tyhjiksellä olla 4bar mut vähänkään kierroksia niin ei taida alle 6bar jäädä. ja tuo siis löysimmällä jousen säädöllä. Huohotus "yllättäin" ongelma, pitäs jaksaa käyttää kone pois että sais henkireikää lohkoon, ei oo vaan kiinnostanu pariin vuoteen. Sen lisäksi trustin öljypohja laajennus ja minesin venakopan huohotuspeltihässäkät ja lisäöljynpaluu. Viimesin mitä en ehtiny testaamaan edes oli joku helvetin imuri mikä veti kannesta ilmaa/öljyä ja sit öljyt meni takas alakertaan
 8. Ulkomailta tilaaminen

  Vs: Ulkomailta tilaaminen ~750e? Eikai toi välttämättä ole kaukana todellisuudesta, riippuu niin paljon lähettäjästä ja sen soppareista/lähetysmääristä.. Puskurilla on niin iso paketti vaikka ei kauheesti paina. Kysy onko se lopullinen hinta, ainakin mä sain aika eri hinnat frsportista kun joku vuosi sit tilasin ison kasan osia.
 9. Vs: Teräspunosjarruletkut vs. kumiset Ite oon laittanu kolmeen autoon metallipunokset ja väitän että polin tuntuma muuttuu "tiukemmaksi". Parit letkut on ollu autoon tarkotettu ja tullu alkuperäsiin kiinnikkeisiin eikä oo vatinu sen kummempaa huomiota, a4 audiin tuli sit teetetyt letkut mitkä piti säveltää kiinni alkuperäsiin paikkoihin mutta ei niittenkään kans ollu ongelmia, katsatuksessa eikä missään muualla. Sitä en muista minkä merkkisiä noi valmiit sarjat oli..
 10. Kerääjäsäiliö

  Vs: Kerääjäsäiliö Aika ohkanen se läpivienti vakiona tollaseen imuhommaan? JAZ kohtalotovereita muitakin.. Pikkasen jarrutti ni puolella tankilla alko pumput vetää tyhjää Siirtopumppu ois tuolla hallilla kun jaksais hetken kasailla et välärin saa kehiin.
 11. Kokemuksia Volvo V70?

  Vs: Kokemuksia Volvo V70? 5matkustajan paikkaa..
 12. Huonot kokemukset yksityisistä myyjistä/ostajista

  Vs: Huonot kokemukset yksityisistä myyjistä/ostajista Nyt oli jp gt-r maksanu loput öllepumpusta. Harmi et piti tätä kautta laittaa että näin tapahtu..
 13. Vs: Kannen takaosaan öljynpaluu Isot pojat sanoo et unohtaa tollaset ja laittaa lohkolle oman huohotuksen ni ei ongelmia. Sithän se ois helppo toteuttaa jos ei tule ku yks turbo tai lohko ois pöydällä.. Paluun laittasin öljypinnan alapuolelle.
 14. Huonot kokemukset yksityisistä myyjistä/ostajista

  Vs: Huonot kokemukset yksityisistä myyjistä/ostajista Henu, kaks tankillista.
 15. Huonot kokemukset yksityisistä myyjistä/ostajista

  Vs: Huonot kokemukset yksityisistä myyjistä/ostajista Jp g-tr sai pari vuotta sit n1 öljypumpun ja aiko maksaa kun saa rahaa, kysellyt tasasin väliajoin sen ~150e perään. Osan maksoi viime talvena mu vielä yli satku uupuu.. Ja pumppukin myyty henulle ajat sitten rahapulassa. Miksi ostetaan palstalla on ilmotusta jos on rästissä entisiä hoidettavia? Annoin pumpun ilman että raha vaihto heti omistajaa koska oltiin jotain kauppailtu keskenään ja tig hommiakin teetin. Aina löytyy selitys miksi ei onnistu maksu, jos sattuu viestiin vastaamaan..
 16. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Trustin mukana tulee omat systeemit. Jotkut tehokkaat öljypumput valmistajan mukaan kaipaa lisätilavuutta..
 17. GT-R -laatikko?

  Vs: GT-R -laatikko? Kestihän "lempan tonninenkin" vakiolaatikolla, tosin eihän sillä hirmusesti ajettu ku aina romuna, paitti laatikko..
 18. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Ratti väärilla booreilla. säädetäänkö kuopijossa ratti suoraan booreissa kääntämällä?
 19. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Ootko sen puolikuun muotoisen "kiilan" ottanut irti ? En oo muuten. Mistä tämmönen löytyy, en nähnyt räjäytyskuvassa semmosta. Eikai sitä kiilaa sieltä mihinkään saa ennenku vetää rattaan ulos? Sehän on omassa kolossaan jumissa eikä pääse mihinkään ku ratas omalla paikalla. Eli ulosvetäjällä plops. Kampuran päässä oleva pultti vetäsee kiinni ton rattaan ja siimapyörän, muulla ei ole kiinni.
 20. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. En usko et neljään tuntiin vaihtaa venavarren kumeja, jakopään purku ja nokkien irrottelu ja jousien löysäilyä/kasailua.. Ja kun se kumminki menee vituiksi Mulla on ollu kumeina OEM, HKS ja supertek, kaikki siel on toiminu enneku on purettu.. Mul oli jotian sard jne pensapaineensäätimiä mut perus bosch on toiminu parhaiten eikä heittele.
 21. Abs poistaminen

  Vs: Abs poistaminen Mä otin omasta pois, abs mokkula metikköön ja jarrusylkältä uudet letkut jarruille. Tosin voihdoin samalla isomman jarrusylkän z32:sta jossa oli erikseen lähdöt molempin etunurkkiin ja taakse yks. En muista onko vakio sylkässä kolmea lähtöä vai jakaako abs motikka sen vasta?
 22. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Sillonhan mikään ei ahdista jos bensapaineet saa säädettyä haluamakseen ilman että auto on edes käynnissä.
 23. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Pitäsköhän paluupuolta isontaa? monesti tukkiin laitetaan syöttö molemmista päistä jollon se 2x6an luulis riittävän kun haarottaa sen tuloletkun.
 24. Vs: Omakustanteiset "DNSF"-grippiratapäivät Alastarolla 3.8 Mun ratapaikka myyty Arto Vatja nimiselle. Ei oo migelin luurin numeroa mut välittäkää joku tieto eteenpäin ellei itse käy lukemassa..
 25. Vs: Omakustanteiset "DNSF"-grippiratapäivät Alastarolla 3.8 kerääjäpönttö olikin tavallisen tankin kans mut oletin tyhmänä että nyt sais heittää kaikki ylimääräset pumput ja pänikät välistä pois..
×