Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

tumevain

Klubilainen
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tumevain

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 05/19/80
 1. 1:25,60

 2. 1:33,60

 3. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Minä ajattelin tehdä tuon saman kun tulee vuodet hihnalle täyteen. Kilometrejä tullee kertymään osille samat parikymmentä tuhatta joten ei järkeä vaihtaa kaikkea.
 4. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Saa sen varovasti puristettua takaisin kasaan. Jakohihnaa kun vaihdoin niin puristin kaiken varalta vanhan kasaan jos vaikka uudessa olisikin ollut joku ongelma. Tein kyllä tuon ennenkuin otin hihnan pois mutta kaipa se samalla periaatteella kasaan menee vaikka olisikin päässyt levahtamaan auki asti. Itse käytin sopivaa pulttia (samanlaista, joka on uudessa valmiiksi asennettuna) tuohon hommaan ja jotkut ovat ilmeisesti ruuvipenkissä puristelleet ja sitten asentaneet tuon pultin. Pitää vaan muistaa tehdä tuo h-i-t-a-a-s-t-i ainakin jos pultilla sen kasaa. Noihin kiristimiin saa uusia hihnapyöriä hommattua jos epäilyttää kiristimen laakerin kunto. Tietty jos sieltä kiristimestä on tullut nesteet pihalle tai vuotaa niin sitten kannattaa hommata uusi.
 5. Minä laitoin SZ/RPS Sport Streetin viime kesänä. Hyvin on toiminut katukäytössä.
 6. Z32 rengaskoot ja ABS:n toiminta

  Minulla on ollut 245/40/18 edessä ja 265/35/18 takana. Halkaisijaero on n. 10 mm ja vierintäkehä n. 33 mm isompi edessä eikä ole ollut ongelmia ABS:in kanssa.
 7. z32tt 370cc suutin

  Minulla olisi 5 kpl kun yksi kärähti. Pitää huomenna käydä mittaamassa ohmit tallilla. Ovat lojuneet pari vuotta hyllyssä tosin.
 8. Kiristitkö tuota pinnapulttia miten tiukkaan ennenkuin laitoit rullan ja kiristit mutterin? Itse latoin vastaavat sinisen locktiten kanssa kiristin vaan sormitiukkuuteen. Jossain jenkkifoorumillakin törmäsin kinasteluun tuosta pinnapultin kiristämisestä ja siellä tuli esiin että tuollaisen pinnapultin kiristäminen imusarjaan lisää rasitusta tuohon poikkimenneeseen kohtaan. Paksu kohta kun stoppaa imusarjaan ja kiristäminen aiheuttaa vedon tuohon kierteiden ja paksumman kohdan väliin ja sitten kun laittaa mutterin niin se lisää rasitusta ja tuo saattaa olla lopputulos. Onni onnettomuudessa että katkesi nyt eikä sitten kun kone käy.
 9. 300zx ja hicas?

  Ei se kovin kummoinen homma ollut. Kaveri oli hyvä olla apuna vääntämässä vähän rengasta jotta sai sisemmät raidetangot muljautettua irti hicas-sylinteristä ja samoin asennusvaiheessa jotta sai kunnolla lähtemään kierteilleen raidetangot. Toinen vaihtoehto olisi ollut irrottaa hicas-sylinteri roikkumaan esim rautalangalla mutta tuo oma ratkaisu tuntui helpommalta. Tuolla oli melko hyvät ohjeet: http://www.twinturbo.net/nissan/300zx/forums/main/view/823064/Rear-tie-rod-replacement-how-to.html
 10. 300zx ja hicas?

  Minä vaihdoin raidetangon sisemmät päät kun niissä oli pieni välys ja nyt ei tunnu minkäänlaisia välyksiä takarenkaissa. En ole kokeillut voimalla väännellä renkaita joten en tiedä että miten tuo keskitysjousi-asia toimii.
 11. 300zx ja hicas?

  Siellä hicas-sylinterin sisällähän on joku keskitysjousi joka voisi varmaan joustaa jos voimalla vääntelee.
 12. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Kyllä olen ollut tyytyväinen. Minulla on Race-versio eli vastannee tuota nykyistä Road/Track-versiota ja pehmeimmällä asetuksella on vielä ihan ok ajella kunhan ei isompiin monttuihin ajele. Tuo Sport Streethan on vähän pehmeämpi versio mutta samat jousivakiot. Tuo Race on ehkä vähän turhan jäykkä jos joutuu paljon ajelemaan esim kiharaista hiekkatietä tms. Tarkastin postikulut kuitista ja oli $251 ollut DHL:n kautta, tilasin Powertrixilta suoraan kun oli kimppa-ostona tarjouksessa vuonna 2010.
 13. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Taitaa olla aika lähellä kokonaiseurohinta kun laskee alustasarjan hinnan + postit ja vaihtaa vaan $-merkin €:ksi Muutoskatsastuksessa kyselivät jotain maahantuojan lappuja alustasarjasta tai säädettävistä tukivarsista (en oikein tarkkaan muista enää) mutta itsehän olin maahantuoja ja kelpasi tulostettu kuitti josta saivat pääteltyä että alustasarja oli tarkoitettu Z32:een eikä esim primeraan. Kannattaa varmaan varmistaa katsastusasemalta että mitä lappuja ne haluaa siellä nähdä.
 14. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Minä tilasin omat Road/trackit aikoinaan suoraan amerikasta. Noin $250 taisi olla postikulut DHL:n toimittamana. Hyvin tuolla kyllä s-postiin on vastattu ja siten saisi varmaan parhaan tiedon että myykö niitä joku Atlantin tällä puolen.
 15. Käyttis-primeraa käytin katsastuksessa ja siellä meni kaikki heittämällä läpi! Ensiksi tuli jarruneste ulos jarruputken kyljestä ilman ongelmia ja sen jälkeen rengasrauta sujahti komeasti molempien puolien helmoista läpi, ihan ekalla yrittämällä. Tässä vaiheessahan homma oli jo kussut täydellisesti mutta vielä bonarina merkattiin että toinen rekisrerikilven valo on palanut ja vasemmalla etusumuvalolla voi tarkkailla pöllöjen elämää kuusenlatvassa Niin joo yksi asia mikä ei mennyt läpi oli se katsastus!
×