Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

fairlady

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fairlady

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Äänieristys ?

  Vs: Äänieristys ? Itsellä kokemusta Vibrosta, Dynamat Extremestä, 2mm Bitumista ja Splenistä. Spleniä en suosittele. Aiheutti jotenkin kumisevuutta pellissä Extremen päällä. Jos haluat edullisimmalla mahdollisella hinnalla parhaan vaimennuksen laita Nike Soundin 4mm bitumimattoa. Sitä myytiin Biltemassa tai Motonetissa. Auto-Soundissa testattiin pari vuotta sitten kaikista eniten vaimentavaksi hinnasta riippumatta. Se tosin vaatii kuumailmapuhallinta, että taipuu hankaliin muotoihin. Nuo Dynamatit ja muut tuntuu tarvitsevan kaksi kerrosta että alkaa vaimentaa kunnolla. Itse laitoin sisäpuolelle pohjapeltiä ensin pensselillä ruosteenestomaalia ihan varmuuden vuoksi ja sitten vasta vaimennusmattoa.
 2. Olisi aika edullinen paketti, sillä kiinnostaisi.
 3. Ruostesuojaus?

  Vs: Ruostesuojaus? Pitäisi alustaan laittaa ennaltaehkäisevää ainetta. Kun alustamassasta on kuullut ja nähnyt kaikenlaista ikävää, niin olisikohan hyvä vetäistä massan sijaan harmaata helmojen kiveniskumassaa koko alusta? Harmaata siksi, että näkee parin vuoden päästä alkavan ruostumisen ruskeana sävynä ja voi puuttua siihen. Entä onko mitään ruiskutettavaa muovimassaa olemassa? Uudemmissahan autoissa on jotain muovipohjaista käytetty.
 4. Vs: Mistä Bensapainesäädin/-mittari yhdistelmä? Meganilta näyttää löytyvän vain vapariin. Hmm, olisko tuosta AEM:ista edullisempaa? Tuo maksaa 200e??
 5. Vs: Turussa pakosarjan laippojen oikasua? Piru kun en muista firman nimeä, mutta itse tehdyn pakosarjan plaanautin Kaarinassa suht pienessä metallipajassa jollakin 20e:lla. Paikka sijaitsi jollakin poikkiteistä, jotka vie Kaarinasta motarille ja aika paljon oli jotain peltoa/aukeaa rakennuksen ympärillä.
 6. Harvemmin tulee törmättyä tuollaiseen, mutta ehdotuksia mistä voisi löytyä? Toki voisi erillisen mittarin sitten laittaa, mutta tuntuisi vain kätevälle asentaa vain yksi osa. Yksinkertainen on kaunista.
 7. Vs: Sunny 1.5 B11 ei käy tyhjäkäyntiä kun ryyppy lähtee päältä En ole tehnyt mitään, mutta nyt ei ole kolmeen päivään sammunut. Ihan normaalisti toimii. Tuon sulakkeen voisin varmuudenvuoksi tarkistaa.
 8. Vika alkoi sen jälkeen kun seisoin puolituntia ruuhkassa ja lämmöt nousivat hieman yli puolen välin, jota ei yleensä näin talvisaikaan tapahdu. Niin kauan kuin ryyppy on käynnistyksen jälkeen päällä, niin käy hyvin, mutta sitten sammuu ja sammuminen tapahtuu nopeasti ilman pätkimistä tms. Kaasulla kun pitää kierrokset 2200 tai päälle, niin ei sammu, mutta sen alle haluaa sammua. Tulpanjohdot ja bensasuodatin tuossa on syksyllä vaihdetut. Mitä paikkoja kannattaisi tarkistaa?
 9. Ruostesuojaus?

  Vs: Ruostesuojaus? Onkos kukaan laittanut puhallettuun alustaan tai muuhun amerikkalaista POR 15 maalia pohjaksi? Kaveri vain suositteli moista.
 10. Kiinnostaisi tietää missä auto nykyään liikkuu, jos liikkuu. Joskus naperona vuonna 1982 tuli kuolattua kyseistä menopeliä Aulangon parkissa.
×