Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Stooli

Members
 • Content count

  171
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stooli

 1. 1:22,09

 2. 1:22,47

 3. 1:30,90

 4. 1:34,88

 5. 1:35,34

 6. kokemuksia rhd japan tilaksista

  Mun paketti tuli rhdltä joskus hiukan alle päivässä japanista suomeen. Helsingistä Turkuun kestikin jo viikon päivät... Näin ainakin seurantakoodeista tulkitsin.
 7. Melkein voisin painonsiirtymälle heittää yhden pisteen. Vauhti on kasvanut ja tehokkaat etujarrut keventävät takapäätä sen verran että lukkiutuu. Absittomana tulee varmaan paremmin esiin tää ilmiö. Paineensäädin väliin vaan. Tässä yksi mielipide;)
 8. Mitä öljyä käytetään tehostimessa? meneekö ihan ATF-linjalla? Ei oikeen searchilla löytyny.
 9. Eli ongelma on kyseinen: -05 Primera 1.6 bensa. Pirssi sammui suoraan ajosta ja ei lähde käymään. Virrat tulee päälle ja startatessa startti pyörii ok. Ongelmana on että auto polttaa sulakkeen heti kun virrat kääntää päälle. Moottoritilasta, akun vieressä olevasta sulakeboxista poksahtaa 20 amp. sulake kohdasta " IGN COIL". Yritetty ottaa kaikki mahdolliset liittimet, releet ym. auki, mutta silti sulake palaa aina kun virrat kääntää päälle. Vikakoodeista ei selvinnyt mitään. Eli kysymys kuuluukin, että onko joku mahdollisesti taistellut samaisen ongelman kanssa ja olisiko siihen löytynyt jotain ratkaisua jota en nyt tunnu löytävän? Kiitos jo etukäteen!
 10. Vikana oli johtosarja, joka oli imusarjan alta hinkannut itsensä puhki.
 11. Joo tuo minullakin ensin tuli mieleen, mutta tosiaan ollaan koitettu ottaa puolien liittimet irti ja silti paloi. Johtosarja voi tietysti olla maissa jostain.
 12. Joo, tuo on kyllä vähän harmi kun ei rataa ajeta sitä "normaalia" lenkkiä. Olisi oikeesti mielenkiintoista mitä herra Salo ja omistajat ajavat normi lenkin. Voisi tehdä vähän vertailua omiin kierroksiin. Mutta peukut ylös Xenonin suoritukselle! Grönthalin Kari on myös Xtremerace-bemarilla jossain jaksossa (olisiko ollut viimeinen), ja erityisesti siitä ajasta olisin ollut kovastikin kiinnostunut, koska olen samaa sarjaa ajanut Karin kanssa. Kari on muistaakseni ajanut Alastaron normiradan aikaan 1:27,xx, ellei jopa 1:26 puolelle. Tätä en tarkkaan muista, mutta Xtremerace sarjan parhaimpia kuskeja kuitenkin herra on. Tästä on ollut joskus kotopuolessa keskustelua, että mitä tuollainen vakiosarjan auto kulkisi ammattikuskin alla. Nyt siihen on tulossa vastaus mutta aikaa ei voi vertailla omiin oikein mitenkään. Harmi!
 13. Muistaakseni s13 laturin laitoin omaan rb20:seen. Kiristysrautaa piti muokata niin että käänsi sen päätylenkin toiselle puolelle.
 14. Projekti r34 gtt vm.98

  Lueskelin topicin läpi ja on kyllä pakko antaa propsit sulle! Hieno skylle kovan työn tuloksena.
 15. Tuli katsottua vanha jackie chanin leffa Thunderbolt. Olen tämän katsonut joskus leffan ilmestymisen aikaan viimeksi ja nyt aukesi leffan autojutut vähän paremmin. BNR32-kuume vaan pahenee...
 16. Kokemuksia talvirenkaista?

  Omakohtaisen vertailun summana voin allekirjoittaa sen, että uusi HKPL8 on melko paljon löysempi rungoltaan kuin edeltäjä 7. Huomaa jo asennettaessa vanteelle kuinka "vetelät" reunat ovat. Ajokokemusta kaseista en omaa, mutta voisin kuvitella, että ns. "vetely" ja löysähkö ajotuntuma on tosiasia. Lumisella ja jäisellä pinnalla pehmeämpi runko joustaa pehmentäen pidon menetyksen rajaa, joten siinä suhteessa luulisin kasin olevan parempi edeltäjiin verrattuna. Mene ja tiedä.
 17. Harline oy. penkin raudat toista kuukautta tulossa jos ovat tulossa. Tavaran saatavuus oli ainakin vahvistettu ennakkomaksumailissa. Olisi pitänyt lukaista tätä topiccia hieman ennen... Eli ensimmäisen ja viimeisen kokemuksen perusteella en voisi kyllä suositella.
 18. Nissanien/Datsunien ratakierrosaikoja

  Alastaro 2.9-13 1:30,9 Sama vanha R33 GTR , BC-ER alusta , Toyo R1R , RaceChrono
 19. Ilmoituksia nettiauto yms.

  En vaihtais kyllä minäkään. Ei siinä ettei 200sx mikään ruma olisi tahi huonompi, mutta tosiasia on että hyväkuntoiset r32 lamat on tällähetkellä tosi harvassa. Että alkoi taas koivertamaan kun menin omani myymään, ...tana. Hieno auto kyllä sulla SamiSmiley! Edit: makuasioita nämä on tottakai.
 20. Päivän rassailut

  Olohuoneen lattia rupee oleen valmis. Eristeet, lattialämmitys, laminaatti... ja sitä ennen vanhojen purku. Kyllä siinä vähän vierähtikin. Pääsee takaisin autoharrastuksen pariin...
 21. Hymyä peliin

  Ja joku asiaan perehtynyt kirjoitti tuolla, että ei persaukisilla ole varaa muuhun kuin oikealta ohjattavaan. Olisihan se vasemmalta ohjattava skylle ollut itselläkin vaihtoehto, JOS NIITÄ OLISI VALMISTETTU JOSKUS... voi jeesus.
 22. Taitaa tulla alipainetta. Mulla ainakin imi yhdestä bmwstä rata-ajon jälkeen tankin lommolle, kun tulppasin höyryletkun. Joissain korkeissa on ilmareikä, mutta ei kaikista välttis löydy... edit: Pitempään seisoessa syntyy ylipainetta kun liemet lämpee.
 23. Seinäjoella Porukkaa?

  Kyllä sitten oikein näin. oltiin punaisella hiacella, punainen bmw kärryillä, liikkeellä...
 24. Seinäjoella Porukkaa?

  Eilen 11.8 n. klo 16?? seinäjoen nurkilla tuli vastaan hopea leveä r33. Tase ilmeisesti, hyvin kuluneista etukaarista päätellen. Tuli myös bongattua Kemoran moottoriradalla lauantaina? (viddu kun ei muista) , asiallinen valkoinen r33 lama kiertämässä varikolla. Kenen lie?
 25. Ongelman laatu on ahtopaineiden tippuminen kun moottori on lämmin. Eli reippaassa katuajossa tai radalla auto pudottaa ahdot 0,8barin tuntumasta 0,5bariin, kun auto lämpeää. Onko BCNR33 joku varo-ohjelma jos joku esim. anturi ilmoittaa liiasta lämmöstä? Kun auton sammuttaa ja käynnistää uudelleen, saattaa se jonkun aikaa ahtaa taas normaalisti.
×