Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

säksä

Members
 • Content count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About säksä

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 08/04/88
 1. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Laitoin autoon paikoilleen tuon perän ja kyllä se siellä mukana pyörii. Oli vissiin jotenkin jumissa kun ensimmäiset metrit hiekkapihalla kääntäessä vänkäsi vastaan, mutta sitten aukesi.
 2. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Tietäisikö joku paljonko on pituus eroa s14 vetarin tumpeilla? Kasasin s13 avoperän kuoriin tuon s14 orkkis viskolukon ja en ole varma onko minulla oikeat tumpit siihen. Pitäisikö tuota jaksaa noista tumpeista pyöritellä käsipelissä erisuuntiin? Kun nyt tuntuu ihan kemppilukolta.
 3. Jämsänseudun nissanistit?

  Vs: Jämsänseudun nissanistit? Porkkanan värinen S14 bongattu keskustassa tällä viikolla. Ja trailerilla punanen s13 9-tiellä jyväskylään päin menossa.
 4. saabin cooleri

  Vs: saabin cooleri Itse joskus aikanaan saabin cuulerin asennukseen ostin yhden "supistus putken", muuten pärjäsi vakio letkuja pätkimällä.
 5. s13 ulisee ja käy laiskasti

  Vs: s13 ulisee ja käy laiskasti Onko jakohihna liian tiukalla? Se ainakin liian tiukalla ollessaan pitää melkoista ulinaa. Kokeile ilman apulaite hihnoja niin tiedät varmasti kuuluko jakopäästä tuo ujellus.
 6. Vaihdelaatikko vai mikä?

  Vs: Vaihdelaatikko vai mikä? Molempiin kytkin sylintereihin kannattaisi vaihtaa ainakin uudet tiivisteet, ja samallahan ne nesteetkin siinä vaihtuu. Siinä pääsylinterin männässä on sisällä joku venttiili mikä ainakin minulla jumitti satunnaisesti ja aiheutti toimintahäiriöitä.
 7. Aem uego laajakaistan asennus?

  Vs: Aem uego laajakaistan asennus? Ei ainakaan minusta ollut vaikea asentaa. Aika selkeät englannin kieliset ohjeet sieltä paketista ainakin löytyy. Ja pystyy korvaamaan vakio lambdan kunhan muistaa sieltä mittarin takaa kääntää sen "ruuvin" oikeaan asentoon niin antaa oikeaa tietoa boksille, näin siis ainakin ca18detissä mutta luulisin yhtälailla onnistuvan muissakin nissaneissa.
 8. Jämsänseudun nissanistit?

  Vs: Jämsänseudun nissanistit? Onko klubilaisia Valkoinen r33 skylle? Vissiin eri yksilö joka vielä kesällä liikkui paljonkin jämsässä?
 9. Pinkki Nissan 200sx s13 -89

  Vs: Pinkki Nissan 200sx s13 -89 Täysin OT mutta viime talvi rällättiin jäällä 2002 vuoden 40tkm ajetulla autolla, joka sai sitten purkutuomion.
 10. Vs: Uusien omistajien kuulumiset (koontitopic) Mullakin on alunperin saksassa ollut ja ei kyllä ole lukkoa eikä ilmastointia.
 11. Vs: metsästys ja kaiken näköinen eräily Joko moni on hirvestyksen aloittanut? Viikon päästä pitäisi aloittaa niin kuin aika moni muukin seura ainakin keski-suomen alueella.
 12. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Ja sitten kun ne kannenpultit muljaa sillä 13mm avaimella niin ei tarvitse kannentiivistettä vaihtaa enää ikinä Mulla on 1/2" hylsyyn hitsattu putken pätkä jatkoksi ja ainakin ca18detissä pystyy nokat paikallaan kiristään kannen pultit.
 13. Vs: Katsastuksesta läpi ekalla kerralla? Eipä tullu leimaa: - välijäähdytin muutettu ja tasauspyörästö ei toimi.
 14. Mikä kytkin ca18detin kaveriksi?!

  Vs: Mikä kytkin ca18detin kaveriksi?! Nyt sitten on kytkintä ilmailtu eilinen päivä ja purettu sylintereitä muutamaan kertaan -> nyt kyllä työsylinteri liikkuu normaalisti ja asetelman jouset painuu ihan kunnolla kasaan mutta kytkin ei silti irrota yhtään. Eli laatikkojumppaa luvassa ja ainakin asetelma tai levy aivan entinen.
 15. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Jos lambda on kovin kallis niin kannattaa miettiä että jos ostaisikin laajakaista seosmittarin josta saa lambda-singaalin eculle.
×