Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jonipeippo

Members
 • Content count

  1352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jonipeippo

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 02/05/82
 1. 1:32,00

 2. Vähäpäästöinen auto ja jälkiasennusturbo ei oikein sovi samaan yhtälöön. Tai sopii, mutta sitten tulee yhtälöön mukaan myös VTT.
 3. Vähäpäästöiseen autoon RB25DET laillisesti vai? Ei ilman inssin vakavaa tahallista tai tahatonta virhettä. RB20:lläkin on jo tekemistä kun paukkuu CA18DET:iin verrattuna lähes kaikki mahdolliset rajat yli.
 4. Trafi vastaa sitten yleensä melko ympäripyöreästi tai varmuuden vuoksi kielteisesti kyselyihin. Jos auto ei ole vähäpäästöinen on todella helppo nakki. Jos on, niin vaatii jo melkoisesti paperitöitä ja kekseliäisyyttä.
 5. en kyllä itse odottelisi liikoja tuosta uudistuksesta. Mikäli auto on vähäpäästöinen, vaatii päästötasojen todistuksen. Olkoon sitten VTT mittaus tai mikä tahansa muu keino minkä keksii. Painokin tulee ongelmaksi kutoskoneen kanssa, vaatii vähintään todistuksen sekin asia. Vaatii jo vähän skillsejä ja munaa leimata moinen swappi. Tehtävissä toki on, riippuu ihan paljonko on valmis maksamaan siitä. (Itse en kyllä lähtisi moiseen hommaan jos täytyy täältä forumilta asiaa tiedustella)
 6. löytyis 90tkm ajettu purkuauto jossa moinen paikallaan vielä...
 7. RB20DET:in voi muutoskatsastaa vaikka jälkeenpäinkin vähäpäästöiseen Suomi-autoon. Ei-typpihyväksytyn auton jos rekisteröi, saa vaikka RB30:llä kilpiin. Ei toki ihan kaikilta onnistu mutta tehtävissä on. Ja surullisen huonosti on konttoreilla tietoa kaikkein villeimmistä porsaanrei'istä. Ja vaikka olisikin, eivät kauhean helpolla neuvo/ohjeista moisissa.
 8. mistä TUV laput cedrikkiin?

  tuliko ihan yllätyksenä että moinen kallis lappu vaaditaan JDM autoa rekisteröitäessä? K1 edullisempi (208-250e) noista kahdesta, joskaan eivät joka konttorilla jaksa/kiinnosta tilailla. Myös jotkut Plussat tilailee.
 9. Ja bemareissa M3/M5. Aika pieni on todennäköisyys että GT-R ja GTS -mallit luettaisiin samaan mallisarjaan kuuluviksi.
 10. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Viimeisimmät 4 tapausta itselle sattunut juurikin niin että täydestä laulusta pääsi nakuttamaan ja vahinko oli välitön. Eikä mitään viitteitä mistään muusta ongelmasta. Juurikin nakuttaneiden pyttyjen kohdalta laakerit totaalisen hajalla ja kampura hädin tuskin pelastettavassa kunnossa.
 11. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Tuurilla. Älä huoli, kyllä se siitä vielä loppuu Ajoin mäkin ekoilla 5:llä RB26DETT:illä tekemättä yhtään mitään muuta kuin pulttaamalla kiinni isompia ahtimia ym. perus settiä. Takana kymmeniä varttimaileja, satoja katukiihdyttelyjä/maantie kisailuja, driftingiä, katuautosprinttejä, ym. eikä koskaan ole ollut murheita. Nyt on viimeiset pari-kolme kesää makseltu hupien hintoja kun perheen kaikki vehkeet on levinneet vuoron perään.
 12. "Näyttää siltä, että käytät Mac-tietokonetta. Voit katsoa Nettivuokraamon sisältöä tietokoneilla, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä. Suosittelemme, että katsot testielokuvan ennen ensimmäistä vuokrauskertaa." Eikä auttanut uusimman Silverlightin asennuskaan. Pitäköön tunkkinsa, eiköhän sen kohta jostain muualtakin saa ladattua.
 13. Kehysmuovit irtoaa helpostikin, muutamalla pienellä ruuvilla kiinni. Pyöreitä osia toisistaan ei oikein erotellakaan. Itsekin istuttamassa -75 Corvetteen R33:n takavaloja. Ei ollut eroa halkaisijalla kuin ihan 1-2mm
 14. Samoilla linjoilla. Valitsisin R32 GT-R:n koska vain uudempien sijasta. Useampaa molempien mainittujen korien edustajaa ajaneena, en kyllä mitenkään pysty perustelemaan R34 GT-R:n 3x/4x hintaa vanhempiin verrattuna. Tietty jos on ns. "Audi-syndrooma" että on aina pakko olla mallisarjan uusin versio alla että kehtaa ajella paikalliselle ABC:lle kahville, niin siitä vaan makselemaan siitä uudemman auton omistamisen ilosta. Omaa silmää ei edes R34 uudempi korikaan kokonaisuutena miellytä. Kuten mainittua muidenkin toimesta, R35 GTR onkin sitten jo täysin eri planeetalta. Onneksi/harmikseni olen päässyt moista ajamaan kadulla ja radalla, vakiona ja kutiteltuna. Se on ihan aidosti jotain käsittämätöntä ja melkein saisi jopa myymään taloni pois ja muuttamaan vuokralle.
 15. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Kyllä niiden puolesta sentään voisi teholukema alkaa 6:lla. Mistä noista aina tietää. Ei omastanikaan tullut HKS twineillä kuin 527hv @1,4bar 272 nokilla. Myin setupin kaverille vakionokkaiseen koneeseen ja siitä penkitettiin samassa dynossa 490hv @1,4bar. Twinien tilalle vaihdoin järkevästi heräilevän sinkun ja heti eka veto penkissä vanhoilla kartoilla 599hv @1,15bar. Toki on Dynoissakin eroja ettei kaikkia voi verrata keskenään senkään puolesta.
×