Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

joonash

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About joonash

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 10/26/91
 1. Minkä näköinen on sinun s13?

  Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Vaikken sinisistä autoista oikein välitäkkään niin on kyllä pakko kehaista tätä yksilöä. Mitkä vanteet noi muuten on ja millä spekseillä?
 2. Foorumilaisten PS3 id?

  Vs: Foorumilaisten PS3 id? joonash on ID ja FIFA09 lähinnä pelailen. GT5 kyllä sitten ku tulee.
 3. Vs: Virus liikkeellä + Kärsitkö koneongelmista. ONGELMA #1 Yrittäessäni asentaa Windows XP:tä uudestaan laitoin fujitsu siemens recovery CD:n asemaan ja työpöydälle tulee ikkuna jossa lukee: ================= Lue . txt ================= Tämä on palautusta (recovery) varten tarvittava taltio! Käynnistä järjestelmä tältä taltiolta käyttöjärjestelmän palauttamista varten. Käyttöjärjestelmän palautuksen yhteydessä menetetään kiintolevyllä olevat tiedot. Tästä syystä on tärkeät tiedot ehdottomasti varmuuskopioitava kiintolevyltä ennen käyttöjärjestelmän palautustoimenpidettä. Lisäksi tämän tekstin alla on kaksi painiketta joissa nuolet eri suuntiin. Painan kumpaa tahansa, ei tapahdu mitään tämän jälkeen. Ikkuna vain sulkeutuu. Osaisiko joku auttaa? ONGELMA #2 Näyttöni väreilee oudosti ja kevyesti. Tämä ongelma tulee esiin varsinkin kun selailen nettiä ja pelaan vaikka esim. wowia. Kyseessähän on litteä fujitsu siemensin näyttö.
 4. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Tänään tuli nähtyä metallin harmaa S15 Silvia tulossa Euromarketilta kutostietä kohti. Ainoa vaan, että siinä oli kamalat siniset tribaali kylkiteippaukset ja auto oli venäläisissä kilvissä. Yllätti kovasti kun tämän näin.
 5. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. veroja tuli sen 1600€, helmat ei oo taas paikallaa kun vasta sain ruostesuojauksesta takas ja olin tossa viikon pohjosissa.. kiitoksia Näin tän takaa päin taas eilen kymmenen aikoihin siinä Helsingintien/Prismaan johtavan tien risteyksen R-kioskin luona kun käännyit Helsingin tien tunneileille. Tais olla vielä oikeitten takavalojen vasempi valo pimeenä.
 6. Suosikkiautopelisi?

  Vs: Suosikkiautopelisi? GT5 Prologue tällä hetkellä. GT5 odotellessa tuota pelaan. Olen omistanut sarjan kaikki pelit, joten ne ovat olleet lähinnä niitä parhaita autopelejä kautta aikojen.
 7. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Juzzyn R32 näytti olevan kilvissä, paljonkos mahtoi tulla veroja? Näin tän E-saimaan talon valoissa kun tulin SaiPan pelistä. Katoin aluks hämärässä et ei kai taas joku teini calibra (näytti viel valkoiselta), mutta sitten katoinkin "ei perhana täähän on se keltanen r32". Meinas naurattaa kun kotijoukkueen ja tämän R32:n värit sopi hyvin yhteen, mutta tyylikkäältähän sun vehe näytti.
 8. Vs: GT5 vs Forza motorsport 2 tai muut x360 ajopelit - Kumpi konsoli ostetaan? Eihän PS3:ella taida edes olla aluekoodeja, sillä japanista tilatut pelitkin toimivat tietääkseni ihan samalla tavalla kuin kotimaan pelit. Onnea uudesta konsolista . Lisääppä joonash nimi kaverilistalle, jos vaan haluat.
 9. Vs: GT5 vs Forza motorsport 2 tai muut x360 ajopelit - Kumpi konsoli ostetaan? Olen omistanut sekä 360:sen ja PS3:sen, mutta en Forzaa. Gran Turismo 5 prologue on jo sellaisenaan mahtava ajopeli, ja Polyphony Digital on vieläpä luvannut realistisen fysiikkamallinuksen sekä vaihtuvat sääolosuhteet kokoversioon, joten sitä odotellessa. Kertaakaan en ole Forza Motorsportteja pelannut, mutta olen omistanut kaikki GT:t. Xboxista jouduin luopumaan koska sen tekniikka petti ja se tilttaili aina vähän väliä. Vaikka PS3 maksaakin n. 2x enemmän kuin boksi olen ollut 3x tyytyväisempi PS3:seen kuin boksiin. 360 jonka omistin oli kyllä ollut minulla jo konsolin julkaisusta saakka, eli oli se vanha parantelematon malli, joten en näistä uudemmista tiedä kun niissä pitäisi tekniikan olla vähän kestävämpi mitä muistan lukeneeni. Mutta loppujen lopuksi voin sanoa, että jos rahaa kuitenkin löytyy niin osta ehdottomasti se PS3, mahtava laite täytyy sanoa. Lisäksi jos halusit käyttää 360 verkkopelaamiseen langattomana, täytyi sinun ostaa erillinen laite joka maksaa n. 80€ ja sitä ei tietääkseni enää edes valmisteta, sinun täytyisi myös ostaa peliaikaa verkossa pelaamiseen. PS3:sessa langaton yhteys on sisäänrakennettuna ja verkko-ominaisuudet toimivat kuin unelma ja verkossa pelaaminen on ilmaista PS3 + ilmainen verkkopeli + luotettavampi + laadukkaamman oloinen ja tyylikkäämpi + Blu-ray + hiljainen käyntiääni - hintavampi 360 + edullisempi - mielestäni melko ruma - tuuletin oli kovaääninen - tekniikka petti - verkkopelaamisesta maksettava erikseen Suosittelen vahvasti PS3:sta oman kokemukseni pohjalta, riippuu täysin paljon sinulla on rahaa ja paljon haluat konsoliin sijoittaa rahaa. Täytyy vielä muistaa että PS3 on markkinoiden paras Blu-ray soitin. Verkkokauppa.comissa taisi olla joulualennuksessa PS3 80gb 399€ Motorstorm 2:sen taikka LittleBigPlanetin kanssa, joka kuulostaa erinomaiselta tarjoukselta.
 10. Legendaarisimmat pelit?

  Vs: Legendaarisimmat pelit? Onhan noita aikojen saatossa tullut pelattua, joskus pienempänä pelasin jotain outoja ajopelejä PC:llä, josta en muista oikeastaan mitään. Ensimmäinen varteenotettava peli jota pelailin oli AoE 2. Age of Empires II Gran Turismot - ykkösestä viimeisimpään, kaikki omistan (myös Tokyo Geneva Concept harvinainen lisäri) ja kaikkia on pelailtu, suurin osa läpi Vanhat PS1 Crashit Tenchu 1 & 2 Metal Gear Solidit Rome: Total War Medieval 2: Total War Areena 5 World of Warcraft - kunnes ensimmäinen lisäosa tuli, joka valitettavasti pilasi osittain peli-ilon Satunnaiset Star Wars pelit
 11. Kukaan pelannut tätä peliä..

  Vs: Kukaan pelannut tätä peliä.. Taisitte perustaa jo, enkös minä kerennytkään? Vai olenko vaan niin paska tässä pelissä? :'(
 12. Kukaan pelannut tätä peliä..

  Vs: Kukaan pelannut tätä peliä.. Vihdoinkin pelintekijät muuntaneet koko budjettinsa pelkäksi hyväksi.
 13. Need For Speed Undercover

  Vs: Need For Speed Undercover Näiden arvosteluiden perusteella taidan jättää ostamatta, lataan PS3:lle sitten demon jos sellainen tuolta löytyy. Taidan sitten tilata jonkun japanilaisen tuning-pelin GT5:sen ohelle. Suosituksia, kokemuksia?
 14. Gran Turismo 5

  Vs: Gran Turismo 5 Mites tuollainen save game käytännössä toimii, tai miten sen saa toimimaan suomen kielellä selitettynä.
 15. Vs: Penkkien ja vöiden muutoskatsastus? Nostampa uuden aiheen tänne ylös, mutta asiaan: Onhan nuo Briden Zeta III:set e-hyväksyttyjä kun oheisessa linkissä lukee "for offroad use only!" vai onko pelkästään jenkkilän ohjeita? http://www.more-japan.com/product.php?productid=16444&cat=401&page=1 Onko seuraavan linkin takana olevat vyöt kaikki e-hyväksyttyjä ja mitä noista voisitte suositella? Tai voisitteko kertoa enemmän minkälainen vyö kannattaa ottaa katu/rata käyttöön jos orkkisvyöt jättää vielä paikoilleen (jos vaikka tulee kiire) ? http://www.sparcousa.com/harness_tuning.asp
×