Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kristian

Members
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kristian

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: P11-144 Primera aivan liian kova Itse olen ostanut kaksi Primeraa, joissa molemmissa oli laskettu alusta. Molemmissa etupää lepäsi pohjaanlyöntikumien varassa ja oli kuin kivireki. Kumien lyhennys normalisoi tilanteen.
 2. Vs: GT:n takajarrusatulasta kysymys Takajarrusatulassa olevan käsijarruvivun jumiminen näyttä olevan ainakin P11 Primerassa tyyppivika. Joko käsijarru jää päälle, tai sitten vipu ei palaudu ihan off asentoon ja silloin jarrupalan automaattinen säätö ei toimi --> käsijarru ei ota ja myöskään käyttöjarru ei ota. Itse olen korjannut tuon vian irroittamalla sen jousen ja nostamalla sitä vipua sentin pari sieltä satulasta. Sitten hiekkapaperilla ruosteet pos ja lämpöä kestävää vaseliinia akseliin. Samalla olen hieman laittanut lisäjännitystä jouseen vääntämällä sitä ruuvipenkissä.
 3. Vs: Primeran GT:n eroja P11-144 Sporttiin Takapönttö on muistaakseni 740 turbovolvosta ja putken koko oli muistaakseni 2 1/4". Pönttö ei ole läpiputkella oleva malli ja sitä onkin hieman "portattu".
 4. Vs: Primeran GT:n eroja P11-144 Sporttiin GT:n ja 144:n moottoreiden suurimmat erot: -imunokka on GT:ssä 4 astetta kireämpi -nokat on ajoitettu eri tavalla -GT:n pakosarja on karvalakkimalli 4-2-1 pakosarjasta, katti moottorin alla. 144:ssa katti tulee heti kiinni pakosarjaan ja se laskee tehoa -eri ecu Minulla oli GT:ssä paikoillaan 144:n nokat ja toimi hyvin. Vääntöä oli enemmän ala- ja keskikierroksilla. 6000rpm jälkeen kone sitten puutui nopeammin kuin vakio nokilla. Eli jos jollakin 144 miehellä riittää virtaa, kokeilkaa GT:n pakosarjaa. Vakio GT eri takapöntöllä, mitattu Prokkolan penkissä: 116kW/193Nm. Pöntön vaihdon jälkeen auto veti yläalueella selvästi paremmin kuin vakiolla pöntöllä.
 5. Vs: vaparin(suodattimen) kanssa ongelmia!! Joo se ilmansuodatinkotelon pois otto/ylös nosto muuttaa selvästi alaväännön muotoa ainakin Primerassa. n.3500rpm kohdalle tulee tuo ikävä kuoppa ja alle 2000rpm väännöt laskee myös. Jos haluaa vakiolla kotelolla sellaisen kummun alakierroksille, niin leikkaa suodattimen alta kotelon päädyn pois ja pohjaa auki/pois. Kummun paikkaa voi siirtää muuttamalla imuputken pituutta. Tuo mustassa "vakiokäyrässä" 3000rpm kohdalla oleva kumpu tuli, kun tukin jakajakammion putkessa olevan resonaattorin. Persdynossa parhaalta (tasaisimmalta) ala- ja keskivääntöjen kannalta tuntui semmoinen viritys, missä poistin ilmansuodatinkoteloa edeltävän putken kokonaan ja annoin resonaattorin olla toiminnassa. http://img.photobucket.com/albums/v612/Foetus/Kyrt.jpg[/img]
 6. Vs: vaparin kanssa ongelmia!! Ei testattu kun ei ollut puhdasta filsua mukana. Tuo ilman filtteriä oleva veto tehtiin siis sillain, että imuputki missä ilmamassamittari on, nostettiin reilusti ylös päin. Auton edessä oleva puhallin piti huolen siitä että moottori sai viileää ilmaa sisäänsä. Tuohan on semmoinen extremetapaus, kun suodatinta ei ole ollenkaan ja imuilma on varmasti yhtä viileää kuin ulkoilma. Kun laittaa vapaavirtaussuodattimen konehuoneeseen ilman viileän ilman sisäänottoa, teholisä ei varmasti ole enää 2,3hp.
 7. Vs: vaparin kanssa ongelmia!! Karua mutta totta. Penkitin GT Primeran ja siihen saatiin 1.7kW ja 0.5Nm lisää kun koko 10tkm ajettu suodatin poistettiin ja kotelo nostettiin ihan auki.
 8. Vs: SR20 rullakeinut vs. normaalit keinut, eroavaisuudet? Rullakeinuilla olevan moottorin nokka on todennäköisesti pyöreämpi profiililtaan verrattuna tava keinuun. GT:n nokan arvot, imu 244* ja pako 232*. Nostot 9.9mm ja 8.8mm. Ei kellään olisi noita nokan arvoja GT Almeran koneesta?
 9. Ilmanputsari

  Vs: Ilmanputsari Ei se varmaankaan ole öljyä. Jos se ois öljyä, sitä ois joka paikassa konehuoneessa. Mulla on Primeroissa putsari ollut monestikkini juuri tuon näköinen. Todennäköisesti se on pölyn ja kosteuden yhteistuotosta.
 10. Vettä apparin jalkatilaan

  Vs: Vettä apparin jalkatilaan Joo, nuo muovi"ohjarit", vai mitkä ne nyt on vuotaa. Olen törmännyt kahteen P11-144 korimallin autoon joissa kummassakin vuosi sama paikka, ja ainakin toisessa autossa lasi oli orkkis. Lattiamatot oli molemmissa takajalkatilaa myöten ihan märkänä. Tuo vuotohomma kannattaa tarkistaa muillakin Primeramiehillä ihan kaiken varalta.
 11. P11 GT lisää tehoa?

  Vs: P11 GT lisää tehoa? Tuli käytettyä GT:tä Prokkolan penkissä. 159hv ja 193Nm naksahti ruutuun. Kokoonpano on vakio, lukuunottamatta modattua turbo Volvon takapönttöä ja imuputkea, joka on kaasuläpän ja ilmamäärämittarin välissä. Tankissa 98 bensaa ja ennakko 17*. Ennakon lisäyksellä 15->17 teho ei muuttunut mittaustoleranssien puitteissa ollenkaan. Samalla testattiin mitä vaikuttaa kun ilmanputsarikotelo aukaistaa ihan selälleen. Kone siis veti suoraan auton edessä olevan puhaltimen painamaa raitista syysilmaa sisäänsä. Vääntö kasvoi uskomattomat 0.5Nm ja teho peräti 1.7kW verrattuna vakio 10tkm ajettuun ilmansuodattimeen! Se mihin putsarikotelon poistaminen ja mahdollinen vapaavirtaussuodattimen asentaminen vaikuttaa, on alaväännön muoto. Sekin johtuu imuputken resonanssista, joka muuttuu kun suodatinkotelo otetaan pois. Ei siis paremmasta virtauksesta.
 12. Vs: Gti alluun säädettävä nokkapyörä? No eikös siihen nyt samat rillat mene kuin det-koneeseen? Niitä ainakin saa mistä vaan.. Pystyisikö joku sanomaan varmasti, että det:n rattaat passaa de koneeseen? Jos passaa, niin onko jakopäät sitten muiltakin osin samanlaiset?
 13. Vs: GT Almeran tehokäyrä, löytyykö keneltäkään? GTI lehdessä oli jonkun Almeran käppyrä ja siinä oli suunnilleen samat virit kuin sulla. Max tehot ja väännöt olivat samat, mutta tuota reilun 3000rpm väännön notkahdusta siinä ei ollut. Eroa taisi olla peräti 20Nm, joka on aika paljon! Se käyrä oli aika saman näköinen GT Primeran vakiokäyrän kanssa.
 14. Vs: GT Almeran tehokäyrä, löytyykö keneltäkään? Oletko mitenkään muuttanut sitä imuputkea missä ilmamassamittari on, esim. lyhentänyt sitä? Vai onko filtteri kiinni siinä kohtaa missä normaali ilmanputsarikotelo on?
 15. Vs: Gti alluun säädettävä nokkapyörä? Aika nihkeästi löytyy noita rattaita. Pitänee teettää semmoiset.
×