Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

-Pexi-

Klubilainen
 • Content count

  2070
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by -Pexi-

 1. Mulla on 280z jarrupääsylinteri, jonka ajattelin uusia. Eli vanhan voin myydä pois.
 2. Nyt loppuu oma tietotaito kesken. Probleema on sellainen, että ohjausvaihde? (steering rack) ei ole keskitettynä. Ratti on suorassa, mutta laidasta laitaan puolien välillä on erilainen kääntyvyys. Eli renkaat menevät eri kulmaan ja ratti pyörii enemmän kierroksia keskiasennosta toiseen suuntaan kuin toiseen. Tämän vuoksi myös luistonesto sekoaa, kun lähtee ajamaan, koska elektroniikka luulee, että on ohjauskulmaa, vaikka ajaa suoraan. Netistä selvittelin, että consultin avulla voisi nollata tuon ohjauskulman. Kysymys kuitenkin kuuluu, että miten ohjaus tulisi keskittää? Irroitanko ohjausakselin ohjausvaihteesta (konehuoneen puolelta), lukitsen ratin keskiasentoon ja keskitän ohjausvaihteen. Tämän jälkeen käännellään raidetangoista pyörät takaisin suoraan vai irroitanko ratin ja käännän sitä sen verran, että laidasta laitaan on yhtä monta kierrosta ja korjaan taas kulmat raidetangoista. Onko ihan sama kummasta päästä homman tekee? Ratissa on "clockspring" joka ilmeisesti pitää nollata Nissanilla muutoksen jälkeen.
 3. Jarrujen jäähdytys

  Tämä on ollut minulla pitkään suunnitelmissa ja letkutkin on jo valmiiksi ostettu. Kuitenkin muut hommat ovat ajaneet edelle, enkä ole vielä ehtinyt asiaa edistämään. Muutenhan homma on aika simppeli, mutta imanohjaaminen jarrulevyn keskelle vaatii jonkun adapterin hitsaamisen/kiinnittämisen jarrulevyyn. Varmaan ensi talven hommia mulla, kun saan hankittua MIG:n. Valmiitakin satseja on olemassa.
 4. alusta

  Tässä on mun mielestä aika helposti ymmärrettävästi selitetty mm Camberia, Casteria ja Ackermania. Camber Ackerman ja Toe Roll Centre: KPI ja Scrub radius: Mechanical trail:
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Mishimoton ropelit on muistaakseni 12". Mä leikkasin tota koteloa siten, että toisella puolella on 14" ja toisella 12". Periaatteessa tohon vois mahtua kaks 14" ropelia, mutta mulla tulee toi by-pass venttiili hieman tielle. Jos muistan oikein, niin pienemmällä remmillä siinä on paremmin tilaa.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Spallin puhaltimet on kyl ihan eri luokkaa kuin Mishimotot. Oon miettinyt, että onko tuo Mishimoton alumiini taustakin aivan turhake. Tehokkaat puhaltimet pitää lämmöt kurissa hitaassa vauhdissa, mutta samalla tuo tausta blokkaa merkittävästi ilmavirtausta, kun vauhtia on enempi. Löytyisiköhän jostain vain kiinnikkeet, joilla puhaltimet saisi pidettyä kiinni jäähyssä.
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on CNT:n katit kestäneet ihan hyvin ja istuvuuskin on hyvä. Ne on ainakin edullinen vaihtoehto, mutta CEL-valo saattaa vaivata. Mulla oli Southbendin stage 3 ja JV-Z:lla on vieläkin remmin kanssa. Mun mielestä se oli käytettävyydeltään ihan miellyttävä paketti. Vaihdoin paketin, kun konerempassa vuoti öljyt kytkinlevyyn. Tätä ennen olin kuitenkin tyytyväinen.
 8. Uuden Zetan julkistus

  Ei taida valitettavasti tulla eurooppaan myyntiin. Suomen verotus tekisi tuosta myös aika kilpailukyvyttömän hinnoittelun puolesta, koska tuo vr30dett ei ole ihan bensapiheimmästä päästä. Mieleståni kuitenkin onnistuneen oloinen toteutus, jos vaan omamassa pysyy aisoissa.
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Ehkä 370Z:aa ruvetaan saamaan kohta enemmänkin foorumille. Omassa zetassa on niin kohtuuton määrä rahaa kiinni, ettei se vaihdu mihinkään ennen kuin GT4:sta saa järkihintaan (eli tuskin koskaan).
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on hyviä kokemuksia Rockautosta. Edulliset hinnat ja tavara on tullut aina aika nopeasti perille.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  Kuulostaa siltä, että ois iskarit finaalissa. Ei kai tuota mikään muu selitä.Linkittyisikö nopeus siihen, että jousillahan on tietty ominaistaajuus, joilla ne pyrkii värähtelemään, mikäli niitä ei ole vaimennettu.
 12. Assetto corsa

  Eihän se peli paljoa maksa. Alkaa olla vaan kone vähän ehtoopuolella ja sitä pitäisi päivittää. Sen verran vähän ehtii pelailla, että fyrkat on parempi laittaa muualle.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Mikäs takavanteen leveydessä mättää? Eikös toi pitäis mennä ihan jees noilla offseteilla vai joutuuko laittaan paljon camberia.
 14. Assetto corsa

  Ärsyttävää, kun nää modit ei toimi konsolilla. Oli kyllä PC:llä huomattavasti monipuolisempi peli...
 15. Nyt kun Ahveniston ratapäivät ovat oven takana ja Botniaringin ratapäiväänkin on enää vajaa viikko on ajankohtaista laittaa pystyyn ketju, jossa voi keskustella mistä tahansa rata-ajoon liittyen. Aiheen ympärillä käydään täällä aika vähän keskustelua, vaikka aika moni kuitenin kellottaa kierrosaikoja ja niitä onkin saatu aika kivasti listaankin. Tänne voi siis linkittää esimerkiksi Racechrono tiedostoja vertailtavaksi. Itseä kiinnostaa ainakin suunnilleen samoilla sekuntilukemilla pyörivien kierrosaikojen datat. Näistä voi sitten tehdä vertailuja vaikka Circuit toolsilla tms. Täällä voi myös käydä keskustelua eri ratojen ajolinjoista, säädöistä, träppinopeuksista, kierrosajoista, jne. Avaan pelin laittamalla hieman yleistä tietoa, joka suurimmalle osalle onkin jo aika selvää kauraa... Android puhelimille ja vanhoille noksuille pätevä ajanottosofta. http://www.velocitybox.co.uk/index.php/en/support/40-software.html Tässä screenshotti edellisen Kemoran reissun kahdesta nopeimmasta kierrosajasta, joka osoittaa, että parantamisen varaa vielä löytyy. Täytyy jatkaa tätä paremmalla ajalla, mutta siis sana vapaa. Aloitetaan keskustelu grippiajosta!
 16. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä oon kans kuolannu noita Advanin vanteita. Erittäin hyvän näköiset! Mitä toi setti maksoi? Oon vähän kade...Mulla nää ois tullu ratakäyttöön, joten oisin ottanu optimitilanteessa vastaavat, mut 18" koossa.
 17. Vapaamuotoista keskustelua

  Kannatta miettiä, että ottaisko noi kehykset mattana. Saattaa peilata aika pirusti aurinko noista reunoista. Toi verhoiltu ratti on kyl siisti tos kuvassa. Täytyy tehdä sama homma...
 18. Sportscar Breakfast Club 27.6

  Mä voisin tulla pyörähtään, jos vaan ehdin. Riippuu vähän millä aikataululla lähdetään mökkeilemään.
 19. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on se reilu pari astetta camberia joka nurkassa, eikä se vielä renkaita ihmeemmin kuluta. Eli eiköhän liiallisesta aurauksesta/harituksesta kyse. Ei mielestäni kuitenkaan mikään tyypillinen ilmiö zetoissa.
 20. Vapaamuotoista keskustelua

  Eikös auraus vaikuta kulumiseen ihan koko kumissa. Liiallinen camber saattaisi kuluttaa sisäreunaa, mutta sillon kulmaa olisi jo reilusti yli 3 astetta. Näyttäisi kuvan perusteella siltä, että kumi on kapeahko vanteelle, sivuvallit löysiä ja rengas sortaa alle. Tämä on siis silkkaa spekulokntia, kun en tiedä tarkempia speksejä.
 21. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Mulla on kupit ja komepistevyöt. Lannevyö on vedetty kuppien rei'istä. Mielestäni kupit kuitenkin helpottaa huomattavasti penkissä pysymistä ja voi paremmin keskittyä ajamiseen.
 22. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla tulee jossain vaiheessa myyntiin, kun Autoracingiltä saa tilattua rpf1:set, mutta siinä voi kuulemma kestää. Linkkiä oon käyttänyt realdashin kanssa usb-johdolla suoraan. Radalla se on aika näppärä, kun näkee soittimen näytöstä vilkaisulla öljyn ja veden lämmöt. Toki mulla on niille raja-arvot laitettu myös ecussa.
 23. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä luulen, että päivittäisin vaan setin vaan eteen. Samalle levylle pitäisi käydä suoraan kevyemmät satulat. Tietysti etulevyt ja satulat saattaa saada järkihintaan pakettina, jos noi levyt on kierot. Takasatuloiden päivitys tulee sit mahdollisesti myöhemmin, mutta niissä ei kauheesti säästä painossa.
 24. Vapaamuotoista keskustelua

  1. Mulla ravistaa kans etujarrut. Kovin ärsyttävää, kun pitäisi olla ihan laadukkaat kaksiosaiset levyt ja 370z Akebonon satulat. Taidan laittaa nuo myyntiin jossain vaiheessa ja ostaa vähän kevyemmät satulat tilalle. Mä oon vaihtanu palat varmaan 10 kertaa noihin Bremboihin, eikä oo ikinä tarvinut paloja rälläköidä. Männät pitää vaan painaa kunnolla pohjaan, että saa palat ujutettua. 2. Mulla on Tomein pakosarjat, jotka vaikuttaa kyllä laadukkailta. Tomein putki on todennäköisesti kevyt ja laadukas, mutta käsittääkseni kaikki sinkkuputket resonoi just mukavasti siinä 2500-3500 välimaastossa. Kierroksilla kuulostaa kyllä erittäin hyvältä. Suosittelisin kuitenkin jotain X-pipellä varustettua tuplaputkistoa, jos painonsäästö ei ole ykkösprioriteetti. 3. Liitytty ryhmään
×