Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

-Pexi-

Klubilainen
 • Content count

  1925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

-Pexi- last won the day on June 24

-Pexi- had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About -Pexi-

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 07/13/81

Recent Profile Visitors

5466 profile views
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  No niinhän se meni, että osia odotellan edelleen. Ajattelin kuitenkin tulla paikalle veljen kalustolla.
 2. Kaasuläpän kalibrointi ei onnistu

  Melko suhteellista toi suuttimien irrotuksen vaikeus. Mulla ois ens viikon työohjelmassa releen asennus bensapumppujen ohjaukseen,tankin sisäisen pumpun vaihto, molempien etunapojen vaihto, kytkimen ja vaihdelaatikon asennus, alatukivarsien alupuslat, ilmastoinnin kompuran kiinnitys, putkiston kiinnitys ja penkin asennus ja varmaan monta pikkujuttua, mitä unohdin Etanolilla ennakkoa voisi ennemminkin lisätä pari astetta kuin ottaa pois, mutta voi olla, että toi boksi sekoittaa vakioecun toimintaa. Jos haluut, niin Akulta voi lainailla mun uprevia ja logata vakioecua. Katoitko sytkän lampulla?
 3. Kaasuläpän kalibrointi ei onnistu

  Mulla on tyhjäkäynnit laitettu aika vastaaviin lukemiin remmin takia. En tiedä onko tuo nyt kovinkaan iso onglema. Tyhjäkäyntiähän määrittelee vakiomoottorinohjauksessa käsittääkseni kaasuläpän aukiolo. Mikäli läppä on liikaa auki ja seoskorjaus pitää sopat lähellä lambda-arvoa 1 kierrokset ovat turhan ylhäällä. Sama ongelma voi muodostua myös, mikäli on imuvuotoja. Uprevillahan tuota vakioecua voisi logata ja pohtia onko siellä jotain normaalista poikkeavaa. Jotenkin olisi outoa, että kaasuläppä olisi levinnyt samanaikaisesti. Epäilykset kohdistan siihen etanoliboksiin ja sen eculle syöttämiin arvoihin. 0-7 astetta kuulostaa todella myöhäseltä sytkältä, varsinkin kun kierrokset ovat korkealla. Omassa aftermarket ecussa tyhjäkäynti säätyy myös sytkäkorjauksella siten, että perusarvo oli jotain 14 luokkaa ja sitä sitten aikaistetaan, mikäli kierrokset putoavat ja niitä halutaan nostaa tai myöhästettiin, jos taas kierrokset ovat liian korkealla.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Veikkaisin, että 2-3 viikkoa menee. Kyl se 29.6 SBC:ssä on tikissä. Jos ei oo, niin tuun sit Caterhamilla tai lainaan veljeltä possua.
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Sillä oletuksella, että on vehkeet nipussa, niin oon messissä.
 6. 350Z käynnistyy kuumana huonosti

  Bensapumpun rele saattaa sekoilla, mikä vaikuttaisi sitten pumpun ohjaukseen ja sitä kautta toimintaan. Jos ongelma on aina kuumana, niin helppohan tuo on testata työntämällä pumpulle virtaa suoraan. Logi näytti mun silmään ihan normaalilta.
 7. 350Z käynnistyy kuumana huonosti

  Polttoaineensuodatinta ei zetassa ole muuten kuin pumpussa. Kampiakselin asentotunnistin voisi olla myös yksi. Mutta tosiaan rikastus on riippuvainen jäähdytysnesteen lämpötilasta ja mikäli se näyttää väärin saa varmaan kylmänä turhan vähän soppaa. Mulla on yks Uprev hyllyssä, jos haluaa logata starttia.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä diggaan kans tosta spoikasta. Hankintalistalle jonon jatkoksi...
 9. Nämä odottaa vielä noutajaa. Ei pitäis olla hinnalla pilattu.
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  En muista, että kompurassa ois mitään venttiiliä. Voin vilkasta viikonloppuna, kun se on mulla puoliks irti. Vuotokohdan voi testata jossain ilmastointihuollossa väriaineella ja uv-lampulla. Ihan perus systeemi. Lähtökohtaisesti joko kenno tai kompura vuotaa. Putket tuskin, ellei oo jääny jotenkin puristuksiin tai hinkkaantunu puhki. Loppuuko ääni, jos kytket kompuran pois?
 11. Toki. Pohjois-Helsingissä asustelen. Tuu vaikka viikonloppuna blokkaamaan.
 12. Myydään Greddyn laadukas putkisto poistohintaan! 400€!
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Yritin eilen laittaa tuota Linkin ODB:tä toimimaan, mutta en siinä onnistunut. Täytyy varmistaa vielä, että CAN High ja CAN low meni oikeinpäin, mutta en ainakaan pystynyt perus odb-mokkulalla yhdistämään väylään. Tiedän kyllä, että näitä on saatu toimiaan, mutta se vaatii hieman tutkimista vielä. Jos jollain on Linkin ODB konfattuna, niin olisi kivaa tietää asetukset. Noilla CAN1 350z ja CAN2 350z asetusilla ei ainakaan heti lähtenyt toimimaan.
×