Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

-Pexi-

Klubilainen
 • Content count

  2042
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

-Pexi- last won the day on August 4

-Pexi- had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

About -Pexi-

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 07/13/81

Recent Profile Visitors

6064 profile views
 1. Uuden Zetan julkistus

  Ei taida valitettavasti tulla eurooppaan myyntiin. Suomen verotus tekisi tuosta myös aika kilpailukyvyttömän hinnoittelun puolesta, koska tuo vr30dett ei ole ihan bensapiheimmästä päästä. Mieleståni kuitenkin onnistuneen oloinen toteutus, jos vaan omamassa pysyy aisoissa.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Ehkä 370Z:aa ruvetaan saamaan kohta enemmänkin foorumille. Omassa zetassa on niin kohtuuton määrä rahaa kiinni, ettei se vaihdu mihinkään ennen kuin GT4:sta saa järkihintaan (eli tuskin koskaan).
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on hyviä kokemuksia Rockautosta. Edulliset hinnat ja tavara on tullut aina aika nopeasti perille.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Kuulostaa siltä, että ois iskarit finaalissa. Ei kai tuota mikään muu selitä.Linkittyisikö nopeus siihen, että jousillahan on tietty ominaistaajuus, joilla ne pyrkii värähtelemään, mikäli niitä ei ole vaimennettu.
 5. Assetto corsa

  Eihän se peli paljoa maksa. Alkaa olla vaan kone vähän ehtoopuolella ja sitä pitäisi päivittää. Sen verran vähän ehtii pelailla, että fyrkat on parempi laittaa muualle.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Mikäs takavanteen leveydessä mättää? Eikös toi pitäis mennä ihan jees noilla offseteilla vai joutuuko laittaan paljon camberia.
 7. Assetto corsa

  Ärsyttävää, kun nää modit ei toimi konsolilla. Oli kyllä PC:llä huomattavasti monipuolisempi peli...
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä oon kans kuolannu noita Advanin vanteita. Erittäin hyvän näköiset! Mitä toi setti maksoi? Oon vähän kade...Mulla nää ois tullu ratakäyttöön, joten oisin ottanu optimitilanteessa vastaavat, mut 18" koossa.
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Kannatta miettiä, että ottaisko noi kehykset mattana. Saattaa peilata aika pirusti aurinko noista reunoista. Toi verhoiltu ratti on kyl siisti tos kuvassa. Täytyy tehdä sama homma...
 10. Sportscar Breakfast Club 27.6

  Mä voisin tulla pyörähtään, jos vaan ehdin. Riippuu vähän millä aikataululla lähdetään mökkeilemään.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on se reilu pari astetta camberia joka nurkassa, eikä se vielä renkaita ihmeemmin kuluta. Eli eiköhän liiallisesta aurauksesta/harituksesta kyse. Ei mielestäni kuitenkaan mikään tyypillinen ilmiö zetoissa.
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Eikös auraus vaikuta kulumiseen ihan koko kumissa. Liiallinen camber saattaisi kuluttaa sisäreunaa, mutta sillon kulmaa olisi jo reilusti yli 3 astetta. Näyttäisi kuvan perusteella siltä, että kumi on kapeahko vanteelle, sivuvallit löysiä ja rengas sortaa alle. Tämä on siis silkkaa spekulokntia, kun en tiedä tarkempia speksejä.
 13. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Mulla on kupit ja komepistevyöt. Lannevyö on vedetty kuppien rei'istä. Mielestäni kupit kuitenkin helpottaa huomattavasti penkissä pysymistä ja voi paremmin keskittyä ajamiseen.
 14. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla tulee jossain vaiheessa myyntiin, kun Autoracingiltä saa tilattua rpf1:set, mutta siinä voi kuulemma kestää. Linkkiä oon käyttänyt realdashin kanssa usb-johdolla suoraan. Radalla se on aika näppärä, kun näkee soittimen näytöstä vilkaisulla öljyn ja veden lämmöt. Toki mulla on niille raja-arvot laitettu myös ecussa.
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä luulen, että päivittäisin vaan setin vaan eteen. Samalle levylle pitäisi käydä suoraan kevyemmät satulat. Tietysti etulevyt ja satulat saattaa saada järkihintaan pakettina, jos noi levyt on kierot. Takasatuloiden päivitys tulee sit mahdollisesti myöhemmin, mutta niissä ei kauheesti säästä painossa.
×