Jump to content

-Pexi-

Klubilainen
 • Content count

  1 846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

-Pexi- last won the day on March 3

-Pexi- had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About -Pexi-

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 13.07.1981
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Mun auto on ahdettu ja kone on rakennettu vaparipuristuksille, mutta kyllähän se ihan vakio vaparissakin vähän lisätehoja tuo bensaan verrattuna. Artullakin taisi tuo ahtaminen olla tulevaisuuden visioissa.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Hopeisessa zetassa oli sama korisarja, putki, pakosarjat, coilit ja plenumi. Muistaakseni myös loota meni vaihtoon. Reijitetyt ja uritetut levyt tilasin siihen aikanaan czp:ltä. Rekkari oli myös lyhyempi, koska sen aikainen takapuskuri oli jenkkirekkarille, mutta voi nää tietty olla sattumaakin. Suunnitelmat kuulostaa hyvältä. Mulla on sama ecu ja etanolin voimalla mennään ens kesä.
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Osien puolesta kuulostaa yhdeltä harmaalta zetalta, joka oli aikanaan foorumilla. Onko perävälitys vakio?
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Pitäiskö keväällä pitää joku zetamiitti? Sais tavoitepäivämäärän milloin laitteet pitäis olla iskussa viimeistään 😁
 5. Maalipinnan paksuusmittari

  Tuli hankittua itelle, jos jollain on tarvetta lainalla joskus.
 6. Maalipinnan paksuusmittari

  Lauantaina tarkoitus tehdä kaupat Raumalla, niin ei taida onnistua. Täytyy käydä ostamassa, jos ei löydy. Onhan noille käyttöä myllytyshommissakin.
 7. Maalipinnan paksuusmittari

  Olisiko jollain lainata maalipinnan paksuusmittaria PK-seudulla? Pari kymppiä voisin heittää vaivan palkkaa. Autoa ostaessa tsekkaisin maalipinnan. Vastailkaa tähän, jos löytyy ja on halukkuutta lainata.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Carb ei käänny euro luokaksi, mutta voi vastata TUV todistusta. 370z taitaa olla euro 6. Mulle katsuri sanoi myös, että Carb-todistuksen tehot ovat ne, joita verrataan, kun asiasta aikanaan kyselin.
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Laitatko mulle kans ton filsun tilaukseen. Tuun sit poimiin joku päivä. Thanks!
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Jos ny oikein muistan, niin noita klipsuja ei käytetä näiden suuttimien kanssa. Kun kiskot pulttaa kiinni, niin suutin ei voi päästä nousemaan ylös. Ei ainakaan mulla vuotanut yhtään. ID suuttimien kanssa sain kyllä laittaa ne kahteen kertaan, että sain O-renkaat pitämään. Ton bensaletkun ois voinu irrottaa siitä koneen kyljestä pikaliittimellä. Musta tossa bensanvaimentimessa on prässätty liitos, jota ei saa auki. Laitatko kuvat, kun saat valmista. Pitäisi jatkaa tuota omaakin projektia, ettei kevät pääse yllättämään. Toi DW suodatin näyttää ihan kompaktilta. Onko siinä vaihdettava suodatin ja mitäs sillä on hintaa? Toinen vaihtis on ID F750, joka vaikuttaa laadukkaalta, mutta on vähän iso, enkä tiedä mihin mahtuisin sen sijoittamaan. Mites toi Cashbäck toimii. Trafilta otan hymysuin kaikki rahat, mitä on saatavissa.
 11. Gran turismo sport

  Moro! Onkos täällä muita Gran turismo Sportin pelaajia ja millaiset fiilikset pelistä? Itse palasin muutaman vuoden PC hairahduksen jälkeen takaisin konsolipelaajien joukkoon, kun black fridaysta löytyi jotenkin siedettävään hintaan PS4 pro. Ikäväkseni huomasin, että vanha Logitechin G25-ratti ei enää toiminut, joten meni sitten samalla ratti päivitykseen. Ostin Fanatecin CSL Eliten, joka vaikuttaa erittäin pätevältä laitteelta. Polkimia vielä odottelen, joten ihan kunnolla en ole vielä päässyt testaamaan, mutta ohjaustuntuma on aivan eri levelillä kuin G25:ssa ja ehkä jopa parempi kuin Thrustmasterin TRS500:ssa, joka veljeltä löytyy. Oma näkemys on, että ajettavuus on hyvä, mutta arcademaista pisteiden, autojen ja muun tilpehöörin keräilyä on aivan liikaa. Itse peli pyörii aikalailla verkossa ja offline sisältö on melko tylsää rataoppaita lukuunottamatta. Online pelejä kokeilin vain lyhyesti ja vaikutti toimivan hyvin. PSplus rahastus vähän vituttaa, kun tähän on jo se toimintatonni melkein uponnut. VR-lasejakin tuli testattua ja ne on yllättävän makeet heikosta resoluutiosta huolimatta. Fiilis ajamisessa ja tarkkuus nousee ihan eri svääreihin. Pää vaan tulee muutaman kierroksen jälkeen törkeen kipeäksi, kun aivot menee solmuun, kun nähty ja kehossa tunnettu (g-voimat) eivät kohtaa toisiaan. Saadaankohan DNSF-kisoja aikaan tähän joululomille...?
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Polkimen takaa pyöritellään sellaista akselia, joka yhdistyy sylinteriin. Se säätää polkimen liikettä ja sitä miten kytkin irrottaa. Muuten se on helppo homma, mutta tuo akseli on vittumaisessa paikassa.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä poistin omasta luukusta vaan sen ylimääräsen painon luukusta, niin orkkispumput ovat jaksaneet hyvin. Vähän joutuu vaan antamaan enempi vauhtia, että luukku sulkeutuu kunnolla.
 14. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on southbendin kytkä ja voin suositella lämpimästi. En kyllä tiedä meneekö se vaihtoon. Se selviää käytön myötä, että riittääkö pito uudelle remmille.
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Siis ihan normi tommonen kevyen vauhtipyörän rallatus, kun vaihde on vapaalla. En tiedä mistä johtunee, mutta on jonkinlainen ominaisuus. Tiedä sitten poistuuko tuo, jos vauhtipyörän tasapainottaa. No keväällä sekin selviää, koska koneessa on nyt pyörivät massat katottu balanssiin. Pykälä silmässä tai kytkin pohjassa ääni kuitenkin häviää. Eihän se mikään valtava ääni ole, mutta voi häiritä jotain.
×