Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

-Pexi-

Klubilainen
 • Content count

  2070
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

-Pexi- last won the day on November 5 2020

-Pexi- had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

About -Pexi-

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 07/13/81

Recent Profile Visitors

6594 profile views
 1. Mulla on 280z jarrupääsylinteri, jonka ajattelin uusia. Eli vanhan voin myydä pois.
 2. Nyt loppuu oma tietotaito kesken. Probleema on sellainen, että ohjausvaihde? (steering rack) ei ole keskitettynä. Ratti on suorassa, mutta laidasta laitaan puolien välillä on erilainen kääntyvyys. Eli renkaat menevät eri kulmaan ja ratti pyörii enemmän kierroksia keskiasennosta toiseen suuntaan kuin toiseen. Tämän vuoksi myös luistonesto sekoaa, kun lähtee ajamaan, koska elektroniikka luulee, että on ohjauskulmaa, vaikka ajaa suoraan. Netistä selvittelin, että consultin avulla voisi nollata tuon ohjauskulman. Kysymys kuitenkin kuuluu, että miten ohjaus tulisi keskittää? Irroitanko ohjausakselin ohjausvaihteesta (konehuoneen puolelta), lukitsen ratin keskiasentoon ja keskitän ohjausvaihteen. Tämän jälkeen käännellään raidetangoista pyörät takaisin suoraan vai irroitanko ratin ja käännän sitä sen verran, että laidasta laitaan on yhtä monta kierrosta ja korjaan taas kulmat raidetangoista. Onko ihan sama kummasta päästä homman tekee? Ratissa on "clockspring" joka ilmeisesti pitää nollata Nissanilla muutoksen jälkeen.
 3. Jarrujen jäähdytys

  Tämä on ollut minulla pitkään suunnitelmissa ja letkutkin on jo valmiiksi ostettu. Kuitenkin muut hommat ovat ajaneet edelle, enkä ole vielä ehtinyt asiaa edistämään. Muutenhan homma on aika simppeli, mutta imanohjaaminen jarrulevyn keskelle vaatii jonkun adapterin hitsaamisen/kiinnittämisen jarrulevyyn. Varmaan ensi talven hommia mulla, kun saan hankittua MIG:n. Valmiitakin satseja on olemassa.
 4. alusta

  Tässä on mun mielestä aika helposti ymmärrettävästi selitetty mm Camberia, Casteria ja Ackermania. Camber Ackerman ja Toe Roll Centre: KPI ja Scrub radius: Mechanical trail:
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Mishimoton ropelit on muistaakseni 12". Mä leikkasin tota koteloa siten, että toisella puolella on 14" ja toisella 12". Periaatteessa tohon vois mahtua kaks 14" ropelia, mutta mulla tulee toi by-pass venttiili hieman tielle. Jos muistan oikein, niin pienemmällä remmillä siinä on paremmin tilaa.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Spallin puhaltimet on kyl ihan eri luokkaa kuin Mishimotot. Oon miettinyt, että onko tuo Mishimoton alumiini taustakin aivan turhake. Tehokkaat puhaltimet pitää lämmöt kurissa hitaassa vauhdissa, mutta samalla tuo tausta blokkaa merkittävästi ilmavirtausta, kun vauhtia on enempi. Löytyisiköhän jostain vain kiinnikkeet, joilla puhaltimet saisi pidettyä kiinni jäähyssä.
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on CNT:n katit kestäneet ihan hyvin ja istuvuuskin on hyvä. Ne on ainakin edullinen vaihtoehto, mutta CEL-valo saattaa vaivata. Mulla oli Southbendin stage 3 ja JV-Z:lla on vieläkin remmin kanssa. Mun mielestä se oli käytettävyydeltään ihan miellyttävä paketti. Vaihdoin paketin, kun konerempassa vuoti öljyt kytkinlevyyn. Tätä ennen olin kuitenkin tyytyväinen.
 8. Uuden Zetan julkistus

  Ei taida valitettavasti tulla eurooppaan myyntiin. Suomen verotus tekisi tuosta myös aika kilpailukyvyttömän hinnoittelun puolesta, koska tuo vr30dett ei ole ihan bensapiheimmästä päästä. Mieleståni kuitenkin onnistuneen oloinen toteutus, jos vaan omamassa pysyy aisoissa.
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Ehkä 370Z:aa ruvetaan saamaan kohta enemmänkin foorumille. Omassa zetassa on niin kohtuuton määrä rahaa kiinni, ettei se vaihdu mihinkään ennen kuin GT4:sta saa järkihintaan (eli tuskin koskaan).
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on hyviä kokemuksia Rockautosta. Edulliset hinnat ja tavara on tullut aina aika nopeasti perille.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  Kuulostaa siltä, että ois iskarit finaalissa. Ei kai tuota mikään muu selitä.Linkittyisikö nopeus siihen, että jousillahan on tietty ominaistaajuus, joilla ne pyrkii värähtelemään, mikäli niitä ei ole vaimennettu.
 12. Assetto corsa

  Eihän se peli paljoa maksa. Alkaa olla vaan kone vähän ehtoopuolella ja sitä pitäisi päivittää. Sen verran vähän ehtii pelailla, että fyrkat on parempi laittaa muualle.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Mikäs takavanteen leveydessä mättää? Eikös toi pitäis mennä ihan jees noilla offseteilla vai joutuuko laittaan paljon camberia.
 14. Assetto corsa

  Ärsyttävää, kun nää modit ei toimi konsolilla. Oli kyllä PC:llä huomattavasti monipuolisempi peli...
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä oon kans kuolannu noita Advanin vanteita. Erittäin hyvän näköiset! Mitä toi setti maksoi? Oon vähän kade...Mulla nää ois tullu ratakäyttöön, joten oisin ottanu optimitilanteessa vastaavat, mut 18" koossa.
×