Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

M-ax

Members
 • Content count

  765
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M-ax

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 03/02/90
 1. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Vastasit itsellesi. Sillähän poistetaan vaan ahtimen sakkausrasitusta. Oli bypass tai dumppi.Edit: Selvennetään ettei mene hukkaan kysymys. Eli dumppi nimenomaan tuo noita seoksen vääristymisiä, jotka oireilevat sammuiluna tai räkimisenä putkeen. By-pass-venttiili tai ei venttiiliä ollenkaan ei vaikuta seoksiin sillä ilmamassamittarin läpi liikkuva ilma on mitatusti järjestelmässä.
 2. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! a) Mun mielestä noissa vanhoissa koneissa, joissa kiilaongelmaa on (esim. jakajapumpullinen 1,9tdi) ei ole prikkaa. Pitänee tarkistaa. En ole todellakaan varma. b) En väitä vastaan kun en ole mittaillut kampuraa ennen-jälkeen-tilanteissa. Jos sä olet niin fine, uskon, ei siinä mitään. c) Autodatasta en muista, mutta elsa käskee pitämään hammaspyörästä. Noh, tämä riittänee aiheesta
 3. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Pakko sen verran kommentoida tohon kampparin pulttien avaamiseen/kiinnittämiseen, että: a) Vaggilaisessa ei taida olla prikkaa, jolloin vääntö hammaspyörää kohtaan on olennaisempi. Nissaneissa taitaa olla. (Tämä homma ihan mutu, voi olla että meni metsään) b) Nismo: Todennäköistä särkeä kampura kun ampuu tykillä auki? Jep jep...useimmiten tykillä sitäpaitsi lähtee yhdestä iskusta, kun varren kanssa saa väännellä ja käännellä. (Ei toki tarvitse omaa avata jos siltä tuntuu) c) En mene sanomaan, että olisi tyhmä tuo vaggisivujen ohje kun kerran niin neuvoo merkin omat ohjeetkin pitämään, mutta outoa on sillä juuri pitämällä hihnapyörää paikallaan ja vääntämällä pulttia aiheutetaan kiila vastaan avaamiseen tarvittava momentti
 4. Vs: Välijäähdyttimen päätytankkien suunnittelusta No eikai siinä kun mahdollisimman loivat kulmat ja hyvä kaikkien kanavien hyödynnys virtauksessa. Hidas virtauspinta-alan suureneminen edesauttaa virtauksen nopeuden pysymistä suurena (tosin takaiskua ja turbulenssia tulee pakosta kun kohdataan kavavien väliseinämiä)
 5. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Kuten myös esim. "entä"-sanan käyttö "kuin"-sanan tilalla. Entä on kysymyssana, "Entä/entäs tämä?", ei kuin-sanan korvike "tämä on parempi entä tämä" prkl! > Mm. muistan Karpan kirjottelevan näin, mistä se tulee?!
 6. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Sehän on vaan koulutuslinjavalinta miten laskeskellaan ja hierotaan paperilla asioita Itsellä lähinnä noi laskemiset käydään läpi pintapuolisesti, jotta ymmärretään mistä kyse kun tulee vastaan, ja muuten hyväksytään laskenta-/mallinnusohjelmien olemassaolo Sokerina pohjalla normaalia enemmän työharjoittelua. (=suoraan verrannollinen opiskelijabudjettiin)
 7. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Vaihda parempaan? Vai vaihda mieheen? Just sitä mä vähän meinasinkin
 8. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Vaihda parempaan?
 9. Mikä vialla s14?

  Vs: Mikä vialla s14? No ton mukaan kyllä. Jos siis mittasit kuvan kytkennän mukaan potentiaalieroa maahan, etkä 1 ja 2 pinnien keskinäistä. (Jos edes niillä on)
 10. Vs: RB26Dett Puristuspaine mittailua Toista puristusmittaus varmuudeksi ja jos sama tulos niin mittaat ohivuodot. Eiköhän siellä rengasväli oo pettämässä/pettänyt yhdestä männästä. Tai sitten jotain muuta häikkää ja yks pytty muutenvaan sattumalta on heikommassa tiiviydessä. Muut arvot pakokaasuissa?
 11. Uusi auto ja kasapäin ongelmia

  Vs: Uusi auto ja kasapäin ongelmia Itellä ainakin kolvattu johdot toimii hyvin ja ohjeesa suositelttiin kolvaamaan voi tietty riippua lambdastakin. Niitä on tosiaan erilaisia, mutta noi teidän anturit pitäis olla kaikki Petun mainitsemia. Se lambda ei mitenkään ime sitä vertailuhappea johtojen eristeputkea pitkin kasapäin (ylläri ), joten toi on tosi tuuripeliä sotkeeko juotos hommaa mitenkään. Mutta siis suositeltavaa ei ole, voi aiheuttaa ongelmia koska vertailuhappi on se mitä johdosta löytyy.
 12. Uusi auto ja kasapäin ongelmia

  Vs: Uusi auto ja kasapäin ongelmia Johtoja oli musta, punainen ja harmaa. Siis yhteensä kolme. Pitäisikö mittarilla mitata voltit. Taisi kapeakaista lambdan signaali olla 0-1V aluella? Tai jos nyt sitten kuitenkin ennaltaehkäisisit noi "akuutit konehuone ongelmat" sillä laajakaistalla Tietysti jokainen tyylillään, mutta mun mielestä vähän ajattelematon paikka tinkiä säästöön ongelmien varalle kohteesta, joka on omiaan estämään isompia ongelmia.
 13. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Et oo nyt tosissas? Jos kertoisit ekana kelpaako alle 2ke auto vai saako maksaa 30ke? Ja sitte et mitä hakee...jolleki kelpaa ranskalainen, toinen haluaa mersun. Bensa vai dieseli yms.Saahan sitä tietty kysyä: "Hei, mikä auto kannattais ostaa?"
 14. audi a4 1.8T ei pysy käynnissä?

  Vs: audi a4 1.8T ei pysy käynnissä? Entäs tyyppivika huohotinventtiili? Antaa vikakoodin "imupuolella vuoto tai järjestelmä liian laihalla" tms. Ei kyllä yleensä heikennä kun just sen verran, että seilaa ja röpöttelee.
 15. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Joo nimenomaan, eli silloin kun menee vähiten soppaa ja säädin puolestaan virtaa eniten paluulinjaan. Siksi en oikein ymmärtänyt miksi se kävisi ahdistamaan, kun ei se lisääntynyt soppamäärä paineensäätimen läpi mene suuttimille?Edit: Joku ihan törkee bensapumppu vakio linjojen kanssa? Taitaa vaan olla että kysyjä oletti paineensäätimen olevan rajoittava tekiä osana linjaa (kuten vaikka liian pieni putken koko linjoissa) kun aletaan käyttämään lisää soppaa palamiseen?
×