Jump to content

M-ax

Vakkari
 • Content count

  765
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M-ax

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 02.03.1990
 1. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Vastasit itsellesi. Sillähän poistetaan vaan ahtimen sakkausrasitusta. Oli bypass tai dumppi.Edit: Selvennetään ettei mene hukkaan kysymys. Eli dumppi nimenomaan tuo noita seoksen vääristymisiä, jotka oireilevat sammuiluna tai räkimisenä putkeen. By-pass-venttiili tai ei venttiiliä ollenkaan ei vaikuta seoksiin sillä ilmamassamittarin läpi liikkuva ilma on mitatusti järjestelmässä.
 2. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! a) Mun mielestä noissa vanhoissa koneissa, joissa kiilaongelmaa on (esim. jakajapumpullinen 1,9tdi) ei ole prikkaa. Pitänee tarkistaa. En ole todellakaan varma. b) En väitä vastaan kun en ole mittaillut kampuraa ennen-jälkeen-tilanteissa. Jos sä olet niin fine, uskon, ei siinä mitään. c) Autodatasta en muista, mutta elsa käskee pitämään hammaspyörästä. Noh, tämä riittänee aiheesta
 3. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Pakko sen verran kommentoida tohon kampparin pulttien avaamiseen/kiinnittämiseen, että: a) Vaggilaisessa ei taida olla prikkaa, jolloin vääntö hammaspyörää kohtaan on olennaisempi. Nissaneissa taitaa olla. (Tämä homma ihan mutu, voi olla että meni metsään) b) Nismo: Todennäköistä särkeä kampura kun ampuu tykillä auki? Jep jep...useimmiten tykillä sitäpaitsi lähtee yhdestä iskusta, kun varren kanssa saa väännellä ja käännellä. (Ei toki tarvitse omaa avata jos siltä tuntuu) c) En mene sanomaan, että olisi tyhmä tuo vaggisivujen ohje kun kerran niin neuvoo merkin omat ohjeetkin pitämään, mutta outoa on sillä juuri pitämällä hihnapyörää paikallaan ja vääntämällä pulttia aiheutetaan kiila vastaan avaamiseen tarvittava momentti
 4. Vs: Välijäähdyttimen päätytankkien suunnittelusta No eikai siinä kun mahdollisimman loivat kulmat ja hyvä kaikkien kanavien hyödynnys virtauksessa. Hidas virtauspinta-alan suureneminen edesauttaa virtauksen nopeuden pysymistä suurena (tosin takaiskua ja turbulenssia tulee pakosta kun kohdataan kavavien väliseinämiä)
 5. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Kuten myös esim. "entä"-sanan käyttö "kuin"-sanan tilalla. Entä on kysymyssana, "Entä/entäs tämä?", ei kuin-sanan korvike "tämä on parempi entä tämä" prkl! > Mm. muistan Karpan kirjottelevan näin, mistä se tulee?!
 6. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Sehän on vaan koulutuslinjavalinta miten laskeskellaan ja hierotaan paperilla asioita Itsellä lähinnä noi laskemiset käydään läpi pintapuolisesti, jotta ymmärretään mistä kyse kun tulee vastaan, ja muuten hyväksytään laskenta-/mallinnusohjelmien olemassaolo Sokerina pohjalla normaalia enemmän työharjoittelua. (=suoraan verrannollinen opiskelijabudjettiin)
 7. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Vaihda parempaan? Vai vaihda mieheen? Just sitä mä vähän meinasinkin
 8. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Vaihda parempaan?
 9. Mikä vialla s14?

  Vs: Mikä vialla s14? No ton mukaan kyllä. Jos siis mittasit kuvan kytkennän mukaan potentiaalieroa maahan, etkä 1 ja 2 pinnien keskinäistä. (Jos edes niillä on)
 10. Vs: RB26Dett Puristuspaine mittailua Toista puristusmittaus varmuudeksi ja jos sama tulos niin mittaat ohivuodot. Eiköhän siellä rengasväli oo pettämässä/pettänyt yhdestä männästä. Tai sitten jotain muuta häikkää ja yks pytty muutenvaan sattumalta on heikommassa tiiviydessä. Muut arvot pakokaasuissa?
 11. Uusi auto ja kasapäin ongelmia

  Vs: Uusi auto ja kasapäin ongelmia Itellä ainakin kolvattu johdot toimii hyvin ja ohjeesa suositelttiin kolvaamaan voi tietty riippua lambdastakin. Niitä on tosiaan erilaisia, mutta noi teidän anturit pitäis olla kaikki Petun mainitsemia. Se lambda ei mitenkään ime sitä vertailuhappea johtojen eristeputkea pitkin kasapäin (ylläri ), joten toi on tosi tuuripeliä sotkeeko juotos hommaa mitenkään. Mutta siis suositeltavaa ei ole, voi aiheuttaa ongelmia koska vertailuhappi on se mitä johdosta löytyy.
 12. Uusi auto ja kasapäin ongelmia

  Vs: Uusi auto ja kasapäin ongelmia Johtoja oli musta, punainen ja harmaa. Siis yhteensä kolme. Pitäisikö mittarilla mitata voltit. Taisi kapeakaista lambdan signaali olla 0-1V aluella? Tai jos nyt sitten kuitenkin ennaltaehkäisisit noi "akuutit konehuone ongelmat" sillä laajakaistalla Tietysti jokainen tyylillään, mutta mun mielestä vähän ajattelematon paikka tinkiä säästöön ongelmien varalle kohteesta, joka on omiaan estämään isompia ongelmia.
 13. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Et oo nyt tosissas? Jos kertoisit ekana kelpaako alle 2ke auto vai saako maksaa 30ke? Ja sitte et mitä hakee...jolleki kelpaa ranskalainen, toinen haluaa mersun. Bensa vai dieseli yms.Saahan sitä tietty kysyä: "Hei, mikä auto kannattais ostaa?"
 14. audi a4 1.8T ei pysy käynnissä?

  Vs: audi a4 1.8T ei pysy käynnissä? Entäs tyyppivika huohotinventtiili? Antaa vikakoodin "imupuolella vuoto tai järjestelmä liian laihalla" tms. Ei kyllä yleensä heikennä kun just sen verran, että seilaa ja röpöttelee.
 15. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Joo nimenomaan, eli silloin kun menee vähiten soppaa ja säädin puolestaan virtaa eniten paluulinjaan. Siksi en oikein ymmärtänyt miksi se kävisi ahdistamaan, kun ei se lisääntynyt soppamäärä paineensäätimen läpi mene suuttimille?Edit: Joku ihan törkee bensapumppu vakio linjojen kanssa? Taitaa vaan olla että kysyjä oletti paineensäätimen olevan rajoittava tekiä osana linjaa (kuten vaikka liian pieni putken koko linjoissa) kun aletaan käyttämään lisää soppaa palamiseen?
×